» »

Plazma ali LCD televizor?

Plazma ali LCD televizor?

««
11 / 154
»»

djglavac ::

jst imam philips 37 pf3321 doma približno 2 tedna. Povedat morem da deluje fantastično. imam tudi siol tv in slika je res odlična. ko pravjo da črna ni črna ipd... če si prav naštimaš use nastavitve si zmagu. ko gledam siol se mi zdi slika celo lepša kot pa na dvd. ko pa priklopim PC pa je slika res zelo lepa. potegnu sm dol neki hd filmov da stestiram lcd in res, sliko lahka gledaš skoraj iz 20cm in je čista. seveda jih predvajam iz pc. pogrešam PIP. Edin minus iz moje strani so zvočniki. ne vem ali je to okvara samo na tem lcd ali povsod. hrešči tako kot da ne bi blo kaj vredu pršrafano.tk kot če ti recimo woofer dela in se ti trese miza ali kj podobnga. itak mislim kupit 5.1 sistem sam mogoče jo bom peljal na servis in zahteval garancijo.

aja pa kdor zdj misli kupit tv s podporo full hd naj se upraša ko s tem pridobi in ko izgubi.
ker sm 100%da šele čez 5 let bo fullhd medtem pa bo tvoj tv zastaral.
primoz

Mauner ::

Kupujem LCD TV.
Gledal bom z razdalje 3,5m in mislim, da bi bila diagonala 94cm kar prava.
Ogledujem si LG TV LCD 37LC2RR (http://www.mimovrste.com/katalog/produc...), pa me zanima, če ga kdo ima in če je v redu?

Imam še nekaj vprašanj, pa prosim, da kdo odgovori:
1. ta TV ima tudi HDD - a je možno pretočiti/posneti filme s TV-jevega HDD na računalnik ali pa vsaj DVD recorder?
2. a zna sam preklapljati med različnimi načini (14:9, 4:3 ...), če je tak signal?
3. a je sploh kakšna kvalitativna razlika med tem modelom in enim 37LC25R, ki nima HDD in dvojne slike?
4. gledati mislim kabelsko TV in filme z računalnika - a je še kak model, ki ima tako diagonalo in je primernejši od LG-jevega?

Hvala za odgovore,
mauner

alsl ::

Zanimam se za plazmo LG 42PC1R. Glede na to, da jo ima tudi nekaj forumašev ima nekaj vprašanj:

1) Kakšen način povečave slike uporabljate pri običajni 4:3 sliki s podnapisi. Sedaj imam namreč Loewe CRT 16:9 pa ima ful možnosti nastavitev formatov, vključno z možnostjo pomika slike gor dol. Sedaj sem namreč navajen, da je slika čez cel zaslon, s tem da je na sredini skoraj normalna, ob straneh pa malo raztegnjena in pa seveda, da so podnapisi v celoti vidni. Starši imajo namreč starejšo Philips plazmo, pa preveč poreže vrhnji del slike.

2) Ali ima tudi ta model resnično sliko ob sliki ?

3) Kako se pa obnese z različnimi viri slike ? Sam bi gor priklopil kabelsko, SIOL TV, računalnik in pa DIVX player.

delfinus ::

1) Imas moznosti naslednjih formatov 4:3 (levo in desno sta crni rob), 16:9 ( raztegne na cel screen), 14:9, Zoom 1 (pomikas poljubno s smernimi tipkami gor in dol), Zoom 2 (pomikas poljubno s smernimi tipkami gor dol), Spectacle (pomikas poljubno gor dol, na straneh malo raztegnjena, na sredini normalna), full (prilagodi sliko an cel screen), original (prilagodi avtomatsko glede na format oddajanja 16:9 ali pa 4:3)

2) Sliko ob sliki ima ampak zgolj ob varianti TV + VCR, TV + DVD ni pa PiP, ker nima dva tunerja

3) Kako se pa obnese z različnimi viri slike ? Sam bi gor priklopil kabelsko, SIOL TV, računalnik in pa DIVX player.

