Forum » Omrežja in internet » [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.
[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.
Bakunin ::
problem "novih" tipov omrezij je v tem, da jih uporablja manjse stevilo ljudi, kot pa jih je na ze "uveljavljenih".
ed2k je definitivno na vrhu po stevilo uporabnikov.
ed2k je definitivno na vrhu po stevilo uporabnikov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bakunin ()
CaqKa ::
skander, argumentiraj zato, ker noben pri zdravi pameti nebo šel kar nekih programov za katere še nis slišal na blef inštalirat.
PrimozR ::
Ares je nekak prepakirana KaZaa (vsaj tko mi deluje), tko da se je ne dotanem s 10 meterskim kolom. Mula pa za kkšne stvari torrenti rulajo.
majstor ::
Zdravo!
Kateri program za pobiranj ej enajboljsi za win98, neo emule mi ne dela, tudi ce poberem tisti paket (napise kernel32...), je se kaj bolj pametnega?
Kateri program za pobiranj ej enajboljsi za win98, neo emule mi ne dela, tudi ce poberem tisti paket (napise kernel32...), je se kaj bolj pametnega?
_n00b_ ::
problem "novih" tipov omrezij je v tem, da jih uporablja manjse stevilo ljudi, kot pa jih je na ze "uveljavljenih".
Pa jih dajmo malce "reklamirat"
Goldee ::
Eno vprasanje glede koruptanih fajlov - a lahk dobis tud torrent na koruptan fajl, pa zato ful hitr vlece?
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
OmegaBlue ::
Je možno ja, ponavadi pa kej takega fašeš ko kdo goljufa na trackerju in nabija pokvarjene "paketke".
P.S. Drugače tole ni tema za torrent :)
P.S. Drugače tole ni tema za torrent :)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
yodah ::
NUJNO!!!!!!!!!
Mam problem pri downloadanju in sicer se mi zlodua in mi napiše complete v oklepaju pa HASHING!!!! in ne morm čn!! ne gledat/poslušat in ne zbrisat, tko da mi je čist diks zapacal.
Bi mogoče kdo vedu kako se lahko to odpravi??
Hvala
rok
Mam problem pri downloadanju in sicer se mi zlodua in mi napiše complete v oklepaju pa HASHING!!!! in ne morm čn!! ne gledat/poslušat in ne zbrisat, tko da mi je čist diks zapacal.
Bi mogoče kdo vedu kako se lahko to odpravi??
Hvala
rok
Vlady ::
In več kot ima za shash-at, dalj časa traja. En giga podatkov lahko tudi več kot 5 min. Odvnisno od hitrosti diska...
"Lotereya - naibolee točnyj sposob učeta količestva optimistov"
Kaj je to p2p? Men te stvari niso tok račiščene!!
To se mi je prvič zgodil da mi napiše completing(hashing) in traja in traja in se ni premaknl.
Hvala!!!!!
To se mi je prvič zgodil da mi napiše completing(hashing) in traja in traja in se ni premaknl.
Hvala!!!!!
CaqKa ::
mah prvo pa recimo drugo stran si preberi.. kar tam noter ne piše pa tuki vprašaj.
ker čisto osnovo kot kaj je p2p pa res ne spraševat.. pejt v en.wikipedia.org vpisat p2p.
P2p @ Wikipedia
ker čisto osnovo kot kaj je p2p pa res ne spraševat.. pejt v en.wikipedia.org vpisat p2p.
P2p @ Wikipedia
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
eales ::
Ej, a kdo ve kwa bi blo lahk narobe k mi čist noben program za downlodad muske pa filme ne dela
Neki časa so mi delali pol pa kr noben več!!
Neki časa so mi delali pol pa kr noben več!!
SkIDiver ::
Ker mi bo PC požru malo morje miru sem se odloču, da je čas za ponovno namestitev OS-a.
Ker mi eMule vleče dol datoteko katere pa manjka še 200mb bi jo rad ohranil. Temp folder ni na C-ju tako, da to ostane. Zanima me samo kako je z kakimi fajli v katerih so podatki o trenutnem downloadu, vrsti za prenos, itd...
Katere fajle vse moram skopirat za back up, da mi potem ne bo potrebno ponovno nastavljati nastavitev in bog ne daj ponovno vleči dol ta file?
Ker mi eMule vleče dol datoteko katere pa manjka še 200mb bi jo rad ohranil. Temp folder ni na C-ju tako, da to ostane. Zanima me samo kako je z kakimi fajli v katerih so podatki o trenutnem downloadu, vrsti za prenos, itd...
