» »

Windows XP 64bit in msn

Windows XP 64bit in msn

Nitro4444 ::

Torej na novo sem si naložil zgoraj omenjen O.P. in za enkrat še nisem imel nekih hudih težav razen pri msn-ju saj se dejansko ne da naložit enega msn-ja ki bi normalno deloval. probal sem z vsemi najnovejšimi različicami in mi napiše naslednjo napako: ...:::Storitev Windows Installer ni dostopna. Morda program Windows izvajate v varnem načinu ali pa Windows Installer ni pravilno nemeščen. Obrnite se na vašo tehnično službo:::... 8-O pol pa še napiše naj grem na njihovo stran in potegnem najnovejšo različico ;(( . Probal sem tudi z msn 7.5 ki ga inštalira ampak se ne morem loginat ker mi napiše naj si potegnem novo različico če dam ne tak gre ven in msnja če pa dam ja pa se ponovi zgoraj omenjen problem (prokleti gates). PLEAS HELP

Jakka ::

Raje si namesti 32 bitno verzijo sistema. S 64 bitno verzijo si pridobil samo probleme, nič drugega.

64 bitni WinXP, sliši se res lepo, uporabno pa ni.

PacificBlue ::

Mal si bom sposodil temo..
@Hundey..

;( Jebemtiš.. moj sistem laufa kakšna dva tedna na Win x64 xp, sicer zaenkrat nobenih težav(tud msn dela ok)..ampak a je res tako hudo?

Zgodovina sprememb…

Jakka ::

Ja, je. 64 bitna verzija domačim uporabnikom ne prinese nič pomembnega, če sploh kaj, napram 32 bitni. Znajo pa biti problemi z driverji, določenimi programi,... Wikipedia. Zadeva ni in nikoli ne bo v večji uporabi.

Laufaš to za test, da vidiš kako je, za primarno mašino pa to enostavno ni. Ni takšnega garanta, da stvari delajo, kot je pri 32 bitnih XP-jih.

PacificBlue ::

Zgleda da bom moral res iti nazaj na visto:\ ..tnx za odgovor..

opeter ::

Med Windows XP 64-bit in Visto 64-bit je zelo velika razlika. Namreč, slednji ima boljšo podporo za strojno opremo in je bolje pokrit z gonilniki. Zanimivo, ne?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

ender ::

Nitro4444: downloadaj Live Messenger od tu, potem ga boš lahko namestil (ko dvoklikneš to .msi datoteko, se stvar namesti sama od sebe, in jo potem najdeš v Start meniju). Sem ravno včeraj reševal ta problem pri svoji sestri.

Hundey: XP x64 uporabljam brez problemov že eno leto. Z gonilniki nisem imel problemov (niti na svojem prenosniku, ki originalno ni imel 64-bitnega procesorja).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ender ()

frudi ::

Ja, je. 64 bitna verzija domačim uporabnikom ne prinese nič pomembnega, če sploh kaj, napram 32 bitni. Znajo pa biti problemi z driverji, določenimi programi,... Wikipedia. Zadeva ni in nikoli ne bo v večji uporabi.

Podpora za 4GB in več rama ter stabilnejše jedro (isto, kot v 2003 Server x64), sta zame več kot dovolj dobra razloga za uporabo. Z 32-bitnimi programi še nisem imel problemov, z gonilniki za hardware pa minimalne (ni delal en 5+ let star TV tuner, ki pa ni delal niti na Visti x64, sicer takrat še RC2). Tako da so vsaj za moj okus XP x64 dejansko najboljši Microsoftov desktop OS, pač dokler imaš kompatibilen hardware. Ampak vsaj z gonilniki za drobovje računalnika ne bi smelo biti problemov (Intel, nVidia, AMD, Creative, itd... vsaj ta glavni proizvajalci podpirajo XP x64). Več problemov zna biti predvsem z zunanjimi napravami (skenerji, printerji, webcami).
Sam tako uporabljam XP x64 kot primarni OS že kakšni dve leti, brez večjih problemov (nič več, kot pri drugih OS ni nič takšnega, kar bi bilo eksplicitno posledica 64-bitnosti). Ob tem sem kot sekundarni OS imel sprva XP x86, sedaj pa Visto x64; v obeh primerih so se XP x64 izkazali kot stabilnejši, v primerjavi z Visto pa tudi hitrejši. Za zdaj ne vidim razloga, da bi se jim odpovedal...

Kar se tiče originalnega problema, zaradi katerega je odprt tale topic - preberi si tale link, morda je ravno to, kar te muči. Sam sem pred časom popravljal podoben problem na službeni mašini... ki ima inštalirane 32-bitne XP :).
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali naj naložim 64biten ali 32biten win 7?

Oddelek: Operacijski sistemi
223285 (2732) whiteghosted
»

Snow Leopard pravzaprav 32-biten (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
518848 (6698) noraguta
»

XP pro 32 ali 64 bit

Oddelek: Operacijski sistemi
183322 (2651) Dr_M
»

Prepoznavanje rama težava

Oddelek: Pomoč in nasveti
141639 (1437) king22
»

win x64 ali x86? (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
649200 (7829) Razerzone

Več podobnih tem