Forum » Programska oprema » Norton Ghost
Norton Ghost
amper ::
Zanima me kje bi dobil delujočo verzijo 7 ali novejšo. Namreč potrebujem jo za win xp. Če im kdo kaj podobnega bi ga lepo prosil če mi pošlje na mail
Že v naprej se vam zahvaljujem.
Že v naprej se vam zahvaljujem.
- premaknilo: bastadu ()
Predator ::
mnja, njihova stran je tko kot njihovi izdelki ( z izjemo ghosta ), lepo zgleda ampak totalno neuporabna, jaz sem trial potegnil dol z kazaa ker se mi ni dalo več klikat in tistega neumnega formularja izpolnjevat
cache pravi click
jaz ti priporočam da nekje najdeš samo ghost.exe ( neki pod 1mb ) pa prebereš to in tole temo;
cache pravi click
jaz ti priporočam da nekje najdeš samo ghost.exe ( neki pod 1mb ) pa prebereš to in tole temo;
amper ::
Hvala vama za odgovore. Sedaj pa me še zanima v čem je razlika da ima en norton ghost 7.0 - 1,8Mb velik fail eden pa 30Mb namreč to sem videl v kaaza.
Predator ::
manjši file je samo ghost.exe pa včasih ma kdo še help zraven; večja varianta ( cel program ) ma pa opcijo da narediš/posnameš bootable cd ...
če se boš igral z ghostom si dobodi tudi ghost explorerja, da lahko pogledaš kaj je shranjeno v ghost imagu in obnoviš tudi samo posamezne file ne samo cele particije
če se boš igral z ghostom si dobodi tudi ghost explorerja, da lahko pogledaš kaj je shranjeno v ghost imagu in obnoviš tudi samo posamezne file ne samo cele particije
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljsi Backup Program?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2470 (2258) | zee |
» | kako naložit image sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2502 (2502) | McMallar |
» | norton utilities 2002Oddelek: Programska oprema | 1029 (918) | Predator |
» | Kateri program za ghost-anje?Oddelek: Programska oprema | 1263 (1110) | Predator |
» | Ghost Image na 2 CD-ja?Oddelek: Programska oprema | 1493 (1310) | RudeBw |