Katere fajle vse moram skopirat za back up, da mi potem ne bo potrebno ponovno nastavljati nastavitev in bog ne daj ponovno vleči dol ta file?
OK...stvar je sledeča, da sm si prebrau prve strani kakor ste mi naročil ampak men ni nč jasn o čem je tm govora...lohk da se komu zdi smešn k pojma nimam, res ampak ni to moje področje tko da kar se tiče takih osnovnih stvari kot kaj je p2p in da dobim tak odgovor
Kako sm probu rešt moj primer k mi je hashal!! tko da sm zbrisu emule dol..zdej sm pa hotu naložit neki nouga pa je use neki za plačat pa registrirat???!!! Emule mi pa noče dol snet k mi napiše no such interface supported??? kako lahko to skenslam?
Kaj narest, pojma nimam PLIZZZZZ!!!!!
yodah
čisto osnovo kot kaj je p2p pa res ne spraševatse mi lih ne zdi, to je tko kot da bi vas vprašu kaj je poanta Stolper-Samuelsonovega terorema..pomoje nobenu od vs nebi blo jasn kaj to je...ok se opravičujem ker sem zašel s teme...
Kako sm probu rešt moj primer k mi je hashal!! tko da sm zbrisu emule dol..zdej sm pa hotu naložit neki nouga pa je use neki za plačat pa registrirat???!!! Emule mi pa noče dol snet k mi napiše no such interface supported??? kako lahko to skenslam?
Kaj narest, pojma nimam PLIZZZZZ!!!!!
yodah
Jazzman ::
Jst mam pa en velk problem!
ne morm skor na noben server!
k se conectam na razorback-a 2 mi prve napiše tole:
20.11.2005 12:14:54: Opozorilo Razorback 2.0 (195.245.244.243:4661) - This server is full.
20.11.2005 12:14:54: Razorback 2.0 (195.245.244.243:4661) je poln.
pol pa še enkat hočm connectat pa napiše tole:
20.11.2005 12:15:13: Opozorilo Razorback 2.0 (195.245.244.243:4661) - You have a lowid. Please review your network config and/or your settings.
20.11.2005 12:15:14: LowID -- Trying Again (3 more attempts)
a kdo ve kako se znebit tega?
sm vse porte odpru od 1024-65000
pliss help!
ne morm skor na noben server!
k se conectam na razorback-a 2 mi prve napiše tole:
20.11.2005 12:14:54: Opozorilo Razorback 2.0 (195.245.244.243:4661) - This server is full.
20.11.2005 12:14:54: Razorback 2.0 (195.245.244.243:4661) je poln.
pol pa še enkat hočm connectat pa napiše tole:
20.11.2005 12:15:13: Opozorilo Razorback 2.0 (195.245.244.243:4661) - You have a lowid. Please review your network config and/or your settings.
20.11.2005 12:15:14: LowID -- Trying Again (3 more attempts)
a kdo ve kako se znebit tega?
sm vse porte odpru od 1024-65000
pliss help!
tx-z ::
Huh, a kdo mogoče ve kko bi naredu da mi emule ne bi porabu tok sistemskih sredstev
Proc je skos na ful(95-97% za emule) pa rama tut porab ene 200MB ...mogoče res k pobiram 80stvari naenkrat ampak useen...a dam ostale na pavzo? al se da kko u winsih naštelat na low priority(ne tist u task managerju...ampak tko da omejiš max 50% al pa kej:P)
Proc je skos na ful(95-97% za emule) pa rama tut porab ene 200MB ...mogoče res k pobiram 80stvari naenkrat ampak useen...a dam ostale na pavzo? al se da kko u winsih naštelat na low priority(ne tist u task managerju...ampak tko da omejiš max 50% al pa kej:P)
tx-z
Jan987 ::
men kadar je 110kilo downloada in 16kilo uploada (max. kokr mam naštuiman) kur ene 3% procesorja in pa ene 150mega rama. Tko da ti proc če res nimaš nevem kakšnih jajc nebi smel tolk obremenjevat
1500MHz athlon xp,.....to ni važn, pač tok stvari pobiram...naenkrat...:D sj zj dela...če dam na low priority
tx-z
Bellzmet ::
zigam: mam jaz isti problem. Men pr dl/ul 90/17 kur skos tam okrog 40-60% procesorja. Skoč pa tut do 80 ali še več. Kaj si dal na low priority pa katero verzijo mule imaš? Jaz mam 0.46c pa 3200+ procesor.