SiOL je navaden SD signal, odnese se super, zame je boljsa kot na CRT slika, imam sicer navadno kabelsko, s SiLom zna bit se nakoliko lepse, nasel sem optimalne nastavitve in se mi zdi slika dosti boljsa kot na SONY CRT 29', PC priklopis ali preko VGA ali pa preko DVI to HDMI kabla, slika je enkratna HD, Divxe pa gledam preko XboXa preko RGB kabla in je slika odlicna in sem zelo zadovoljen. Vec glej na AVFORUMS.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delfinus ()

to Mauner nekaj odgovorov:

1. NE
2. DA
3. Precekiraj. Pri plazmah imas celo kopico modelov npr 42PC1RR ima disk 42PC1R in 42PC3R so bratje in sestre in imajo popolnoma isti zaslon. Gre samo za bonboncke, ki so pristoni ali odsotni. Verjetno je podobno tudi pri tem modelu.
4. Sony, Philip, Panasonic se precekiraj, ce ti tekne njihova slika in cena seveda.

bonus: 3.5m in 37' se mi ze zdi malce oddaljeno., za moj okus bi bilo za to razdalje boljse nabavit 42'.

Delfincek hvala za odgovore.

Najbolj me je skrbelo da ne bi bila spodnja vrstica podnapisov porezana, pri zapolnjenem zaslonu. V Merkurju me je prodajalec samo gledal, ko sem vprašal, če se da zumirano sliko pomaknit gor 8-O

Se bom kar odločil za to plazmo, sedaj ko vem še te reči :D

MadMicka ::

Najslabše je, če sliko zoomaš, ker vidiš bistveno manj, kot bi sicer lahko. Boljše je, da sliko malce raztegneš tako po dolžini, kot tudi po višini, tako da slika ni nič popačena, imaš jo čez cel ekran, potem pa po potrebi sliko po vertikali nekoliko dvigneš zaradii podnapisov.

javaman ::

Panasonic ima nacin JUST, ki levi in desni rob malo razpotegne.

mumbo ::

V sredo končno dobim LG 42PC1R. Sem naročil na moj-tv.com. Imam prenosnik, ki ima dvi-d. Zato me zanima kje bi kupil kabel dvi to hdmi, da bom lahko takoj sprobal HD material preko najboljše povezave. Ali bo kabel na naslednjem linku ok: http://www.mimovrste.com/katalog/produc...

Obstajajo različne kvalitete kablov? Kje dobil enga dobrega? :)

MadMicka ::

Te kable dobiš na vsakem vogalu. Merkur jih ima, razno razne majhne trgovine s tovrstim materialom.... Če hočeš res odlične kable, pa kupi zlate :)

l-note ::

Eni izmed cenejših kablov: nakupi.net

Glede kvalitete kabla je pa skoraj vseeno katerega vzameš, saj gre za digitalen prenos podatkov. Mogoče se pozna le pri večjih dolžinah (sicer ne vem koliko je zgornja meja za DVI oz HDMI).

juppii!! končno sem danes dobil lg 42pc1r. kupil sem tudi kabel iz nakupi.net.. slika iz navadne tv anetene je kul.. slika je velika. grem še zdej vse drugo prikopit in se dalje igrat..

kako je s temi nastavitvami prvih 200 ur?? je to obvezno met nastavljeno ali ni tako važno? na tisti 5i strani od lastnikov LG plazm so nastavitve za scart1 in 2, component in hdmi.. kaj pa za navadno anteno? a isto nastavim kot za scart?

Nastavi podobno kot za scart, glej sliko dokler ne bos zadovoljen. Kontrast imej prvih 200 ur okrog 50-55 potem lahko zvisas na 60-70, odvisno od okusa. Sam imam trenutno na 60. Poglej tudi to temo, nekje sem napisal svoje nastavitve.

lp, D.

Sem nastavil kot je napisal stainway v tistem topicu na avforums.com. Bom rajši 200 ur imel tako in potem povečam kontrast in ostalo..

Hm, nisem vedel, da gre preko DVI->HDMI kabla samo slika?? A se po tem kablu ne prenaša tudi zvok? Drugače je slika super in črke v Windowsih so normalno berljive. Pri gledanju filmov morem nastavit na prenosniku resolucijo 1024x768, ker drugače ne morem nastaviti slike čez cel zaslon na plazmi. Uporabljam Media Player Classic, tam vkjučim opcijo Pan&Scale na Scale to 16:9 TV in je kul. A priporočate kateri drugi program oz. a obstaja možnost, da ne bi rabil spreminjati resolucije na prenosniku (ima 15.4 zaslon, resoulcija 1280x800) in bi lahko na plazmi imel vseeno čez cel zaslon sliko.

