» »

Vaši predlogi

Vaši predlogi

Temo vidijo: vsi
««
5 / 67
»»

Marjan ::

Se strinjam z Gandalfom - glede "najljubših tem".

Jest bi recimo, dal tudi v temo "Štejmo do 10.000" samo en post noter, pa ne bi rad potem gledal te teme skoz v svojih temah.

Aja, ta en post bi bil iz Excela skopirana števila od 8.000 (al kje ste zdej) do 10.000.

Bi jih ziher vse vsa volja minila. Na koncu bi bil pripis "Naučte se uporabljat Excel."

:D >:D :P

Klemenn ::

jzst mam en predlog...da recimo ko odgovoriš na določeno temo in se na njo prijaviš...da ne bi dobil recimo 20 mailov - toliko kot je odgovorov..ampak bi dobil samo obvestilo o odgovoru na mail..pa potem ko pogledaš..pa naslednjič dobiš samo obvestilo..sej veste kak je na drugih forumih to :\

Thomas ::

En tak, neobvezen predlog:

Mojih zadnjih 10 postov.

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

CaqKa ::

joj thomas...
daj primoz najprej uredi tole posiljanje na imejl

Pujcek ::

Oj,

ena zadeva ki me res moti: a bi se lahko tisti, ki posiljajo novice toliko potrudili, da bi v parih stavkih opisali oziroma zbrali dejstva v zvezi z novico. tko pa vedno med novicami berem vec ali manj bedne komentarje, o sami vsebini pa bolj malo. kogar zanima natancneje si bo link pogledal, za vse drugi bi pa nekaj stavko hudo prav prislo...

lep pozdrav!
pujcek

tukaj pa mislim da nebomo mogli nič naredit ker so se admini že kdaj odločli za tak stil pisanja novic... in smo tudi že neštetokrat omenjali to stvar.

..:: ko se pa vsem ne ljubi angleškega brat::..

Pujcek ::

jah, bomo pa kje drugje novice bral.

cau
pujcek

škoda da niso vsi na slotechu taki.. te bi še kaj dosegli :)

zakaj je v malih oglasih kolona 'sporočila' če pa na male oglase itak ni možno odgovarjat?

Tomi ::

Ker so Mali oglasi del velikega sistema, in je malo težko (nesmiselno) to izključiti.
Poleg tega pa se na male oglase da odgovarjati, če je to potrebno.
metrodusa.blogspot.com

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tomi ()

Vesoljc ::

v "personal" info bi lahk poleg email naslova vključil tud icq cifro
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

smash ::

zakaj pa glih icq...zakaj pa ne bi hotmail account za windows messengerja al pa yahoo-ja?

sej nism reku XOR ampak "poleg" kar pomeni OR
email OR icq OR Mesendžer OR itd..
get da pattern?

Zakaj pa ne. Predlog o kateremkoli naslovu, kjer se da uporabnika dobiti, je lahko opcija. Ni pene, samo Primož mora par vrstic kopirati.
metrodusa.blogspot.com

mnlkpo ::

Jaz imam se en predlog, mogoce ze celo deluje (samo ne najdem). Torej, kako postat dobesedno kodo v forum, recimo prava nocna mora je copy+pastat c++ kodo v forum zaradi vseh posebnih znakcev. Imam predlog kako bi lahko to delovalo - uvedete nek tag, recimo

[koda]
grdi grdi znakci > > < & &
[/koda]

in to bi forum generator spustil skozi reg. izraze:
s/&/& amp;/g
s/</& lt;/g
s/>/& gt;/g

[koda][/koda] pa zamenjal recimo z <pre></pre>

Sicer pa nevem kako imate sedaj to narejeno, ampak ne deluje ok - pri regularnih izrazih mi jih niti ni uspelo pravilno napisati, ne da bi mi forum avtomatsko zamenjal & amp; v & kar znotraj textboxa! Zato pisem s presledki.

njok ::

Kak preprost HTML editor bi resil tvoj prblem (ce uporabljas Mozillo: CTRL+4).

