Forum » Operacijski sistemi » Clarkconnect & wireless kartice
Clarkconnect & wireless kartice
Big Poppa ::
Pozdravljeni.
Zanima me,katere brezžične mrežne kartice zagotovo delujejo z clarkconnectom?
lp,jure
Zanima me,katere brezžične mrežne kartice zagotovo delujejo z clarkconnectom?
lp,jure
borchi ::
za clarkconnect ne vem, ker sem pa ravnokar na "wired" router/firewall gentoo mašino dodal še wireless access point funkcionalnost in ker šem šel čez nešteto trgovin, ko sem iskal wireless kartice, ki so podprte v linuxu...
skratka, hočeš met wireless kartico z Atheros AP521X čipom. na Prism kartice pri nas kr pozab. sem zvohal sicer eno, pa sem se vseeno odločil za TP-Link WN651G. torej, če ima clarkconnect pakete za madwifi in hostapd pol ne bi smel imet problemov.
Potem se še dobi malo morje kartic z Atheros AP241X čipi za katere mislim, da bi tut morale delat (ne dam roke v ogenj, da delajo v master mode-u, ampak mislim, da gre. na "client" strani dela ok).
skratka, hočeš met wireless kartico z Atheros AP521X čipom. na Prism kartice pri nas kr pozab. sem zvohal sicer eno, pa sem se vseeno odločil za TP-Link WN651G. torej, če ima clarkconnect pakete za madwifi in hostapd pol ne bi smel imet problemov.
Potem se še dobi malo morje kartic z Atheros AP241X čipi za katere mislim, da bi tut morale delat (ne dam roke v ogenj, da delajo v master mode-u, ampak mislim, da gre. na "client" strani dela ok).
l'jga
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako narediti wireless router it PC-jaOddelek: Omrežja in internet | 3919 (2659) | All |
» | !problem: Ruter, 2. Problem: RamiOddelek: Strojna oprema | 1199 (1055) | #000000 |
» | Wireless in racunalnik kot serverOddelek: Omrežja in internet | 1152 (1049) | shock |
» | Katera mrežna kartica za Linksys WRT54 Gs ?Oddelek: Kaj kupiti | 1507 (1387) | maticm |
» | Katero WiFi kartico za Linux AP?Oddelek: Omrežja in internet | 1249 (1050) | Mavrik |