Včeraj sem tudi jaz dobil LG 42pc1r :D . Izgleda ogromna.
Po prvih nastavitvah je slika iz Satelita (RGB) super, prav tako iz DVDja. Moti me le, ker mi ne uspe nastavit, da je črna črna, kar je moteče predvsem pri filmih iz DVDja (črni črti pod in nad filmom nista popolnoma črni).
Sliki iz Siol TV in kabelske sta še kar, pač takšne kot oddajajo. Tisti kanali, kateri imajo dobro sliko so super, ostali pa ne (vsaka kockica, šum sta na tako veliki televiziji še večja :| ).
Kaj je možno, da si v spectacle načinu zapomni pomik slike, namreč zaradi podnapisov pomaknem sliko malo gor, vendar čim preklopim na drugi kanal, mi jo spet da na sredino ?
Sedaj pa spet eksperimentirat :))

To mumbo: Zvok gre preko HDMI kabl, ce bi mel ti HD predvajalnik. Tako pa imas ti najverjetneje graficno kartico priklopljeno preko DVI na HDMI od LGja. Logicno je, da preko izhoda graficne kartice ne gre noben zvok.

Za izboljsanje levela crne sem se posluzil tega prijema. Zelo izboljsa nivo crne.

Pa se enkrat nastavitve za SD (navadni kabelski signal) in RGB (Xbox) s katerim sem dosegel zelo dobro crno.

Navadni SD Signal

MENU

PICTURE - PSM - USER1

Contrast:60
Brightness:48
Color:31
Sharpness:55
Tint:0

PICTURE - CSM
Normal

XD - Manual
XD Contrast: OFF
XD Color: ON
XD NR: High
MPEG NR: 7

Advanced
Cinema OFF

SPECIAL - ISM METHOD
Orbiter

LOW POWER: OFF

XboX1 RGB priklop na SCART 1

MENU

PICTURE - PSM - USER1

Contrast:65
Brightness:45
Color:32
Sharpness:55
Tint:0

PICTURE - CSM
Normal

XD - Manual
XD Contrast: OFF
XD Color: ON
XD NR: High
MPEG NR: 3

Advanced
Cinema OFF

SPECIAL - ISM METHOD
Orbiter

LOW POWER: OFF

Zgodovina sprememb…

trdoreh ::

@delfincek, dej mi povej prosim kaj so to za ene luci (led)? Tudi sam bi jih rad postavil, ceprav zelene ampak...kje pa si jih kupil?

Lp

Dobis jih v IKEA. Rece se jim Trettioen (kao 31cm po svedsko) KLIK. Dobis modre, zelene ali pa bele LED lucke. Imas stiri palcke po 31cm na eni je 12 ledik.

Preko E-baya so pa se nekoliko ceneje. KLIK.

Zgodovina sprememb…

O super, pa ti si jih kupu na ikei in so ti jih dostavli v slo.?

Ne nisem narocil po posti, bil sem osebno. Sem sel na izlet v Graz in sem se ustavil v IKEI. Sicer pa se jih splaca preko E-baya kaufnit, pride ceneje. lp, D.

MIKI46 ::

Pozdrav!
Po novem sem lastnik LG 42PC3RA. Sm jo prklopu kr na kablski antenski kabl in morm rečt, da sm razočaran nad sliko, saj je zrnava. Če ma ker isti al podob TV, mi prosim nej mal opiše kk je z njegovo. Bi jo mogu kam drugam prklopit?

teoo ::

kupu philips 32pf5331

moje mnenje je, da bi mogu bit vsaj 7331, ker ma pixel plus in je slika opazno boljša. Ne vem no.. jaz sem mal razočaran. Saj če gledaš dvd je slika super, sam tv signal pa je v primerjavi z crt katastrofalen. Verjetno se splača počakati še kako leto z nakupom lcdtv za tako malo denarja... ker zdej za manj kot 1000€ dobiš sam jajca

A kdo ve če je kaka finta, da ti tv signal dela na 5.1 zvočnike prek dvdja? nimam pojma kje se to nastavi? vedno delajo tisti zvočniki na tv. btw, a lahko navaden dvd/divX predvajalnik predvaja hd filme x264 kodek? (mam nek philipsov dvd in 5.1 zvočnike...sam ne vem kateri model (so bli 250€)). sprašujem zato, da ne bom zastonj kupoval hdmi kabla, zdej mam scart

lpm
defying gravity

Tomaz27 ::

Navaden DVD ne more predvajat x264 kodeka. So novi hd divx playerji, ki lahko, ampak so redki in mislim da se kar dragi.
Kar se tice zvoka pa gre, mores samo povezat TV na DVD ali receiver. Jaz mam na tv-ju audio out in to vklopim na receiver, pa je. Mislim pa da gre celo tak, da mas scart na dvd in se prenasa zvok kar preko scarta. Mi imamo doli navad mustek dvd player in lahko poslusas zvok na 5 zvocnikov, pa je dvd povezan na TV samo s scartom.

stratosD ::

Pozna kdo tale "budget" 32" LCD

Dual 32" LCD-HDTV-Gerät für hochauflösende Fernseh-Bilder!

