Forum » Operacijski sistemi » windows password
windows password
cyber_killer ::
pred kratkim sm dubu en comp (win xp) od frenda, k ma pac racun zasciten z geslom in fora je utem da je pozabu geslo (ne me sprasevat kako mu je to uspelo k je tud to cudno .Zdej pa vprasanje kako pridt not v windows.Probavu sm tud s safe mode da se upisem kot admin, vendar je tud to zasciteno z geslom tko da nc od tega.Najlazja moznost bi bla windows repair, vendar k bootam s cd te moznosti sploh ni, tko da mi preostane kaj format c: sam model ma full enih pomembnih dokumentov iz sluzbe in nevem kaj se.tko da plz help
sverde21 ::
V forumu programska oprema je ena tema. Sicer pa tule (SAMInside) poglej preeverjeno deluje :)
<?php echo `w`; ?>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sverde21 ()
Ericssony ::
Odjadraj SEM prenesi ZIP datoteko cd060213.zip ter si naredi boot CD (seveda na RW disk da ne boš po nepotrebnem zapravljal CD-jev ).
Potem s tem CD-jem zaženi PC ter sledi navodilom na zaslonu in resetiraj administratorjevo geslo (nastavi 'blank password').
Potem ponovno zaženi PC in se prijavi kot administrator. Odpri nadzorno ploščo -> uporabniški računi. Izberi uporabnika in mu enostavno ponovno nastavi geslo oz. ga pobriši
Preverjeno najenostavnejša metoda in tudi deluje
Potem s tem CD-jem zaženi PC ter sledi navodilom na zaslonu in resetiraj administratorjevo geslo (nastavi 'blank password').
Potem ponovno zaženi PC in se prijavi kot administrator. Odpri nadzorno ploščo -> uporabniški računi. Izberi uporabnika in mu enostavno ponovno nastavi geslo oz. ga pobriši
Preverjeno najenostavnejša metoda in tudi deluje
Najlažja... nebi reku. Poglej moj link. Tist program ti sesuje XP password v parih urah. Splača se pogledati tudi na forum, kjer je SLO prevod in zastonj pomoč.
<?php echo `w`; ?>
Hmmm možnosti je kar nekaj in vsak bo hvalil tisto s katero mu je pač uspelo...
Če rabiš dostop do PC-ja TAKOJ potem ti programček v tistem trenutku ni ravno dosti v pomoč. Ne pravim pa, da program ni uporaben za iskanje pravega gesla, če imaš seveda čas...
Če rabiš dostop do PC-ja TAKOJ potem ti programček v tistem trenutku ni ravno dosti v pomoč. Ne pravim pa, da program ni uporaben za iskanje pravega gesla, če imaš seveda čas...
programček generira okol 10 miljonov passwordov na sekundo tako da jev parih urah konc, če že ne prej, če je geslo krajše...
<?php echo `w`; ?>
@sverde21: programček preverjeno deluje (nikoli nisem trdil nasprotno). sem ga ravno zdaj stestiral na enem računalniku v firmi. geslo dolgo 8 znakov (velike in male črke ter številke) je našel v slabi uri (nisem bil zraven tako da točnega časa ne vem).
@minime: program ni freeware in ima omejitev iskanja gesel samo po velikih črkah.
@minime: program ni freeware in ima omejitev iskanja gesel samo po velikih črkah.
Sej iskanja po malih za geslo kodirano v LM hash ne rabiš malih črk... ker če bolj podrobno pogledaš se geslo najprej pretvori to uppercase in geslo daljše od 7 znakov se razdeli na 2 dela... če pa res rabiš scrackano geslo pa objavi hash na forumu, kjer ti ga bo admin oz. kdo drug (z polno verzijo) scrackal, je tam že ena tema.
<?php echo `w`; ?>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Preveč gesel in drugih podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2895 (2107) | čuhalev |
» | Razbijanje gesel z GPU je realnost (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 30347 (24778) | MrStein |
» | težave z geslom v worduOddelek: Programska oprema | 2195 (1893) | d_dunka |
» | Poyabil geslo od administratorja..Oddelek: Pomoč in nasveti | 4377 (3589) | hyper x |
» | Gesla- kateri programi?Oddelek: Programska oprema | 1833 (1281) | Hammer |