Forum » Pomoč in nasveti » Share Scannerja
Share Scannerja
pia2001slo ::
Pozdrav vsem,
imam en velik problem in nisem nikjer našel rešitve zanj. Mogoče mi lahko tule pomagate. Imam scanner Scanjet 5530 in bi ga rad share-al še s tremi uporabniki. Fizično se nahaja pri meni, rad bi da lahko nanj skenirajo tudi ostali brez da bi pretikal na njihov USB vtič na PC-u. Vsi imamo Win2000 OS ter smo v mreži.
Hvala za vse predloge
lp
Jolly
imam en velik problem in nisem nikjer našel rešitve zanj. Mogoče mi lahko tule pomagate. Imam scanner Scanjet 5530 in bi ga rad share-al še s tremi uporabniki. Fizično se nahaja pri meni, rad bi da lahko nanj skenirajo tudi ostali brez da bi pretikal na njihov USB vtič na PC-u. Vsi imamo Win2000 OS ter smo v mreži.
Hvala za vse predloge
lp
Jolly
gkovac ::
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z USB modemomOddelek: Omrežja in internet | 1589 (1362) | blackbfm |
» | Wireless router canyon cn-wf514Oddelek: Omrežja in internet | 7307 (5312) | jancus |
» | Asrock plate - usb oporečen?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1462 (1055) | Pyr0Beast |
» | Priključitev mikrokrminlnika pic16f877 na USB vmesnik.Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2655 (2099) | _EN_ |
» | TV Tuner za USB (externi)Oddelek: Zvok in slika | 1383 (1225) | kolesar |