Katero verzijo pa ostali uporabljate, da čim manj obremenjuje procesor ker telih 40-60% pri men se mi zdi odločno preveč. Pa nič ne hasha al pa kej. Samo dl/ul.
lp
Katero verzijo pa ostali uporabljate, da čim manj obremenjuje procesor ker telih 40-60% pri men se mi zdi odločno preveč. Pa nič ne hasha al pa kej. Samo dl/ul.
lp
mam isto verzijo...ja pač ctrl+alt+del, pa procesi pa emule pa low priorty....mislm, še zmer bo porabu tok proca; ampak usaj štekal ti nau, če je na normal se nč nkamor ne premakne..še firefox se mi 20s odpira
tx-z
ebula ::
Danes sem si naložil zadnjo verzijo Mod-a in sem zeeeelllooo zadovoljen!!
Imam seveda Emule 0.46c in nadgradnjo ki si jo naložite tukaj.Stvarca seveda ruullaa ko šus
Imam seveda Emule 0.46c in nadgradnjo ki si jo naložite tukaj.Stvarca seveda ruullaa ko šus
Ni pene !!!
luser2 ::
namest ctrl-alt-del se lohka naredi shortcut v winsih z neki podobnega kot:
C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /c start "eMule" /belownormal "C:\Program Files\eMule\emule.exe"
(default folderji za instalacijo)
glede utilizacije, firewall na istem kompu kot p2p programi kar nekaj procentov zahteva od proca, izklop seveda ni priporočljiv, če je komp direkt na web priklopljen. rešitev: spodoben router/firewall, pa komp zadaj postavit, potem na lan-u wins firewall ni potreben. al pa nforce4 čipovje z vgrajenim firewallom, čeprav ne vem kako dobro se obnese, imam še nforce2.
C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /c start "eMule" /belownormal "C:\Program Files\eMule\emule.exe"
(default folderji za instalacijo)
glede utilizacije, firewall na istem kompu kot p2p programi kar nekaj procentov zahteva od proca, izklop seveda ni priporočljiv, če je komp direkt na web priklopljen. rešitev: spodoben router/firewall, pa komp zadaj postavit, potem na lan-u wins firewall ni potreben. al pa nforce4 čipovje z vgrajenim firewallom, čeprav ne vem kako dobro se obnese, imam še nforce2.
waLkeR^! ::
ebula nisi malo tečen, da delaš reklamo že na sloreactorju? dej nastavitve xtremea na nejch@hotmail.com ;)
Don't annoy me. I can be really really strange.
denzl ::
zivjo!
verjamem da je ze blo na forumu napisano sam sm mal gledu pa nism najdu sploh pa v tej temi me ne vleče 60 strani gledat pa mi je blo lazje da se enkrat vprasam.
a mi lahko napisete hube za dc++ al pa link,do kakih velkih pa tudi slovenskih.
pa se eno vprasanje jst sm pred kakim letom te serverje nalozu not pa sm jih do zdej mev pol so se mi pa kr enega lepega dne zbrisali vsi hubi nism nic formatiral zadnje cajte.
hvala za odgovor
lp
verjamem da je ze blo na forumu napisano sam sm mal gledu pa nism najdu sploh pa v tej temi me ne vleče 60 strani gledat pa mi je blo lazje da se enkrat vprasam.
a mi lahko napisete hube za dc++ al pa link,do kakih velkih pa tudi slovenskih.
pa se eno vprasanje jst sm pred kakim letom te serverje nalozu not pa sm jih do zdej mev pol so se mi pa kr enega lepega dne zbrisali vsi hubi nism nic formatiral zadnje cajte.
hvala za odgovor
lp
denzl
hysteria ::
Mogoce kdo ve, kako pri DC++ (oziroma pri njegovi modificirani verziji RevConnect) pri downloadu datotek ignorirat TTH Root? Namrec veckrat naletim na enake datoteke, ki pa imajo razlicen TTHRoot in jih zaradi tega ni mogoce zdruziti skupaj oz. jih dodati k "skupini".