Kodo iz Cja pastas v editorja in nato kopiras HTML source, ki ga potem postas.

mnlkpo ::

To se vedno zmanjsa verjetnost, da bom komu pomagal s kodo :). Po moje ma precej vecjo vrednost da lahko direkt not zalepis kodo, ko pa da mas podporo za recimo <i>, zarad cesar sploh nastane omenjen problem.

to sem opazil že pri štetju do 10k sedaj pa še v temu s kazaa emule in podobno share nesnago :)
ko ofnaš link ki si ga dobil na imejl da obstajajo novi odgovori v threadu. ali pa direkt ofnaš temo na forumu.
potem te vrže na modro linijo kot običajno. problem je pa sledeč
medtem ko si nazadnje gledal(torej tam ko bi dejansko naj bila modra črta) pa do trenutka ko spet gledaš, se je nabralo toliko postov, da je zadeva že šla medtem na novo stran. modra črta se pa pojavi na vrhu nove strani in ne tam kjer bi dejansko morala bit (torej na prejšni strani tam kjer sem nazadnje gledal)
nekak tak:

post(do sem sem pogledal recimo)
tukaj bi se sedaj morala pojavit modra črta
tukaj se pojavi modra črta (ko klikneš link te postavi sem namesto tam zgoraj kjer bi dejansko morala bit modra črta(ta črta bi lahko dobla ime:) TheBlueyTM))

ok ne vem če je to že blo omenjen ampak...
včasih (?) ko grem pod zasebna sporočila in pač pogledam en post, in pol kliknem back (v IE) me vrže na začetno stran kar je vse uredu, ampak novice so stare več dni, dve minuti nazaj me je vrgel na dne 10.2. IE problem al slotech?

update: zadeva se ne dogaja samo v zasebnih sporočilih...

mile ::

Jep, tale modra črta doskrat odblodi na napačno lokacijo

roCkY ::

Moti me širina stolpca pri temah v katerih je nekdo vključil široko sliko. Stolpec se zato ne prilagodi razpoložljivi širini zaslona. Tko da se je treba skoz levo-desno vozit alpa povečat zaslonsko ločlkivost do skrajne meje, da se lahko bere celotna širina.

darh ::

To nima ST nič zraven (načeloma :\ )... mora uporabnik, ki je dodal sliko poskrbeti za ustrezno velikost priložene slike
Excuses are useless! Results are priceless!

lenobe

(sic) ::

Nisem bral vsega tega zato ne vem, če ste o tem že diskutirali, vendar:

Bi naredili tak, da bi link na stran bil samo tisto besedilo in ne cela vrstica - npr.: če dam en link pa je je beseda za link (recimo) slo-tech potem lahko kliknem v prazno vse do konca vrstice in ne samo na besedilo (slo-tech), da odprem link...

Malo sem zaspan tako, da mogoče nisem ravno pra povedal...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tomi ()

darkolord ::

hmm pomoje bi blo fajn da tisti, ki dobi zadovoljiv odgovor na vprašanje, v naslov teme postavi *RESOLVED* ali kaj podobnega...

darklord: bom upošteval naslednjič tvoj nasvet. upam da tudi drugi :)

flipflop ::

Sej ne vem,če je to že blo,ampak kaj ko bi naredili navedke malo bolj opazne? Da ima navedek drugo barvo,ne da je samo ločen s črto,ali pa še to ne.

čisto enostavno.. primožu se ne ljubi tistih par html tagov za blockquote uredit..
namesto da bi naredil lepo [navedek] v katerem bi se skrivalo [b], [i] in [blockquote] ter analogno še [/navedek]

Gandalfar ::

zadeva bo zelo kmalu narejena :)

kakor vidite je recimo danes (med drugim) nov input dialog, ki olajsa pisanje dolgih postov..

Simulacrum ::

Hojla.

Mogoce je ze kdo porocal o tej tezavi.
Stvar je sledeca:
Uporabljam Opero 7 pa sem pred kaksnim tednom, mogoce manj, opazil, da ne pravilno odpira foruma. Pred tem usodnim trenutkom sem zivel brezskrbno zivljenje, zdaj pa sem neprestano pod pritiskom tega bremena za katerega ne vem kako bi se ga znebil. Oh joj. Aha no hotel sem reci, da pred tem dogodokom je cisto brez kakrsnih koli tezav odpirala forum. Pa da opisem natancneje kaj se dogaja. Ko odprem kaksno temo se vcasih veselo in hitro odpre vendar pa ne vidim na levo nicka, kdo je napisal kaj. Spet vcasih pa sploh ne odpre teme in samo mocno zdeformira stran.
Mislim, da ni tezava v Operi, ker kot sem rekel se do nedavnega je odpirala cisto vredu stran oz. forum. Sem pa uporabljal Opero 7.00, zdaj pa imam inst. najnovejso verzijo (7.02).

