Forum » Hlajenje in modifikacije » Pleksi plošče...
Pleksi plošče...
Putimir ::
Sicer je zlo off-topic, sam ne vem kje bi drugje vprašal:
Rabil bi par pleksi plošč, namenjenih za izdelavo polic, dimenzij cca 200cm x 25cm, debeline vsaj 1cm, polprozorne - matirane (mat), po možnosti rahlo zeleno tonirane;)
Predvidevam, da vsi ki se ukvarjate s pleksi ohišji, veste, kje imajo največ te robe. Za vsak info sem hvaležen!
jur
Rabil bi par pleksi plošč, namenjenih za izdelavo polic, dimenzij cca 200cm x 25cm, debeline vsaj 1cm, polprozorne - matirane (mat), po možnosti rahlo zeleno tonirane;)
Predvidevam, da vsi ki se ukvarjate s pleksi ohišji, veste, kje imajo največ te robe. Za vsak info sem hvaležen!
jur
- spremenil: Putimir ()
rfmw ::
pleksi sem videl v Astri v jami (ne vem točnega imena), ki se nahaja v Bežigradu.
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
Jackal ::
AcryTech - Pečenko na Gerbičevi ulici v Lj.
Ima vse sorte plexi stekla - matirano, prozorno, obarvano... kar želiš. Veliko stvari pa ima tudi na zalogi, drugo se da pa naročit.
Ima vse sorte plexi stekla - matirano, prozorno, obarvano... kar želiš. Veliko stvari pa ima tudi na zalogi, drugo se da pa naročit.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jackal ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem mrežo ki prepušča zrak in svetlobo , ne pa komarjev in pogleda sosedovOddelek: Loža | 2850 (2270) | umexteacher |
» | Kje kupiti pleksi steklo?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 24034 (23193) | flameir |
» | PleksiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1682 (1135) | TribesMan |
» | Kje lasersko razrežejo pleksi?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4645 (4250) | Misty |
» | Pleksi okno v straniciOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1944 (1409) | Boeing |