» »

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.

««
64 / 72
»»

jula ::

ja, naloži si emule xtreme in maš pri vseh serverjih in uporabnikih zraven zastavice iz katerih držav prihajajo.

urosz ::

jaz pa mam problem, da pri DC++ spodaj v transfer oknu ne vidim imena datoteke, ki down/up loadam. kaj naredit??

Hooligan#1 ::

Lep pozdrav!

Jaz imam program za downloadati filme oz. torente Azureus! Poleg torentov ki ji lowdam imam vedno rumenega možička! Ko imam en čas miško na tem rumenem možičku mi napiše da nimam oddaljene povezave ali imam nat napako! ;( ;( ;( Nimam firewalla!

PLEASE HELP!!!!
No One Likes Us But We Dont Care
No One Likes A Hardcore Hooligan!

Bakunin ::

aMule - the all-platform eMule p2p client V 2.1.0 is out

As per usual, we are a wee bit late, but hopefully it'll have been worth the wait. The new release, aMule v2.1.0, the "I just teased you with this release till 2006" version. This release is dedicated to our great tester Citroklar, for reasons known to him.

Among other things, this release add the frequently requested support for the Kademlia network, a php enabled webserver and many, many other enhancements. For the full changelog, click here.

Get binaries here!

ZeRo_X ::

pozdravljeni:)
Jaz pa mam en problemček!
Imam triera kabelski internet, pa sem si downloadau emule 46.b, ampak ko se connectam na server mi piše da mam low id pa sm v windows firewallu nastavo vse porte tak ko piše v emule help pa to ampak še vedno imam low id. prosim če mi lahko kdo pomagaaaa:O
Mimogrede: mulo uporabljam tretji dan od kar sem formatiral rač.
Lp!

Tr0n ::

Povezi se na kak drug server (Razorhack 2.0 recimo).

Joj, sem bil povezan z vsemi razorbacki pa vse samo mi vseeno download ne preseže 2kb/s
Pri bitcometu pa mi ne preseže 30Kb/s
Kaj bi lahko še naredil?
Lp!

In ob povezavi na katerikoli strežnik mi piše da imam low id :(, skratka ne vem kaj naj naredim da bi imel high id in da bi mi download presegel 60kb/s (pri emule in bitcomet)
Lp!

pri emule je CISTO VSEENO na kateri server se povezes, ker so tako ali tako povezani med seboj.

lowid imas (~90%) zaradi neodprtih vrat (port) v pozarnem zidu. >:D

odprta morajo biti TCP IN UDP vrata.

PS: upam da uporabljas originalen emule in ne kaksnih cudnih "modov", ker slednji lahko "pripomorejo" k tvojim tezavam.
Raze ce RES ves kaj delas.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bakunin ()

lol!!! meu sem vse naštimano porte pa vse samo sem pozabil naredit osveževanje strežnikov na emule :D:D zdaj imam high id :)) :)) apak še vedno downloada pod 20kb/s:( :O
lahko kdo še pove rešitev za to???
Lp!

ne DLaj stvari, ki imajo tako malo "sourcov". :D

Ja brez skrbi da gledam samo na take file ki imajo dosti virov (mimogrede downloadam iz strani katerih se ne omenja tukaj)
Ampak težava je v tem da ne vem kaj naj naredim da bi mi download presegel vsaj 50kb/s
HELP ME :(
Lp!

Zgodovina sprememb…

na koliko si si nastavil "net limit" v emule?

download na 100
upload pa na 10 :))
Lp!

100 klobas ?

ce imas 2Mbit potem si nastavi prepustnost na (80% od 256 = ~205 KB/s).
Enako razmerje velja (80%) za UL.

pa probaj spremeniti port na nekaj nad 40000.

Zgodovina sprememb…

Alex1b ::

Pozdrav!!!

Imam problem! Imam ADSL se nastavitve sem 100x precekiral vendar kadar imam zagnan
e-mule se prenos dol in gor tako zabaše da mi ne odpre niti ene strani. Omejitev uploada imam na 5 Kb in tako kaže tudi statistika ob prenosu gor. Zgleda da mi ob mulu še nekaj laufa. Isti problem imam pri bit torrentu. Prosim če mi lahko kdo pomaga!

Hvala.

nokia6310 ::

Jst mam pa probleme z dc++.
Pri public hubs mi jih pokaže samo nekaj sepravi ne vseh sploh pa vseh slovenskih in ostalih ni na listi pa imam ta naslov vpisan: http://www.hublist.org/PublicHubList.co... samo je isto.
To sem imel že pri prejšnji verziji probleme pa me zanima kaj bi to bilo?
Pa tudi enkrat mi pokaže kak slovenski hub vendar nikoli več kot enega drugič je dovol da se diskonektam pa še enkrat konektam pa mi določen hub zgine iz liste tako da res ne vem zakaj se to dogaja.
Hvala vam za pomoč.