lp
Riplix

Primoz ::

Bom preveril... mimogrede... uporabljas kaksen debilen ad bloker? Ker ce ga.. rabis kaj boljsega.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Ne ne nimam inst. nobenega ad-blokerja. Aha ja...pa ze, ker sem pri Operi. Anketo tudi ne pravilno odpre. Gumba "Glasuj" ter "Rezultati" nista v isti vrsti.

lp
riplix

Ekolo :)
Screenshot Slo-tech foruma pod Opero 7.02 --> link

lp
Riplix

lukslo ::

ja jst mam tudi problem z novejšo opero
mi ne izpiše nickov (danes pojavu problem)

kako to zgleda ---> klik

Primoz ::

http://validator.w3.org/check?uri=http...

Če pritisnete nekajkrat refresh in pridete na vrsto za NE DOMENCA reklamo (to bo popravljeno ASAP), boste videli, da je zadeva valid HTML. Zdej pa lepo ugasnite v operi vse 1337 blockig moznosti pa povejte, kako vam dela.

There can be no real freedom without the freedom to fail.

Zgodovina sprememb…

gumby ::

še en bug?
klik

to se včasih zgodi, ne vedno...
win2000, mozilla 1.2.1

Zanimivo, da v stari Operi, torej zadnja izdaja Opere 6, deluje Slo-tech brez karsnih koli tezav. Anketa je se vedno zamaknjena, ampak forum se brez tezav odpre. Nenavadno pa se mi zdi, da kar iznenada se je prenehal pravilno odpirat forum v Operi 7.
Imam pa izkljucene vse pop-up blockerje tako da...

lp
riplix

njok ::

Zelo bi mi bilo vsec, ce bi se moje teme in zasebna sporocila v levem meniju obarvali, ko pride kako nepreprano sporocilo oz. da se sploh ne prikazeta, ce novih sporocil ni.

boštjan ::

vsaj ZS bi se lahko obarvala,ker teme na kere ti odgovarjajo lahko itak po mailu dobiš

boštjan; tudi na ZS se lahko prijaviš... v oddelku "zasebna sporočila" imaš isto kljukico kot pri temah...

to itak vem,samo če ti pa nekdo pošle ZS prvi pol pa ne dobiš odgovora,vsaj jaz ga ne

itak da... moraš omogočit obveščanje na oddelku ne na temi... kar tukaj klikni

sem mel nastavljeno,a kot kaže ni delalo,sem zdaj še 1X nastavo in upam da bo delalo.

njokov predlog sem že kdaj predlagal!

Tic ::

Jst mam pa naslednji predlog. Ko si prijavljen in brskas po malih oglasih, bi mogla bit moznost "Poslju uporabniku zasebno sporocilo".
Tako da nebi blo treba tok komplicirat....:D
persona civitas ;>

Dober predlog, mislim, da bo Primož to lahko uredil kmalu.
metrodusa.blogspot.com

gumby ::

prav bi prišla tudi možnost brisanja malega oglasa, ko ti stvar uspe prodati/kupiti...

Kaboom ::

predlagam novo grupo v forum. samo za politike (wannabeje)

jaz v eni drugi temi:
>zares slo-tech potrebuje politični kotiček, ker tega dr3ka mi ni več za brat, samo pospešuje moj glavobol v migreno... loža bi naj bla nekaj kjer bi se sprostil po celodnevnem overclockanju in ne preskakovanje 14 političnih tem da pridem do dveh zanimivih življenjskih ali bognedaj celo zabavnih...<

zares je hud naval teh tem v loži in je že preko nivoja debat ki bi ble sproščujoče v stilu lože v pravem pomenu besede. pa nasvet: moderatorji naj bojo politični laiki, da ne bi kdo vsiljeval svojega mnenja ampak bi samo vzdrževal kulturo debate.

hvala

p.s. - s trdo palico tepite tiste ki neargumentirano nekomu rečejo ti si tele (ker npr. misli drugače) ali pa poste v stilu "To ni res."
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kaboom ()

Pepe ::

Predlagam, da se moderatorji menjavajo oddelke.
Tako bi dobili neko sliko o nivojih moderiranja.
LP
Kaj je?
Ti samo pridi, ti mater!
««
5 / 67
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3668521832 (542) velikBrokoli
»

Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Obvestila
19639433 (31778) Mavrik

Več podobnih tem