» »

F.E.A.R. Perseus Mandate

F.E.A.R. Perseus Mandate

dzinks63 ::

:)) Igre so začele deževati. Tuki je F.E.A.R. Perseus Mandate: trailer, zunaj pa je že tudi demo
  • spremenil: Tilen ()

BoLhCa ::

Ne vem kaj so hoteli doseči s temle demotom... da folk ne bo špilal?

Kok morš dat tok glup demo vn? jao!

Advance rifle mi je kulj, big time:P drugo.. hmn, preigral ga bom, to je pa tudi vse.

Toomy ::

Za fear se tak že po eni strani ve kakšen bo. Mogoče tu pa tam kaj novega. Sam nevem ker še nisem preigral demota in ga tudi nebom. Raje probam stvar tak ko je ne pa da demote dol vlačim. No vsaj pr fearu je tak. Sem pa preigral vse prejšnje dele in morem rečt da sem z veseljem igral in me je sama igra res za tistih par ur pošteno zabavala in na čase tudi dvignila adrenalin:). Tak da bom tudi Perseusa z veseljem obrnil.

OChack ::

ma uni duhovi iz lukn mi grejo v fear mal na k****, k d abi glinaste golobe strelov, pa hudo najedajo in hitr te pokoplejo, sicer sm igro učerej obrnu.....
sicer pa še zdej nevem u čem točno je poanta te igre ampak ok sj se kr da igrat
Int€l inside, IDIOT Outside

Tilen ::

Nisem imel kaj dosti časa pa sem samo namestil ter igral 5 min.

Prvi vtisi glede demota so OK. V tem se zdaj celo da spremenit mouse sensitivity na bolj človeško. Demo ne podpira niti ene wide resolucije. Samo naj do uradnega izida porihtajo. Demo pri 1600x1200... deluje povsem OK, je pa res, da neke hude grafike sploh ni. Takoj me je tudi zmotil način streljanja s tisto avtomatsko puško, ki jo dobiš na začetku. Pritisneš 1x, ustreli pa 3x. Crosshair je tudi normalen in se tudi dokaj normalno obnaša. Dodan je tut nek "slow motion" feature, ki se je prvič kot tak menda pojavil v Max Payne. Kaj več pa žal nisem mogel sprobat v tem kratkem času.

original
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Tilen ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

BioShock (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Igre
50544000 (7101) FireSnake
»

Aliens vs Predator 3 (strani: 1 2 3 4 )

15317912 (11114) Guzzy
»

F.E.A.R., Painkiller Dobri deli?

111132 (803) Sandi1987
»

F.E.A.R. 2: Project Origin (strani: 1 2 )

786480 (3956) vasquez
»

F.E.A.R. (strani: 1 2 3 )

11810549 (6563) RC14

Več podobnih tem