» »

T-2: Informacije

T-2: Informacije

Temo vidijo: vsi
««
98 / 245
»»

Constantine ::

Ni ponarejal T-2, ampak študentje, kateri dobijo plačano po akordu in so se pač podal v ilegalo za boljši zaslužek, kot nek intelektualc na obali, ki je ponaredil podpis pokojnika za soglasje Gratela.

Taki nebi smel nikol dobit takih služb :D

MEDENA ::

uporabnik12:

Nisi edini, meni spet ne dela. In to že drugič v mesecu dni!!!!! >:D ;( ;((

Sharkec ::

uporabnik12,

Zasliševala me je če sm naročil in če sm podpisal pa take stvari. Imela je celo mapo pogodb in zgleda, da vse preverjajo. Pravi, da se je pojavilo ogromno ponarejenih podpisov na pogodbah.

Sharkec: Je bila fejst? >:D

Medena,

Clouk bi jo kr notr povabu. Sem ze mislu, da mi T-2 poleg paketa 1/256 ponuja še paket XXX.

uporabnik12 ::

medena: In kako hitro to popravijo, je rekla gospa na t-2 ce je hin vood da bo terba pocakat 1-3 tedne. Zakaj ne zaprejo, oziroma prodajo ta T-2 nekomu?

uporabnik12: sej ni vood, ponavadi kar crknejo tile telefoni...jaz bom jutri raje enga analognega vzel...pa priklopiš na vood-a.

So mi rekli preko emaila, da samo priklopiš v Phone A in B ter dela...Mi lahko kdo zagotovi, če vzamem enega analagonega brezžičnega če dela display itd ????

http://www.telekom.si/teletrgovina/klas...

tale lepo 10k pa mir, kaj menite?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MEDENA ()

shock ::

Sharkec

Clouk bi jo kr notr povabu. Sem ze mislu, da mi T-2 poleg paketa 1/256 ponuja še paket XXX.

Prvo naredi izpite potem boš lahko mislil na bedarije :D

uporabnik12 ::

Medena: Ja jaz mam glih analognega, moras rect da ti prekonfigurirajo vooda. Meni zdaj prvic ne dela. Lahko da so kaj azj pri nadgradnji omrezja, ki je menda na tedenskih intervalih.

Ah, da. Na displayu pise caller ID pa to.

Zgodovina sprememb…

frenk ::

MEDENA: jest sm meu prej gor prkloplenga ISDN-ja, pa sm zdej dal gor brezžičnga analognga, pa so mogl nekj spremenit konfiguracijo na daljavo, oz. pomoje da celo pri njih. Je pa tko kot je uporabnik12 reku, da ti kaže caller ID, pa zgrešene klice pa to...ampak to je tud od telefona odvisn.

darkolord ::

Jaz mam čist navaden Philipsov brezžični aparat, pa kaže številke in tudi imena (od T-2 uporabnikov)

Kdo ve katero dostavno službo imajo pri T2, da jim pošljem pokvarjen IP telefon PPN.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MEDENA ()

Uredil na daljavo za analognega daljinca :)

MTm2H37rqt7B ::

Ima mogoce kdo novo TV m3u playlisto? Ker mi discovery programi (razen osnovnega) ne delujejo vec...

NavadniNimda ::

Pux, jutr zjutraj bodo baje nazaj gor - odletel je en kos strojne opreme.:|

Spiral ::

Lp, rulja:)

Sprva raje tu vprašam :).. torej :
Nekako se moje zaupanje v T-2 znatno niža, sploh včeraj pa sem dobil od drugega operaterja domov poslano pošto ki ponuja dokaj solidno ponudbo. Pogodbo sem na T-2 že poslal podpisano in bi naj čakal na celoten postopek. Je možno to pogodbo na T-2 preklicat, seveda brez da kaj plačam :S ? Ali pa vsaj preverit kako daleč je s postopkom pri T-2 ?

rh^ ::

Spiral: kaj ko bi poklical na T2?

