» »

služenje prek neta

služenje prek neta

spinex ::

Zanima me kakšne izkušnje imate s podjetji, ki ti prek neta vrtijo reklame in te za branje le teh plačajo? Sam sem v dvomih ali se prijavit, ali ne? Povejte vaše lastne izkušnje in mi svetujte oz. odsvetujte!!!

p.s.-net mam prek kabla zato je prižgan skoraj ceu dan

spinex

*/let your spirit fly/*

McSpike ::

Na netu je dovolj drugačnih načinov za zaslužek (legalnih) pri katerih ti ni treba teh reklam vrtet in zaslužiš tudi veliko več. Samo treba je malo migat pol pa gre.

pivmik ::

Jaz sem služil s Speedio, dobil sem okoli 200dolarjev (dobil čeke na dom in jih uspešno vnovčil)vsega skupaj. To je blo surfaj&služi podjetje, sedaj pa vse ta podjetaj propadajo. Govorilo se je da ne pošilja več čekov, zato sem jo nehal uporabljat, sedaj pa spet neki slovenci pravijo da so čeki začeli spet prihajat, jaz ne vem trenutno imam 25 dolarjev od 30 potrebnih da ti pošljejo ček. Upam da bom zaslužil še tistih nekaj dolarjev za ček.

Trenutno pa "dobro služim" s eno bedno stranjo, na kateri so reklame za razne izdelke in če kdo preko mojih reklam kupi nek izdelek zaslužim procnte od prodaje. Im mi gre kar dobro vsak 1 ali 2 meseca dobim ček, bolj skromen ampak z minimalnim trudom(samo spletno stran sem naredil enkrat).

Če hočeš več info povej tvoj iemail in kaj želiš vedet.
LP, Gregor GRE^

Marabela ::

tu dej mi pošlč sam tist od speedie, kakšen naslov je sploh-kako sploh pridt na njihovo stran...

l_jst ::

picnik: A si ti to kao surfu pa meu kak program al si to res sam biu tolk časa pr kompu.
Bi blo dobr ce bi kej pocel. (http://www.slo-p2p.tk)

pivmik ::

Jazst nisem sural, surfali so ljudje v knjižnici.
Jazst sem inštaliral Spedio a računalnik od knjižnice in oni so mi služili denar :) .
Pa še velik referalov sem imel.

Zdej je VSE PROPADLO niti se ne jajcat ker nočejo več pošiljati čekov. Meni so dolžni približno 90 dolarjev :(
LP, Gregor GRE^

Jan987 ::

kako je zdej sped s tem?

A je kakšna slovenska stran o tem

Barac00da ::

KLIK

Se mi zdi, da se ta tip kar na veliko ukvarja s tem. Tud jaz sem že razmišljal, pa sem še vedno v dvomih...
---------------------------------------
A ti mene zumeš brjatu?

OmegaBlue ::

Takih tem je preveč in so se začele podvajati in potrojevati "Pay" sajti so en velik nateg - v nadaljne take teme brišem ker so eno samo velko zavajanje uporabnikov.

Tole seveda zaklepam kot seveda tudi ostale.

V preteklosti smo na veliko predebatirali na dolgo in počez uporabirte iskanje.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Agloco - Oglaševalska mrzlica prihaja! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14014105 (8445) Tody
»

Čeki - koliko časa traja da pride

Oddelek: Izdelava spletišč
213538 (2516) Uros!no
»

Google Adsense (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
526187 (4873) Tody
»

cashfiesta