16:9-Widescreen-LCD-TV
Digitaler HDMI-Eingang
HD-Ready für hochauflösendes Fernsehen
Kontrast 1000:1, 8ms schnell
2 Tuner für PIP, PAP und PAT
Mit seinem komfortablen LCD-Bildschirm und im 16:9-Widescreen-Format sorgt dieses TV-Gerät
für besten Fernsehgenuss. HD-Ready liefert Ihnen Fernsehen in höchster Auflösung und bester Bildqualität. So wird das tägliche Programm zum völlig neuen TV-Erlebnis.
81 cm (32") Bildschirmdiagonale
16,7 Mio. darstellbare Farben
1366x768 Pixel
5-fach Equalizer
integrierter Stereo-Lautsprecher
Hyperband-Kabeltuner mit APS
Videotext mit 1.000-Seiten-Speicher
2 Tuner mit PIP (Bild im Bild), PAP (50/50-Bildschirm - 2 Programme parallel ansehen) und PAT (Videotext im Bild)
Übersichtliches Bildschirmmenü (OSD)
Auch zur Wandmontage geeignet
Super schnell mit nur 8 ms bei hohem Kontrastverhältnis von 1000:1
Nur 11 cm tief/flach
Anschlüsse: 2 x SCART, VGA- und HDMI-Eingang, YUV-Eingang, AV-Ein- und Ausgang, Video- und S-Video, Kopfhörer-Ausgang
Inklusive Fernbedienung und Wandhalterung

V Interšparju majo tole za 667 EUR, pa sem si danes omislil za 50 EUR špecerije in dobil Joker bon s katerim imam 15% popusta na karkoli v naslednjih 10 dneh pri InŠparu - tako da bi me tale LCDjček prišel 567 EUR. Sliko ima na TV signalu približno enako kot zraven razstavljeni Panasonic in United 32" LCD in boljšo kot Gorenje 32" LCD. Ga bom probal še malo z kakšnim DVD-jem zmrcvarit da vidim... HD Ready pa HDMI ma, rabil bi ga pa za gledat DVDje/DivXe in za Siol TV....
Kakšen komentarček?....

lp

s.

jero_no1 ::

zanima me, če ima kdo tale LCD tv Samsung - če je vreden nakupa, ali se dobi za tolk dnarja (1.000 eur) kaj boljšega.

LuGi ::

Bom še jaz vprašal :)

Sem v dilemi med LG 32LE2R in Samsung LE-32R32B, ki ga pomoje vsi poznate se na vlko prodaja v bofu :)

LG ali Samsung ?

Kako se kaj obnese ta samsung?

thundercat ::

Zdravo!

A ima kdo izkušnje z LCD tv-ji v razredu do 550 evrov?

Kako se zadeve obnesejo?

hvala lp
Thundercat

r0Kk ::

Eno vprašanje:
Kakšna je razlika med Panasonic th-37pv60 in th-37pv60e?

perci ::

Lugi: Jst mam tega samsunga in sem zadovoljen. Imam T2-IPTV in moram rečt, da je nekako tak kot sem pričakoval.

Edino kar me moti je to, da črna ni črna. No, pa to, da nima enostavnega preklapljanja med formati (16:9, 4:3) ampak moraš it vsakič v menu - sej verjetno obstaja kaka easy varianta, sam men se ne da navodil prebrat :D.

Tko kot na vsakem lcd-ju je slika na dvdjih lepa, na tv signalu pa malo manj lepa ;). Skratka, mislim, da z najhudejsim sonyje, za 200k vec, ne dobis niti 20% vec televizorja.

Urber ::

Pozdravljeni !

Mene pa zanima, ali je že kdo odkril kakšem mrtev ali stuck pixel na vaših lcd Tv-jih ?
Prav tako mezanima ali je pri LCD TV-jih enaka politika glede garancije kot pri monitorjih ?
Hvala za odgovore

milica ::

Na mojem LCD TV se je pojavil 1 mrtev piksel po približno letu in pol. Sedaj ga imam (televizor) 26 mesecev. Povem tudi da se to sploh ne opazi, razen če ga iščeš.

