Forum » Programska oprema » FileZillo u tray!!
FileZillo u tray!!

c3R4R ::
Ne da bi vedu... Zakaj jo pa rabš tje minimizirat?? A tok uplodaš oz. DLjaš al kaj?
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

sajmon ::
Majhen in preprost program, ki med drugim omogoca mimimaziranje poljubnega programa v tray je PowerMenu

andper ::
Skaza:
Da, seveda. Praktično nujen feature za nekatere. Poskusi v meniju 'Edit' klikniti na 'Settings', potem izbrati 'Interface settings' in nato spodaj pod 'Miscellaneous' klikniti na 'Minimize to tray instead to taskbar'. Bo šlo? :)
A obstaja kak način, da bi FileZillo poslal u sys. tray?
Da, seveda. Praktično nujen feature za nekatere. Poskusi v meniju 'Edit' klikniti na 'Settings', potem izbrati 'Interface settings' in nato spodaj pod 'Miscellaneous' klikniti na 'Minimize to tray instead to taskbar'. Bo šlo? :)

Jakka ::
Jest si tudi želim filezillo ruknit v tray pa, andper, tega v nastavitvah, kjer si rekel, ni.
Sem zdljal verzijo 2.2.9 pa tudi ni. prej sem imel 2.2.8b.
Pa še slikca.
Sem zdljal verzijo 2.2.9 pa tudi ni. prej sem imel 2.2.8b.
Pa še slikca.

Sl4v3 ::
Klikni na NAPIS Interface settings(desno od plusa). Ti si šel na podkategorijo Misc. Ne smeš!

Umri mlad, da bos lep okostnjak!

Jakka ::
Napačna navodila.
Se lepo zahvaljujem za tale obširna in slikovna navodila. Sedaj bom pa lahko gledal filezillo v trayu, kar si želim že kaj nekaj časa.

Se lepo zahvaljujem za tale obširna in slikovna navodila. Sedaj bom pa lahko gledal filezillo v trayu, kar si želim že kaj nekaj časa.

andper ::
Ahhh... se opravičujem za nedosledna navodila. Nisem opazil, da se 'Miscellaneous' pojavi 2x. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brat me blokiraOddelek: Omrežja in internet | 2040 (1297) | ERGY |
» | InstallShield mi nagaja? pri TIS-u in acrobat readerju? prosim pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1016 (925) | Klemenn |
» | Natis The Occult Conspiracy (Hitler Okultno Poreklo Nacizma) je kdo gledal?Oddelek: Problemi človeštva | 1750 (1578) | Thomas |
» | windows xp sp2 + mobitel mobitelOddelek: Omrežja in internet | 1290 (1058) | faca5 |
» | Težave pri menjavi hladilnika na NorthbridguOddelek: Pomoč in nasveti | 1165 (1022) | Wolverine |