Forum » Pomoč in nasveti » kako preprečiti vklop HDD na istem kablu??
kako preprečiti vklop HDD na istem kablu??
matrix2 ::
na istem kablu imam dva diska, določil pa sem, da se nedejaven po 30min izklopi. To se tudi zgodi, vendar ob surfanju in še posebej brisanju datotek iz koša pa se vedno samodejno zopet vključi?!?!?!
Zakaj se mi vključi drugi nedejaven disk, ko surfam še posebej pa kadar hočem nekaj izbrisati iz koša, čeprav ničesar ne iščem po njemu??
Zakaj se mi vključi drugi nedejaven disk, ko surfam še posebej pa kadar hočem nekaj izbrisati iz koša, čeprav ničesar ne iščem po njemu??
- zaklenilo: bastadu ()
Myth ::
Kolikor se jaz spoznam na to, če uporabljaš koš bi naj delovala oba diska. Zdaj, kakšno je ozadje pa nebi vedel...
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zbrisati nezbrisane mape iz koš„a !?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 5606 (4888) | SanAndreas |
» | Outlook Express - izbrisana poštaOddelek: Pomoč in nasveti | 2322 (2236) | Duhec |
» | kako preprečiti vklop HDD na istem kablu?Oddelek: Strojna oprema | 1583 (1408) | matrix2 |
» | UltraISO dodajanje podanpisov v bin file in cueOddelek: Programska oprema | 968 (892) | pitagora |
» | Računalnik preveč obremenjen z neznanim procesomOddelek: Pomoč in nasveti | 1870 (1482) | CaqKa |