Forum » Programska oprema » Požarni zid-problem
Požarni zid-problem
tomaz07 ::
Najprej mi piše:
Nastavitev požarnega zidu programa windows ni mogoče prikazati, ker se povezana storitev ne izvaja. Ali želite storitev windows firewall/internet connection sharing(ics)zagnati?
Da ne
Potem ko kliknem da:
Zagon storitve windows firewall/internet connection sharing(ics)...
Windows ne more zagnati storitve windows firewall/internet connection sharing(ics).
V redu
Točno tak mi piše. Kaj naj zdaj naredim?
Nastavitev požarnega zidu programa windows ni mogoče prikazati, ker se povezana storitev ne izvaja. Ali želite storitev windows firewall/internet connection sharing(ics)zagnati?
Da ne
Potem ko kliknem da:
Zagon storitve windows firewall/internet connection sharing(ics)...
Windows ne more zagnati storitve windows firewall/internet connection sharing(ics).
V redu
Točno tak mi piše. Kaj naj zdaj naredim?
- polepsal: OmegaBlue ()
Klemzz ::
control panel -> administrative tools -> services -> windows firewall/internet connection sharing (ICS)... pol pa dej desn klik pa properties pa dej startup type automatic pa service status dej na start
Potem mi pa piše to:
Storitve "Windows Firewall/Internet Connection Sharing(ICS)" ni mogoče zagnati v "Local Computer".Napaka 1058: Storitve ni mogoče zagnati.Morda je onemogočena ali pa z njo ni povezana nobena naprava.
V redu
Storitve "Windows Firewall/Internet Connection Sharing(ICS)" ni mogoče zagnati v "Local Computer".Napaka 1058: Storitve ni mogoče zagnati.Morda je onemogočena ali pa z njo ni povezana nobena naprava.
V redu
Če ko pritisnem formatiraj se odpre tisto okno potem ko pa dam začni še nekaj prej piše
Opozorilo:S formatiranjem boste zbrisali vse podatke na tem disku.Če želite formatirati kliknite v redu.Če želite končati kliknite prekliči.
Ko pa dam v redu pa napiše tole
Tega pogona ni mogoče formatirati.Končajte diskovne ali druge programe,ki ga uporabljajo,in poskrbite da v nobenem oknu ni prikazana vsebina pogona.Nato poskusite znova.
Kaj bi pa lahko zdaj naredil?
Opozorilo:S formatiranjem boste zbrisali vse podatke na tem disku.Če želite formatirati kliknite v redu.Če želite končati kliknite prekliči.
Ko pa dam v redu pa napiše tole
Tega pogona ni mogoče formatirati.Končajte diskovne ali druge programe,ki ga uporabljajo,in poskrbite da v nobenem oknu ni prikazana vsebina pogona.Nato poskusite znova.
Kaj bi pa lahko zdaj naredil?
Windowsi si že bili naloženi na računalniku ko sem ga kupil.Zraven račuanlnika pa ni bilo nobenega cdja.Kakšen pa zgleda?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z povezavo na internet (acquiring network address)Oddelek: Pomoč in nasveti | 857 (678) | purich |
» | Servisi se ne zaženejo, računalnik obstojiOddelek: Pomoč in nasveti | 1365 (1248) | fosil |
» | Problem z požarnim zidomOddelek: Programska oprema | 861 (835) | r5r |
» | Obupal nad mrežo in ICS :(Oddelek: Omrežja in internet | 1868 (1344) | alesp56 |
» | "zazeni" ukaz za firewall?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1014 (943) | zfan1234 |