J.McLane ::

zanima me, če ima kdo tale LCD tv Samsung - če je vreden nakupa, ali se dobi za tolk dnarja (1.000 eur) kaj boljšega.

Mam sicer 32" ampak isto serija S7, sem zadovoljen ampak samo če ga gledam točno pod pravim kotom, minimalni odklon in črna je takoj siva, zadeva je moteča če TV gleda cela familija. Serija R7 naj bi bila veliko boljša kar se vidnega kota tiče (S-PVA panel), ampak je tudi dražja :)

LuGi ::

Hvala perci mislim, da se bom kar za tega odlocil :) Cena ugodna drugo pa tud kot vidim ..vsaj za tak denar:D

krnekaj ::

tudi jaz sem po novem lastnik LG 42PC1RA, ki pa ima samo 1 HDMI! in ne 2 kot pravi delfincek.
Izgleda, da je vse odvisno za katere trge so delali, kupil sem jo pa v Big bangu.

Sedaj me pa zanima, kje bi se dalo dobiti kak dober/poceni HDMI switch? Gor imam namen priklopit PS3 (ko ga dobim) in PC.
Ali je slika preko HDMI/DVI boljša kot preko VGA ? Material je seveda HD (tor*..nt).

Slikaj plazmo prosim krnekaj. 1x HDMI vem da ima LG 42PC1RR. 2x pa LG 42PC1R in LG 42PC3R. Tvoja z oznako LG 42PC1RA bi naj bila po specifikaciji zgolj samo s srebrnimi zvocniki na strani (tudi uporabniki na AVforums tako govorijo), a drugace identicna LG 42PC1R?

Sam imam LG 42PC3R in ima 2x hdmi. Eko slikce:

Sam imam LG 42PC1R in ima 2 HDMIja.vKupil sem na Moj-Tv. Odločil sem se za to plazmo največ po zaslugi tega topica in seveda delfincka. Hvala. ;) Sem zelo zadovoljen s plazmo. Tudi z trgovino.

Namerno pa sem kupil model 42PC1R, ker imam namen dokupiti snemalnik z diskom, tako da bi dobil vse funkcije, ki jih ima 42PC1RR. Seveda je potem funkcij še več.. Zdaj me pa zanima, če ima kdo kaj takšnega oz. kaj priporočate. Gledal sem modele od LGja z diskom/snemanjem na dvdje in 5.1 domači kino pa se mi zdijo kar solidna zadeva. Edino moti me, ker gre samo za dvd predvajalnike in ne HD-DVD oz. Blu-Ray. Verjetno je boljše še malo počakat?

moja ima isto oznako, proizvedena januar 2007.

slikce so slabe saj je nemogoče slikat pri umetni svetlobi, upam da se kaj vidi.

Pozdravljen, mi lahko poves kaksne component kable si uporabil in kje si jih kupil?

Lp

BlackHole ::

slikce so slabe saj je nemogoče slikat pri umetni svetlobi, upam da se kaj vidi.

Bolj slabo se vidi. Za fleš še nisi slišal? ;)
LP Marko

Zanimivo krnekej! Tole bi bilo mogoce tudi vredno postati na AVforums. LG 42PC3RA ocitno ni varianta, ki ma srebrne zvocnike ob strani, ampak je nekoliko drugacna izpeljanka LG 42PC3R. Tudi back panel je drugacen kot na moji LG 42PC3R in res je vidim, da imas samo 1xHDMI.

lp, D.

ja fleš ne pride v poštev, ker je preveč odboja in je slika čisto bela, se nič ne vidi ; še posebno na oznaki, ki je srebrna (brez skrbi sem probal).
no v glavnem vidi se bistveno in to je da ima samo 1 HDMI ;( . No saj zaenkrat se bo izšlo, PC preko VGA, PS3 preko HDMI, DVD in PS2 preko component (preko Receiverja) in T-2 TV pa preko Scart vhoda.

@jan999 Component kabli v vsaki avdio/video štacuni, konkretno sem jih jaz kupil v BB, kjer sem kupil tudi plazmo; taki za ca. 15€ so že čisto ok. Sedaj čakam iz UK še component PS2 kabel; pa PS3 da pride v Slo,.... :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krnekaj ()

Krnekej: Eno informativno vprasanje. Ce pritisnes na daljincu tipko INPUT imas na meniju samo 1x HDMI ali se HDMI pojavlja 2x. Zanima me namrec, ce je tudi software kaj drugacen. Hvala lepa.