Dejancek ::

Mogoče je to vprašanje že bilo, sam vseen se mi ne ljubi brat 64 strani, zato bom vprašal.

2 kompa imamo prek ruterja in oba se povežeta na server Razorback2, a glej ga hudiča, takoj ko se oba konektata na omenjeni server gresta na Blacklisto.

A sploh se da naredit da bi lahko oba kompa bila konektana na isti server ?
Če se da, kako to narediti ?

jurre ::

@dejancek
da se, samo na vsak racunalnik forwardej drug port - recmo na enega 4662, na drugega pa 4663 pa bo delal.

dejancek.

ce bi bral, bi prebral tudi tole:

"pri emule je CISTO VSEENO na kateri server se povezes, ker so tako ali tako povezani med seboj."

Bakunin : Sem prebral, sam ni to point mojega vprašanja ...

jurre : To sem že naredil dal sebi 4661 in na drugega 4662. Sam ni rezultata ...

jurre ::

@Dejancek
moralo bi bit...jaz imam k seb forwardan 4662 TCP in 4672 UDP, na drugo kisto pa 4663 TCP in 4673 UDP pa dela takoj - oba high ID seveda.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jurre ()

uporabi raje kaksne druga vrata (se najbolje nekaj nad 40000).

> Sem prebral, sam ni to point mojega vprašanja

ne rabis biti z obema na ISTEM serverju, ker bo delalo tudi ce bos na XY serverju....

tako da si ne beliti las, ce DVA ne moreta na razorback. dovolj da je vsaj eden tam....
vazno je samo da nista na istem serverju hkrati.

Težko je dopovedat ženski, da bla bla bla :P

Še posebno če misli, da jo s tem zavajam, ker da meni kao boljše pobira kot njej, sej veš ženske :\

LexLuthor ::

Alex1b

Po mojem si fasal kakega trojanca. Preglej kišto s Spyware Doctorjem ali Microsoft Anti-spywareom. Slednji je celo zastonj, SD se pa na Muli dobi kot "preizkusna" verzija.

Pa še en problem je z dc in sicer ta, da se stalno sesuva skoraj vedno mi napiše dc++ crashed pa da se mora zapret pa tisti pošlji pa ne pošlji gumb.
Zdaj mam to zadnjo verzijo 0,86 pa je isto.
Če grem ko najdem nek fajl po listi dol z endom do konca se obvezno sesuje a kdo ve v čem je problem?
A obstaja kakšen bol stabilen dc razen tega?
S hubi pa je nažalost še vedno isto.

Pozdrav!

Kišto sem res pregledal vendar ni nič našlo. Zanimivo je to, da vseeno ali prenašam s torrentom ali z mulo vedno sesuje download. Zgleda kot da mi upload nabije do konca kar pa pri ADSL sesuje tudi download. Ne vem pa zakaj tega presežka uploada noben program ne zazna, le nobena stran se pri vžgani muli ali torrentu ne odpre, oziroma se po nekaj minutah muk.
Prosim za pomoč!

Hvala.

simon1980 ::

mene pa zanima kako imaste oz. je dobro imet nastavljeno naslednje:
-max.virov na datoteko,
-limita povezav,
-zmogljivost prenosa (gor, dol)

a vpliva kaj višina prenosa na hitrost brskanja po internetu?

> a vpliva kaj višina prenosa na hitrost brskanja po internetu?

Seveda!

UL ter DL si nastavi na 80% maksimalne kapacitete.

512kbps = 64KB/s nastavi na (80% od 64) ~ 51 KB/s
384kbps = 48KB/s -||- ~ 38 KB/s

to velja za VSE p2p programe SKUPAJ.

recimo da imas pol mega upload (512kbps), potem razdelis recimo tako:

emule/ed2k - 17KB/s
bittorrnet - 17KB/s
DC++ - 17KB/s
=================
51KB/S

ostane ti 13KB/s, ki ga uspesno uporabis za prijetno surfanje, cvekanje ter e-posto. :D

Zgodovina sprememb…

če mam modri ADSL oz. 1024/256 kbit/s prenosa....potem 102??

Zgodovina sprememb…

> če mam modri ADSL oz. 1024/256 kbit/s prenosa....potem 102??

Da. 102KB/s za DL, ter 26KB/s za UL. 0:)

"DL" lahko das celo malo vec (do ~90%). Pri UL se drzi omejitve 80%.