MiranRxx ::

Kdo pa ve kako lahko odpove razmerje pri T2.

Pa se to ce lahko to stori kdo drug.
Za nekoga drugega, ki je odpotoval, bi moral odjaviti T2, ker ga nekaj mesecev ne bo v Sloveniji. Zacasne odjave nimajo, torej moramo to urediti trajno- zacasno.
Kam moras vrniti opremo, sva iz MB. Kaj je potrebno izpolniti. Ima kdo izkusnje stem?

madmitch ::

Kaj ko bi admini takšne lenobe, ki brez da bi povprašali na T2 banajo iz te teme za vedno. Pol postov je v stilu: "Ej kolk je cena interneta na t2"
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

B-D_ ::

Jaz trenutno migriram iz popolnoma oderuške ponudbe s5.skret.net-a katerega trži Perftech in imam trenutno vezavo sledečo (Jesenice, ~600m od T2 centrale):

Perftech (isp) -> Telesat (kabelska) -> Kabelski modem ... router ... lan itd
in
Telekom (PSTN) -> kabli po celi bajti -> 3x Telefon

Zanima me če ima kdo izkušnje s takšno migracijo na T2 (in je obdržal kabelsko televizijo) ter kaj vse je bilo potrebno da je prešel na T2 internet + telefonijo.

Razmišljam tudi če bi bilo bolj modro obdržati kabelski priključek za tiste pol ducata tednov, ko bodo lagali, da bodo priključili zadevo, pa bodo raje čakali, da bi bil jaz brez interneta katerega nujno rabim za job, ter potem pogodbo s Perftechom prekiniti naknadno (glede na to da nima kabelska pet posto veze z vdsljem).

Shock,

Ce se nekaj ponuja potem je treba izkoristit priliko. :))

frenk ::

B-D_: ja pomoje je najbol da tko nardiš, drgač pa loh Kastelica pa Robleka mal prašaš k sta bol pri koritu ;)

Del_Piero ::

Jaz bi pa vprašal če še ma kdo probleme z telefonom, namreč v slušalki se sliši odmev in je nemogoče se pogovarjati s kom. Se da kako to porihtat ker drugač bom popizdo. Sicer sem že klical na t-2 pa mi je reko da bojo popravili vendar s tega nič. Kaj še lahko storim?;(( ;((
FORZA JUVE

antonija ::

Jaz sem bil prej na kablu (telemach) in sem presaltal na T2. Telemachov net sem obdrzal dokler ni zacel T2 delat, pol sem ga pa sam odjavil. TV je se vedno od telemacha (zelja lastnikov).
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

A je že kdo dobil optiko danes?8-)

Zgodovina sprememb…

Lime ::

A je že kdo dobil optiko danes?

Na Planini v Kranju?

Jaz ne.

A se kaj premika ? :D

nekdo123 ::

Nekej se šušlja, da naj bi začeli v ponedeljek... bomo videli...

Artificial ::

S temi T-2 jevci imam zelo slabe izkusnje. Narocil sem 10M/2M paket.
Po 2 mescih od podpisa pogodbe so prisli priklopit. Seveda so ADSL izklopili ze 1 dan prej, tako da je bil moj server v luftu cel ta cas.
Ko je prisel model s T-2-ja je dal nov modem in povezal kao kot je treba. Seveda ni nic delalo. Ker nisem hotel podpisati da mi je nastavil internet smo na potrdilo napisali da se modem ne poveze, nato sem podpisal in model je veselo odsel.
Za tem sem jaz sam povezal tako da je delalo, ampak le do hitrosti 4.1M/320k do T-2, v tujino pa je bilo pod 800k/100k, torej slabse kot 1Mb/s paket ADSL. O staticnem IP-ju seveda ni bilo ne duha ne sluha, ceprav je bilo lepo napisano na pogodbi. Po 3 dneh dogovarjanja po telefonu (vsak dan sem jih klical in so za 100% zatrdili da bo naslednji dan prisla ekipa - v resnici pa niso niti poklicali nazaj na stevilko ki sem jo dal za vsak slucaj) so prisli majstri z LJ in povedali da taka hitrost pri meni ni mogoca zaradi oddaljenosti od centrale - kar se mi zdi zelo cudno, saj je to v novem stanovanjskem naselju - torej so zice dobre in do centrale imam nekaj vec kot 400m. Ko sem bil se na SiOL-u so govorili kako je tukaj idealna linija in bi lahko stalno tekel paket trio (ADSL2 pri 20Mb/s, telefon in televizija).
Ko sem govoril z njimi sem slisal nekaj tko izvirnih izgovorov zakaj ni delovalo, da so me prav v smeh spravili: "vas del primorske je zaradi izkopov na Kozini trenutno brez interneta!", "...", "tukaj nimamo prve strani vase pogodbe"(!!!!)
V kratkem bom nazaj na SiOL-u :)