Zgodovina sprememb…

samo enkrat hdmi je na input-u

tnx za odgovor (software prilagojen na 1xHDMI).

Poglej se, ce imas naslednje nastavitve v Meniju:
PICTURE\XD\MANUAL
-XD Contrast
-XD Color
-XD NR
-MPEG NR

Ce je potem ni bistvene razlike med PC3R in PC3RA po kakovosti slike in moznosti nastavljanja.

lp, D.

@krnekaj

in koliko si plačal v BBju za to plazmo, če ni skrivnost?

Keyser Soze ::

Preden zopet naredim kakšno neumnost bi se rad prepričal, da ta le ne bo tako velika kot bo v resnici.:\

Kupujem LCD tv za v spalnico. 32" lcd za nekje do 800€.

Se popolnoma zavedam, da je budget malo nižji od ustaljenega na tem področju a TV trenutno sigurno ni prioriteta. Zgolj nujno zlo za najnižjo mogočo ceno.

Gledal sem rpedvsem Phillipse. 32 PF 3321 in pa 32 PF 5331. Ima kdo kakšne izkušnje z njimi? Vidim, da imata malo nizek kontrast. Samo v tem venovnem razredu kaj več verjetno ne morem pričakovati.

P.S.: In ne, res ne morem dodati še 200€ ker je bil mesec nazaj na "listku za štacuno" tudi osebni avto. Posledično je v denarnico udarila huda suša.
OM, F, G!

J.McLane ::

A pri avtomobilu pa nisi mogu pršparat 200€ :D

Poglej še za LG, Samsung, Toshiba, Sharp...
Philipsa PF3xxx sem gledal v štacuni in se mi je zdela slika porazna, sploh črna, PF5xxx je malo boljši ampak še zmeraj. Če misleš karkoli priklapljat preko VGA vhoda ti priporočam LG ali Samsung, če PC ni prioriteta poglej Toshibo 32WL66.

Jep poglej se malo po trgovinah. Sam sem se pred nabavo plazme ogreval za LCD LG 32LX2R, sedaj so ze novejsi modeli. Poglej kaksno sliko ima tale, cena je pa ugodna. KLIK

Keyser Soze ::

Ja, pa še 200 pri hrani, pa 200 pri položnicah, pa 200 tam, pa tam, pa tam... Potem imam pa že novo S klaso. :\

Ne, ne. Budget je odmerjen in to je to. Na žalost... Če pa se komu pretirano smilim, sem pa dovzeten za kakršnekoli donacije.:D

Modele sem "gledal" zgolj na papirju. OK, sem bil po trgovinah in sem gledal nekega Philipsa. Ne sicer dotični model ampak nek drug. In moram reči, da me je rahlo zmotila črnina slike. Opazen slab kontrast. Zadeva se je dala sicer popraviti z majhnim igranjem po nastavitvah.
Vendarle, skoraj podarjenemu konju pa vendarle ne bom gledal v zobe.

Bom pa pogledal še tale model od LGja.
OM, F, G!

@mumbo cena je po ceniku 1199€ (v novem akcijskem prospektu, velja od 13.2.), za gotovino sem se še malo zdilal (5% skonto). Vzel sem pa to, zaradi izredno dobre stvari, ki jo sedaj ponuja BB, to je podaljšanje garancije na 6 let (za doplačilo 130 €), ki vsebujejo tudi 75% kritje, če delaš kake neumnosti (pade kaj gor, udari strela, se polije kaj po njej, ...).
, drugače sem imel namen iti kupit Panasonic 42PV60 v UniEuro na Škofije, za isto ceno, tj.1199€, samo je tam doplačilo za 3 leta garancije kar 199€, pa še tja je treba zadevo prevažat, ...
@delfincek, vse te nastavitve imam, edino pri MPEG NR lahko nastavljam samo on ali off in ne stopenjsko (kot sem gledal na AVFORUMU); odprl sem tudi servisni menu, zanima me katera postavka so delovne ure ? pa še to, preko VGA ne morem nastavljati XD, ali ga je v HDI možno ? nekaj sem gledal v navodilih da je večina funkcij v RGB (VGA) načinu onemogočenih.
««
11 / 154
»»