Forum » Pomoč in nasveti » Gonilniki(zvok) za HP nx6325
Gonilniki(zvok) za HP nx6325
HaSaNx ::
Prejšn tedn sem si kupil prenosnika HP nx6325. Poleg računalnika bi naj bil cd z vsemi gonilniki. A problem je nastal pri zvočni kartici. V Device Managerju pod zvočno kartico so zvočni codeki , Legacy audio driver in še nekaj za video. Predvidevam, da bi tukaj moral biti zraven AC'97 gonilnik, a ga ni. Iz strani od HP-ja sem si naložil 2 različna paketa gonilnikov za zvočno kartico, a je ša vedno isto.
Zanima me kako bi usposobil zvočno kartico oz. kako bi naložil gonilnik ki bi deloval?
L.P.
Zanima me kako bi usposobil zvočno kartico oz. kako bi naložil gonilnik ki bi deloval?
L.P.
CoFeK
- spremenil: HaSaNx ()
HaSaNx ::
Zadevo sem sprobal tudi v Linox-u (MEPHIS). In zadeva ni bila bistveno bojša. Zvok na slušalkah se je pojavil le za trenutek. Drugače pa vedno šumi v slušalkah.
A je možno da zvočna kartica ne deluje kot bi morala in to na novem prenosniku?
L.P.
A je možno da zvočna kartica ne deluje kot bi morala in to na novem prenosniku?
L.P.
CoFeK
Zgodovina sprememb…
- spremenil: HaSaNx ()
Gwanaroth ::
Za tvoj prenosnik rabiš sledeče:
- WinXP + SP2
- Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio
- na koncu še ADI SoundMAX Driver
Obvezno moraš met prej inštaliran service pack 2, nato inštaliraš UAA driver, rebootaš in šele nato driver tvoje zvočne.
- WinXP + SP2
- Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio
- na koncu še ADI SoundMAX Driver
Obvezno moraš met prej inštaliran service pack 2, nato inštaliraš UAA driver, rebootaš in šele nato driver tvoje zvočne.
Lights often keep secret hypnosis..
Cokolesnik ::
Tudi sam sem imel probleme z namestitvijo zvoka... Predstavil sem jih v tej temi.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Gwanaroth ::
Nebi rekel, da je to problem, ampak pač potreben postopek.
Lights often keep secret hypnosis..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDA Audio bus driver not foundOddelek: Strojna oprema | 7766 (3055) | rtmktl |
» | HP prenosniki: saj niso resni ?!Oddelek: Strojna oprema | 5905 (4165) | sash |
» | Problemi z mrezo oz. routerjemOddelek: Omrežja in internet | 1196 (1094) | tazi123 |
» | Imam hp compaq nx6110 -mrezna -draiverOddelek: Pomoč in nasveti | 1250 (1192) | pikimiki99 |
» | gonilniki za HP PrenosnikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1284 (1173) | cortez |