Forum » Izdelava spletišč » ata google me ne najde
ata google me ne najde
bombacina ::
aha, torej tolk dolg traja da obkroži svet
ka pa naj napišem v index.php na vrhu da me bo potem našu in dodal v listo. Za sliko že vem, sem prebral prjšn post, sam ona je za html, je za php podobn.
ka pa naj napišem v index.php na vrhu da me bo potem našu in dodal v listo. Za sliko že vem, sem prebral prjšn post, sam ona je za html, je za php podobn.
bombacina ::
je ze narejena.
sam nic n evem da bi imel kej n avrhu takega kar bi me dodalo v google al pa sliko v google
sam nic n evem da bi imel kej n avrhu takega kar bi me dodalo v google al pa sliko v google
Gandalfar ::
?!?!
Ti nic ne rabis dodat. Te google sam najde, ce das link do svoje spletne strani na katero od spletnih strani, ki so ze v googlu.
Ti nic ne rabis dodat. Te google sam najde, ce das link do svoje spletne strani na katero od spletnih strani, ki so ze v googlu.
njok ::
Google sam glede na povezave in se nekatere druge kriterije izlusci nekaj besedila. Ce bi rad snippet nastavil sam, si lahko pomagas z meta tagom.
Elemen_T ::
Gandalfar, google jasno večino dela opravi sam. Vseeno pa nekaj malega pripomore tudi edit meta tagov.
Ne gre samo za google. Obstaja tudi še yahoo, altavista, ipd - ki ni za odmet (začuda precej ljudi uporablja tudi te iskalnike)
EDIT:
Z meta tagi ne pretiravat. Lepo napišite tako kot je. Ne predolgo in ne prekratko.
Ključne besede vpisujte radikalno razumsko in ne sanjsko kvantitativno.
Tako rečeno; če boste vpisali besedo "sex" ne računajte na to, da boste zaradi tega rangirani kaj više.
Ne gre samo za google. Obstaja tudi še yahoo, altavista, ipd - ki ni za odmet (začuda precej ljudi uporablja tudi te iskalnike)
EDIT:
Z meta tagi ne pretiravat. Lepo napišite tako kot je. Ne predolgo in ne prekratko.
Ključne besede vpisujte radikalno razumsko in ne sanjsko kvantitativno.
Tako rečeno; če boste vpisali besedo "sex" ne računajte na to, da boste zaradi tega rangirani kaj više.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Elemen_T ()
Tody ::
Url lahko tudi vpišete in z tem goglu pomagate ni pa nujno da bo zadeva kaj hitrejša jest mam izkušnje da okol 24 ur po vpisu najde zadevo...
freejack ::
Kk že gre tista... ?
Napisal sem pod META, saj lepše se konča, te hitro google najde in vsak te že pozna,. Oh Meta, oh Meta, Meta ni nikoli yeah,.
Napisal sem pod META, saj lepše se konča, te hitro google najde in vsak te že pozna,. Oh Meta, oh Meta, Meta ni nikoli yeah,.
Vanquish ::
http://www.google.com/addurl.html
tukaj dodaš url.
Ps: kolko vem jaz google ne gleda meta tagov ampak samo striktno tisto kaj vidi tudi uporabnik na spletni strani.
tukaj dodaš url.
Ps: kolko vem jaz google ne gleda meta tagov ampak samo striktno tisto kaj vidi tudi uporabnik na spletni strani.
root987 ::
Kolk keywordov je pa omejitev?
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
root987 ::
Nisem gledu ;)
Anyway, med 150 in 250 znaki, keyword pa se naj nebi ponovil več kot 3-7krat(odvisno od engina), sicer je lahko stran razglašena za spam.
Anyway, med 150 in 250 znaki, keyword pa se naj nebi ponovil več kot 3-7krat(odvisno od engina), sicer je lahko stran razglašena za spam.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Optimizacija spl. straniOddelek: Izdelava spletišč | 1304 (1059) | amaze646 |
» | dodajanje straniOddelek: Izdelava spletišč | 2520 (2402) | gforce |
» | Ajax, da ali neOddelek: Izdelava spletišč | 2687 (1991) | snajko |
» | več jezikovOddelek: Izdelava spletišč | 1248 (1144) | overlord_tm |
» | Rad bi da stran najde googleOddelek: Izdelava spletišč | 3083 (2664) | Meki |