Forum » Omrežja in internet » NADLEŽNI Pop-Up Storitev "Messenger"
NADLEŽNI Pop-Up Storitev "Messenger"
user427615 ::
Že nekaj časa se mi dogaja da se mi med delovanjem računalnika, kar naprej pojavlja Okno . Vedno oglašuje drugi link, oblike sporočila pa so mislim da 3. Stvar je zelo moteča, saj se mi pojavlja po približno 1-2 krat na minuto, in me moti v vseh aplikacijah, tudi igrah, kar onemogoče nemoteno igranje pognal sem že Spybot - Search & Destroy, Ad-Aware, NOD32... vse živo, a ne najde kakšne napake. Obupno vas prosim, da mi pomagate, ker nimam pojma kaj naj naredim Že vnaprej hvala za pomoč in lep pozdrav!
(v času pisanja tega se mi je okno pojavilo 3x)
(v času pisanja tega se mi je okno pojavilo 3x)
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
robbe ::
Sem imel isti problem in moraš samo izklopit storitev messenger. Start=>Nadzotna plošča=>Skrbniška orodja=>Storitve. Tukaj poišči storitev messenger in jo onemogoči (lastnosti=>vrsta zagona: onemogočen). Potem jo pa še ustavi, ali pa resetiraj računalnik.
Microsoft ::
Poskusi takole: Control Panle > Administrative Tools > Services. Poisci Messenger servis, ga ustavi, potem pa daj na disable.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
user427615 ::
hvala fantje! to bo še ena nova izkušnja zame sicer pa firewall mam (Sygate) sm se mal čudno obnaša zadne cajte
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoftov Messenger se poslavlja 15. marca (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13625 (10839) | energetik |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76302 (16943) | tilinho20 |
» | Raziskovalec ne deluje večOddelek: Operacijski sistemi | 5822 (5124) | cyborg077 |
» | Od česa se pojavlje tole okno?Oddelek: Omrežja in internet | 1837 (1255) | Bakunin |
» | messenger in zivcni zlom!!!!Oddelek: Programska oprema | 1882 (1400) | KTr1sk |