Vecjo kot imas DL/UL hitrost, vec lahko nastavis. Pri 10Mbit lahko UL das tudi na >90%, ampak si je vedno dobro rezervirati kaj za ostale Internet "zadeve"....

HVALA TI!!

sem probal DL nastavit na 130...je letel čez 100 dl pa je šlo ql.

kaj pa max št. povezav in virov na datoteko??

PrimozR ::

Mah jest mam mulo DL na 100%, UL na 10 kB/s. Telemach 1,5M.

> kaj pa max št. povezav in virov na datoteko??

odvisno od usmerjevalnika. Moj linux_PC jih "zdrzi" kar precej (~300-400). Kaksen SOHO usmerjevalnik bi pa prej porabil ves svoj pomnilnik.

omejitev DL niti ni tako nujna. Predvsem je vazno da imas pri UL prosto se vsaj ~20% maksimalne prepustnosti, sicer se ti bodo ostale Internet aplikacija (brskalnik, irc, email,...) "zatikale".

Hvala za odgovor, vendar fora je v tem da ne morem surfat tudi če mula sploh ni prijavljena in mi upload lavfa na 2Kb.

potem ti pa "nekaj" odzira Internet.

daj gor kaksen Linux LiveCD in testiraj kaj se dogaja na zici....

MagElan ::

Zdravo!
mene pa zanima ali se da v eMule nastavit da prikaže več kot 300 zadetkov. ko namrečč iščem kake pdf fajle ali kaj podobnega redkejšega od filmov mp3-jev slik .. teh (redkejših) fajlov sploh ne prikaže. razen če vem točno ime ...
LP
-=MagElan=-

BaRtMaN ::

Napredno iskanje, nastavi končnico na pdf in ti bo prikazalo samo pdfje.

ja samo mene še vedno zanima če se da nastavit da prikaže več zadetkov ...
-=MagElan=-

Yossarian ::

Ko konča z iskanjem, klikni 'več' (pod 'najdi'), pa ti pokaže še naprej. Vsaj meni je do zdaj vedno
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

edenpač HVALA...
-=MagElan=-

dolenska ::

mene pa neki zanima. mam emule dela ok.
mam tut dc++. z njim imam pa probleme. je zadnja verzija programa. namreč ovezem se na server vendar ko hocm karkoli najdt mi napise da trenutno ni mogoce ampak men ni jasn zakaj. ni pa vazn na kater serves se prklopm. mam pa sheranga ene 60GB. tako da neki je probem v dc++. sm pa ze enkrat reinstaliral zadevo

No takole se glasi moja težava:
---------------------------
DC++ Has Crashed
DC++ just encountered a fatal bug and should have written an exceptioninfo.txt the same directory as the executable. You can upload this file at http://dcplusplus.sf.net/crash/ to help us find out what happened (please do not report this bug in the bug tracker unless you know the exact steps to reproduce it...). Go there now?
Da Ne

Je komu poznan ta problem?
Ko mi najde recimo 100 zadetkov pa če grem z tipko end do konca ali pa nekje na sredini neki nahitr nardim se ponavadi to zgodi da se sesuje je pa zadnja verzija.
Moram pa povedat, da se je tudi pri prejšnjih verzijah to dogajalo razen pri starejših ni bilo tega problema.
Vglavnem bi bil vesel če bi kdo kaj več vedel od mene.

ALIen23 ::

Imam vprašanje glede dc++! In sicer ko dam pod search bilo kaj mi vse lepo najde, ne izpiše pa Ip-je!Če kdo ve kje je kakšna nastavitev oz. kaj drugega! HVALA!!
LP

Bibo ::

Mam Siol ADSL 1000/128 in Iskrin modem. Mula je verzija 0.46a in mi je pred časom delala hitro, zdj pa nč več. Tut serverji majo low ID. Kaj lahko naredim, glede na to da nimam routerja?
Jst

Jan987 ::

si namestil sp2 slučajno?

nope. Nimam niti SP1 niti SP2
Jst

Jan987 ::

A si pol kakšne požarne zidove inštalirov, nov antivirus?

Ne, mam Zone Alarm (ampak že dolg cajta), firewall od XPjev sm pa ugasnu. A mogoče veš, keri serverji za eMule so dobri?
Jst
««
64 / 72
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

eMule FAQ

Oddelek: Omrežja in internet
267209 (5635) Spc
»

težave z mulo in routerjem

102039 (1821) Goldee
»

eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
559845 (8315) Eru
»

ADSL visoka hitrost??

251837 (1203) BaRtMaN
»

Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?

Oddelek: Programska oprema
342635 (1909) cybermedo

Več podobnih tem