» »

Microsoft .NET Passport

Microsoft .NET Passport

marpe ::

Imam problem ker mi MESSENGER pravi da nimam preverjenga e-maila. Zato ne morem spreminjati NICKa.

Mislim da sem takrat ko so mi poslali mail za potrdilo vse skupaj zbrisal. Zdaj pa bi ga rad dobil še enkrat.

Kako naj to naredim???

HELP

LP

Myth ::

Kolikor vem, je en prijatelj (imel je malce drugačen problem, prijavil se je kot otrok. :D ) jim mail pisal z obrazložitvijo. Priporočam tudi tebi. Prav tako vejramem, da ti bodo kar hitro odpisali, saj v Ameriki je zdajle ura 19-20h tam nekje(mogoče je še kdo v "pisarni"). :)

en LP
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Kristina1987 ::

Upam, da nism off topic, sm se kr uštulila v tole temo :)
Mene pa zanima, če je možno, da imaš poštni predal na naslovu @passport.com? Ker sem s tem naslovom vpisana na msn, pa ne vem ča mam potem tud maile tud na tem naslovu. Zdej mi je pa nekdo reku, da mi ga je tja poslou, pa bi ga rada pogledala in me zanima če jo to isto kot npr. @hotmail.com? Ga lahko pogledam in kje? Poleg tega sem dobila še invajt gor za nov msn in ga res rabim :(
Sem že probavala prit notr na www.passport.com, pa pridem v sistem, samo potem ne vem kje se pošta gleda. Tkole zgleda, ko pridem notr:

Kam nej kliknem da bi si ogledala maile? A sploh gledam na pravi strani?
Pa še to, če se hočem s tem naslovom vpisat na www.hotmail.com se izpiše :

How to get to Hotmail
--------------------------------------------------------------------------------
Hotmail does not support the .NET Passport you are signed in to. Visit the Hotmail Web site for information or to set up a free account.

Torej kaj mi je storiti? :8) Anyone?
Se že vnaprej zahvaljujem ;)

Zgodovina sprememb…

Kristina1987 ::

A res noben ne ve al kaj? :'(

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Programska oprema
23676326 (16967) tilinho20
»

MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )

1019396 (6581) klemenSLO
»

MSN live messenger

81973 (1577) msedem

MSN 8.0 beta invite (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Omrežja in internet
304122319 (112904) OmegaBlue
»

Povečajte Hotmailov poštni predal (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
718076 (5365) Athena89

Več podobnih tem