Forum » Programska oprema » ko šumniki zgubijo svoj pomen
ko šumniki zgubijo svoj pomen
sash ::
... ja ravno to se mi je zgodilo in situacija je sledeča v Internet Explorerju 6 (vsi updejti) so mi šle črke: š đ ž ć č žvižgat rakom oz. nekatere so spremenile pomen - č = enter, š = a. To se mi dogaja samo v IE, medtem ko v vseh ostalih programih delujejo normalno. Kaj je za nardit ?
ps.
Ker je instalacija sveža sumum kak popravek
ps.
Ker je instalacija sveža sumum kak popravek
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
sdspecy ::
Evo, men se je včeri nardil isto; pa sem naredu restore za 1 teden nazaj, pa nič!!!
Zgleda, da ni "encoding", fonti tud mislim da niso krivi, ker drugje v winsih delujejo, celo v naslovni vrstici IE 6; samo v oknu (Yahoo, Google...) IE ne delujejo.
Zadnja zadeva, ki se je spomnem, da sem jo instaliru je bila Java VM 1.4....nekej
Še kakšna ideja, prosim ???
THX!
Zgleda, da ni "encoding", fonti tud mislim da niso krivi, ker drugje v winsih delujejo, celo v naslovni vrstici IE 6; samo v oknu (Yahoo, Google...) IE ne delujejo.
Zadnja zadeva, ki se je spomnem, da sem jo instaliru je bila Java VM 1.4....nekej
Še kakšna ideja, prosim ???
THX!
sash ::
men se je to dogajalo zarad enega pop-up stoperja
pa sem ga odstrano in začel uporabljat googlovega
pa sem ga odstrano in začel uporabljat googlovega
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Poldi112 ::
Firefox ?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
sdspecy ::
ej Sash, odliččččččččno!!!, hvala!
ideja vredna svojega imena!
pri men je blo pa ravno kontra, kot pri teb; GOOGLE TOLLBAR, ki ga mam sicer že ene 14 dni gor, se kr na lepem spomne, da mi bo zajebu šumnike!
ga vrgu dol, in glej hudirja, zadeva špila
pa sm že spet mislu, da bojo šli na frišno instalirani winsi XP cugrunt , ko nism nikjer na netu najdu kake ideje (sploh, k mamo sam mi slovenci, pa še neki balkana te zaf... šumnike)
...ŠE DOBR, DA JE TU SLO-TECH!!!
mislim, jebene zadeve, ko že misliš, da je vse kot mora bit, pa se vedn najde neki, da sere in s temi windowsi so nonstop veselice, nkol ne zmanka...
enkrat se bo tale kibla znašla na travniku pred bajto
p
ideja vredna svojega imena!
pri men je blo pa ravno kontra, kot pri teb; GOOGLE TOLLBAR, ki ga mam sicer že ene 14 dni gor, se kr na lepem spomne, da mi bo zajebu šumnike!
ga vrgu dol, in glej hudirja, zadeva špila
pa sm že spet mislu, da bojo šli na frišno instalirani winsi XP cugrunt , ko nism nikjer na netu najdu kake ideje (sploh, k mamo sam mi slovenci, pa še neki balkana te zaf... šumnike)
...ŠE DOBR, DA JE TU SLO-TECH!!!
mislim, jebene zadeve, ko že misliš, da je vse kot mora bit, pa se vedn najde neki, da sere in s temi windowsi so nonstop veselice, nkol ne zmanka...
enkrat se bo tale kibla znašla na travniku pred bajto
p
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prihaja nov paket popravkov za Windows 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 36718 (33911) | Lindir |
» | ugašanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 943 (859) | #000000 |
» | Dozivel sem nek cuden pojav. Mogoce ve kdo kaj vec o tem? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 20609 (13160) | DJ Hamster |
» | Kako odstraniti hladilna rebra?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1588 (1227) | frenk |
» | problemi z K7S5A in DDR PC2700Oddelek: Strojna oprema | 967 (908) | door_man |