Forum » Strojna oprema » problem pri zagonu
problem pri zagonu
kennyDEAD ::
Mam
amd athlonXP 2100
512rama
asroch ploščo K7VT4A Pro
Zamenjal sem matično, na disko je ostal windows z gonilniki za prejšnjo ploščo. Ob zagonu mi javi napako:
Serial_CH0 Master : No Device
Serial_CH1 Master : No Device
Pred tem mi oba diska in cd-rom zazna, potem pa kar brez razloga računalnik zmrzne in zmanka slike. Včasih mi sicer uspe priti v biose, vendar tudi tam po kaki minuti crkne. Temperatura procesorja je 38stopinj zaradi tega bi izključil možnost pregrevanja. Ma kdo kako idejo?
amd athlonXP 2100
512rama
asroch ploščo K7VT4A Pro
Zamenjal sem matično, na disko je ostal windows z gonilniki za prejšnjo ploščo. Ob zagonu mi javi napako:
Serial_CH0 Master : No Device
Serial_CH1 Master : No Device
Pred tem mi oba diska in cd-rom zazna, potem pa kar brez razloga računalnik zmrzne in zmanka slike. Včasih mi sicer uspe priti v biose, vendar tudi tam po kaki minuti crkne. Temperatura procesorja je 38stopinj zaradi tega bi izključil možnost pregrevanja. Ma kdo kako idejo?
...Modro-bela je, četa plemenita, iz Sabotina jo bodri, napis maršala Tita...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 ultimate error 0xc0000225Oddelek: Pomoč in nasveti | 2503 (2250) | He-Man |
» | Problem z SATA porti na matični - NUJNOOddelek: Strojna oprema | 879 (819) | Mopar |
» | Konfiguriranje SambeOddelek: Omrežja in internet | 1573 (1340) | Mr_Globus |
» | Kako naj ponovno naložim xp-je? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5617 (4852) | pilotgirl84 |
⊘ | Samba, Linux, Windows XPOddelek: Omrežja in internet | 2006 (1778) | hruske |