LOL ti kar na SiOLček nazaj :D

Funny... Jst sm pa v starem bloku, kjer so parice verjetno katastrofa, pa vse dela kot mora. Od prve minute dalje...:\

Verjetno so ga Telekomarji priklopili na kakšno drugo centralo - ne bi bil prvi tak primer!;(

Ce besedo "Telekomarji" pravilno naglasis, se slisi kot neka izredno zabita mitoloska posast ki pije kri navadnim smrtnikom...>:D :D

Če pravilno naglasiš, se sliši kot "Hijene".>:D Pol bodo pa, revčki, užaljeni.:'(

stojko1 ::

T-2 je omogočil pomoč svojim strankam tudi ob 7/24

0590-00000 INFO -spošne informacije

0590-00002 Tehnične informacije

info@t-2.net
stojko

Zgodovina sprememb…

• spremenil: stojko1 ()

Lazso ::

T-2 je omogočil pomoč svojim strankam tudi ob 7/24

Ja, ja pa svizec zavije čokolado v folijo...
Pa ravno danes (9. julij 2006 zjutraj) mi internet ne dela - pokličem na 0590 00002 in mi posnetek pove, da sem jih klical izven delovnega časa, ki je od ponedeljka do sobote od sedmih do 22-tih, potem pa lahko pustim številko in me bo kao njihov agent kmalu poklical.
Spet sem pristal na backup povezavi - Simobil EDGE. ;(( ;(( ;((

stojko1 ::

Zadeva je omogočena tako da deluje
stojko

Wolverine ::

Dobil T-2, mamesto 10/2 mi dela max 10/512 od centrale 1033m. Održal sem isdn vendar vsakič prekine povezavo, ko nekdo dvigne telefon, nazaj se povezava ne vzpostavi in moram pipat vse kable ven da zaćne potem spet delat??? Bi rekel, da sem pričakoval malo bolj zanesljivo zadevo;((
Wolverine-entertaining special effects masterpiece:)

mitko25 ::

Wolverine: Moram ti povedat, da so ti najverjetneje zamenjali profil, zato ti upload dela samo 512.. Namreč tudi sam imam takšen problem.Oddaljen sem pa 863 m od centrale in imam paket 10/1. Lepo sem jih poklical in dejal, da mi upload ne dela tako kot mora...po minuti tišine mi je tehnik povedal, da so mi nastavili povezavo na 6. profil, prej sem pa bil na desetem in da je 10. profil namenjem tistim uporabnikom z velikimi paketi in da mi ne morejo nič pomagat, ter naj dam zahtevek za zmanjšanje paketa na 4/512..Download mi dela bp, težava je samo pri uploadu in ker vmesnih paketov ni, mi ne preostane ničesar kot da grem v LJ na Brnčičevo in se pogajam, da mi download ostane isti, račun pač nižji, oz. da mi povečajo download za razliko uplooda. Modem se mi pa poveže 15/512.
L.p.M.

