Forum » Strojna oprema » Intel 4004, AMD Opteron, UMC U5S in U5D
Intel 4004, AMD Opteron, UMC U5S in U5D
Bela01 ::
Torej za kaj se gre. Za seminarsko moram napisat, opisat (kako dela, zakaj, kaj, kako zgrajen, koliko star, pregrevanje, vodila, registri, ...) vse o teh treh procesorjih. Nekaj malega sem že našla. O npr. intelovem dedku 4004 nekaj malega (po večini se podatki ponavljajo, tako da nič novega). O Opteronu tudi nekaj malega. U tazadnjem pa še nič. V glavnem kje bi lahko našla kak so ti trije procesorji zgrajeni, hitrost, ..., kakšni testi. Po možnosti da bi bilo to celo v slovenščini (no to ni pogoj ).
Torej vidim da ste eni glede procesorjev in vsega tega dobro obveščeni in prave knjižnice zato bi vas prosila za pomoč. O vsakem bi naj napisala nekje vsaj eno stran + kako slikico.
LP, Ines
Torej vidim da ste eni glede procesorjev in vsega tega dobro obveščeni in prave knjižnice zato bi vas prosila za pomoč. O vsakem bi naj napisala nekje vsaj eno stran + kako slikico.
LP, Ines
Bela01 ::
Še vedno potrebujem pomoč... Vsaj kakšen dober link kjer bi se dalo o teh procesorjih kaj dobrega prebrat. Ne zanimajo me mnenja uporabnikov, zanima me zgradba in delovanje.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Project ARAOddelek: Mobilne tehnologije | 4078 (2702) | Qushaak |
» | Konkretno nadomestilo za AMD X6 1090tOddelek: Kaj kupiti | 1389 (1109) | TOP |
» | Lenovo predstavil hibridni prenosni računalnik z dvema procesorskima arhitekturamaOddelek: Novice / Procesorji | 12677 (10187) | poweroff |
» | Navijanje E7200 vs. E8xxxOddelek: Kaj kupiti | 1620 (1094) | GrimReaper |
» | CPU specifikacijeOddelek: Strojna oprema | 998 (911) | hasek |