» »

Izkušnje z WebHostingom Servage

Izkušnje z WebHostingom Servage

Slo-One ::

Servage. Ima kdo izkušnje s tem in kak majo kak support... (majo mau dost placa) :D

Gorky ::

Enako kot sem že zgoraj napisal v drugem postu. Prečesal sem internet in so bolj kot ne na slabem glasu. Ponudba je baje zelo nezanesljiva. Sam pa nimam izkušenj z njimi.

lp
Jutri pa je že nov dan.

rkasteli ::

Jest sm zdejle že tri mesce pr njih in moram rečt da sm zadovoljen znjimi.Velik placa,velk prenosa sam suport je pa odličen,ko napišeš ticket/pritožbo ti v 90% primerov če ni zadeva preveč zakomplicirana, odgovorijo v 30 minutah.Na začetku sm imel nekaj problemov k so mi dal stran na dokaj počasen server,ampak sta dva malo bolj ostra maila vse zrihtala,tko da so mi stran prestavl na nov stražnik in zdej dobr laufa.Tko da majo včasih svoje slabe trenutke in moraš bit vsake tolk cajt mal ostr,ampak glede na slovenske ponudnike in predvsem cene so carji.Trenutno gor gostujem stran SiKul in si lohk mal pogledaš kaki so prenosi.Tko da če bojo mel tako politiko k do zdej in predvsem da se da znjimi vse zment bom preselu tud svoje druge strani na njihove serverje.Edin dobr je da če boš vzel gostovanje pri njih,da tkoj ko se prijaviš jim pošlješ email kakšno stran boš imela na njihovemu serverju,kok prenosa prčakuješ,obiskovalcev tko da se že v zažetku izogneš temu da te ne dajo na prepočasen server.
rkasteli

rkasteli ::

No po današnjih nočnih scenah laho dodam še da ima tud servage hakelc glede gostovanja za tako ceno.MySQL baza ima omejitev 50.000 querijev na uro,tko da tisti k mate mal bolj pozrešne strani pr samih bazah...poglejte še kje drugje :\
rkasteli

rkasteli ::

Servage povišal plac in bandwith za 100% :\ Zdej po novem imaš 250Gb placa in 2100 Gb mesečnega prenosa....pa še malenkost ki so jo pozabl oment limit querijev v bazi je še zmer 50.000 na uro :\ ...Gremo nardit tekmovanje kdo nardi dobro spletno stran z mysql bazo ki bo zasedla 250Gb placa na strežniku in bo rabla za normalno delovanje samo 50.000 querijev na uro.:)) :)
rkasteli

marS ::

:| rkastell: pa ne me zezat! Tudi sam sem gledal tist servage, našel ta tvoj post s samimi hvalnicami, na koncu pa kaj:
Zaradi tehničnih težav smo morali stran za nekaj dni izklopiti tako da bo stran nedosegljiva predvidoma do konca tega tedna.Se opravičujemo za nevšečnosti in vas prosimo za razumevanje.Vsi aktivni člani boste dobili email obvestilo ko bo stran zopet aktivna.

lol
...no more heroes...
https://ilbis.com/

rkasteli ::

Ja j... ga kaj nej ti.Ti se pizdiš k si sam gledu zadevo,jest sm plaču za njo.Tud sam nism imel pojma da imajo omejitev pr querijih,nikjer na njihovi strani ni omenjeno...nobenga drobnega tiska nč.Sej majo hitre serverje in dostop do strani sam vzem v račun da to zarad omejitev v bazi. Zdej vsaj veš zakaj je hosting servage tok pocen,tko da bod vesel da sm tok fer da sm poleg hvalnic napisu pol še kva se dejansko dogaja,lohk bi bil tih k grob in sm 100% da bi še kdo stuki nasedu na isto foro.
rkasteli

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: rkasteli ()

OldSkul ::

No jst sm se tud naročil na to in je super hosting. Glede tiste omejitve se (še) ne sekiram :).

Brilko ::



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Izdelava spletišč
376287406 (10698) hariscorale
»

Gostovanje za spletno skupnost

Oddelek: Izdelava spletišč
111619 (1339) Tody
»

Gostovanje spletne strani (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
818682 (6175) Gost
»

Hosting v tujini + prenos domene

Oddelek: Izdelava spletišč
132989 (2437) gforce
»

Optimizacija strani za mysgl bazo

Oddelek: Izdelava spletišč
131246 (1030) mjakop

Več podobnih tem