Irmscher ::

Delajo delajo ob nedeljah, samo danes so ble neke težave tko da so šele ob 11h vklopil nazaj telefone :D

Delajo delajo ob nedeljah, samo danes so ble neke težave tko da so šele ob 11h vklopil nazaj telefone

Ja, saj sem jih okoli 12h dobil, pa sva po 15 minutah sprobavanja ugotovila to, kar sem ugotovil sam in tudi povedal v prvem stavku - da je crknil LAN del modema. Modem se namreč uspe sinhronizirati s centralo (lučka link lepo sveti, oni na drugi strani vidijo da je povezano), na lokalno omrežje pa nikakor ne pride do povezave - lučka lan utripa. Če forsiram 10Mbit lokalno omrežje sicer lučka LAN sveti, podatki pa skozi ne pridejo - žal - in taka je situacija s tremi različnimi mrežnimi karticami in dvema različnima kabloma...
Upam, da bodo zadevo zares hitro porihtali, saj je GPRS prepočasen in predrag špas... :(

MTm2H37rqt7B ::

Se ze kej ve, kdaj bodo porihtali nazaj Discovery XYZ kanale?

Zlikovec ::

Podobne simptome kot Lazso imam tudi sam; včerej so bile nevihte, malo je grmelo, vendar v bližini po mojem občutku ni močneje pokalo ... Imam na sumu, da je po žici prišla kakšna tokovna konica in skurila samo en del modema, ker modem se poveže s centralo, LAN pa na vsake toliko blinkne in to je to, ali pa sploh nič. Tudi na PC-ju mi javlja, kot da je LAN kabel odklopljen. Se priporočam, če je imel kdo kakšne podobne probleme in kaj je naredil.
Ducati Monster, Ducati 750 SS FF, Yamaha XJ6,
Honda Hornet 600, Yamaha Fazer 800, R NineT

Se ze kej ve, kdaj bodo porihtali nazaj Discovery XYZ kanale?

Sej delajo čisto normalno.:|

Se priporočam, če je imel kdo kakšne podobne probleme in kaj je naredil.

Ja, meni sta v torek mojstra od T-2 prinesla nov modem. Starega smo odklopili, novega priklopili, počakali na sinhronizacijo, obnovili povezavo routerja z modemom in zadeva deluje brez problemov. Zaenkrat sem zadovoljen z odzivom...
Upam, da bo tako ostalo! :))

Če pa tudi tebi LAN lučka le utripa, je skoraj zagotovo crknila mrežna v računalniku ali LAN port v modemu. Če imaš možnost, poskusi z drugo mrežno v računalniku in če ne bo delalo le brž pokliči na T-2 in prijavi napako da ti menjajo modem - druge variante potem ni...

misterzos ::

JAZ PA SEM DANES DOBO T-2 PA DELA FUL DORO!!!!:D :D

Antonius ::

misterzos: JAZ PA SEM DANES DOBO T-2 PA DELA FUL DORO!!!!

Ni videti, pinge imaš skoraj en dan velike!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Antonius ()

misterzos ::

kako to misliš?

;-) ::

misterzos idi spat za 2 uri. Internet nemore delat dobro al pa slabo, važne so sam številke (hitrosti, in kaj je zate dobro in kaj slabo?)

nimaš pojma ne? Kaki paket sploh maš, kok je uploada/downloada

barracuda ::

A ima še kdo pobleme z pošiljanjem maila z outlook expressom ali pa z microsoft outlookom (office 2003)?
Imam dva mail accounta. Žena uporablja svojega na domačem pcju in ji izhodna pošta dela vsake toliko časa probleme (danes že cel dan), jaz pa svojega občasno (na svojem pcju), ravno za to, ker imam ponavadi probleme z izhodno pošto, včasih pa še dohodne ni in ni, vse dokler se ne prijavim preko web browserja, tam pogledam pošto in potem brez težav sprejme tudi programček za mail na pcju (outlook express, ...)

Poizkusil sem že sve živo ampak res ne vem v čem je problem.

Preko web browserja pa dela vse.
««
98 / 245
»»