» »

6600GT problem

6600GT problem

kikicar ::

imam velik problem z gonilniki. Imam grafično leadtek 6600 GT in gonilnike 71.89 ker je bila v nekaterih igrah slaba grafika in sem naložil verzijo 77.77, in nato se je pojavil problem. Ko sem hotel gledat film v bs playerju mi je ta zaštekal in nič se ni premaknilo.Tako se je dogajalo pri vseh video datotekah in playerjih. Isto se mi je zgodilo z najnovejšimi gonilniki 78.01. Res ne vem kaj je narobe upam da bo kdo znal pomagat, mogoče je kdo imel isti problem. Probal sem tudi zamenjati codeke pa nič ne pomaga.

please help.

jurcek3 ::

am.. a imas prikljucen kabel za napajanje na graficno kartico?
www.gapex.si

Sami ::

Naloži tudi najnovejše driverje za plato, zmeraj imej najnovejše. Tukaj je lahko več stvari narobe, lahko se grafa pregreva, lahko so že sfukani winsi, nimaš inštaliranih pravih kodekov, nimaš priklopljenega dodatnega napajalnega kabla...
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Bobb ::

Lahko je preslab napajalnik.

am.. a imas prikljucen kabel za napajanje na graficno kartico?

IMAM

Naloži tudi najnovejše driverje za plato, zmeraj imej najnovejše. Tukaj je lahko več stvari narobe, lahko se grafa pregreva, lahko so že sfukani winsi, nimaš inštaliranih pravih kodekov, nimaš priklopljenega dodatnega napajalnega kabla...

za plato nikjer ne najdem driverjev (Soltek ...)! Grafa se ne pregreva ima v normalnem stanju GPU: 48 in MEMORY: 37 in ni navita! Windowse sem na novo naložil ravno zaradi tega problema in je isto. Kodeke sem pa probal skoraj vse in je isto sra...!;(

Aha pa napajlnik je 350W mam pa dva diska, grafo, proc,...

Končno use deluje igre in filmi. Hvala vam za pomoč vzork pa je bil stari gonilniki za matično zdej mam nove in use deluje
ŠE ENKRAT HVALA!;)

ŠE DOBRO DA OBSTAJAJO FORUMI:))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

problem z grafo

Oddelek: Zvok in slika
6911 (866) johnib
»

Grafični problem...

Oddelek: Strojna oprema