MaCoFaCo ::
To, da imajo datoteke isto ime in isto velikost, še ne pomeni da gre za dve identični datoteki.
hysteria ::
Kako je mozno da je velikost datotek enaka do zadnjega bita natanco, z enakim naslovom, a vendarle niso enake? Namreč sem opazil tudi datoteke, prav tako z do zadnjim bitom enako velikostjo, a brez TTHRoot-a in te lahko enostavno dodam k skupini, onih drugih pa ne, ker imajo drugačen TTHRoot. Ker mi ni jasno kje, oziroma kdo ta TTHRoot zapiše datotekam, mislim da pride tle do razhajanja izkljucno zaradi drugacnega TTHRoota, ki ga je "nekdo" eni datoteki dolocil drugace, kakor drugim.
Sicer pa če se to ne da kako izklopit iziroma ignorirat, potem moje zgornje blodnje vzemite kot brezpredmetne
Sicer pa če se to ne da kako izklopit iziroma ignorirat, potem moje zgornje blodnje vzemite kot brezpredmetne
nekdo lahko naredi datoteko polno "junka" (00000...) do bita enako dolgo ter z enakim imenom.
"dc fakers" ponavadi delajo tako in potem se uporabijo ukaz "COMPACT /c /s" in tako zmanjajo prostor na disku.
Taksne "bisere" zlahka odkrijes preko TTH. So it's a good thing. ;)
Zato na dolocenih hubih ne dovolijo vec dc++ odjemalcev, ki ne podpirajo TTH (npr. oDC, DC++ V 0.3,...).
"dc fakers" ponavadi delajo tako in potem se uporabijo ukaz "COMPACT /c /s" in tako zmanjajo prostor na disku.
Taksne "bisere" zlahka odkrijes preko TTH. So it's a good thing. ;)
Zato na dolocenih hubih ne dovolijo vec dc++ odjemalcev, ki ne podpirajo TTH (npr. oDC, DC++ V 0.3,...).
icko ::
Po instaliranju novega firedoxa se mi je sesul strong dc ker je bil lciran v temp. Dva na polovico downloadana filetka sta ostala na namizju. Vendar je problem da jih na novo instalirani dc ne najde oz ne morem nadaljevati downloada tam kjer sem končal četudi iščem po tth-ju ki ga poiščem v dc ju (get tth for file in potem search)
Saj ne bi težil vendat gre za 200mb in ne da se mi še enkrat downl..
Hvala za info
bye
Saj ne bi težil vendat gre za 200mb in ne da se mi še enkrat downl..
Hvala za info
bye
101 ::
Katere dc++ kliente priporočate oz uporabljate sami?
Sam uporabljam ldc++ rc1 (sem poskusil tudi rmdc++ [se je preveč sesuval] in ldc++ v2a [netlimiter je neuporaben]).
Sam uporabljam ldc++ rc1 (sem poskusil tudi rmdc++ [se je preveč sesuval] in ldc++ v2a [netlimiter je neuporaben]).
101 ::
Manjka mu dolpoteg po segmentih. Kar ga v določenih primerih naredi popolnoma nekoristnega...
matek_old ::
Jez pa vlečem z Strongsc++ meni se zdi zelo dober.
limiter je neuporaben!
limiter je neuporaben!
Kaj ko bi Bolje Download-al!!!
Ali pa Programiral!
jarni2 ::
halo BUCO a ti je potem uspelo zrihtati connect z emule serverji ? Jest imam zdaj enak problem in ne vem kako naj ga resim...
na vsak server ki ga hocem connectat mi napise ... appears to be dead
Odprti porti na routerju, xp firewall izklopljen, panda firewall porti odprti...
Help please
na vsak server ki ga hocem connectat mi napise ... appears to be dead
Odprti porti na routerju, xp firewall izklopljen, panda firewall porti odprti...
Help please
jarni2 ::
zdravo... nekako sem zalaufal mulo in zacel z delom... naslednjic ko sem restartal comp pa mi sporoci ob poskusu connecta na katerikoli server v listi tole :
Fatal Error while trying to connect. Internet connection might be down
kaksna ideja ? sem bral po netu razne forume... pa nic pametnega najdu...
help me
aja pa se tole : opazil sem da so na nekaterih serverjih pretezno italianske stvari, na nekih nemske, ... ali kdo ve kje bi ugotovil kateri server ima kateri jezik ?
lp
Fatal Error while trying to connect. Internet connection might be down
kaksna ideja ? sem bral po netu razne forume... pa nic pametnega najdu...
help me
aja pa se tole : opazil sem da so na nekaterih serverjih pretezno italianske stvari, na nekih nemske, ... ali kdo ve kje bi ugotovil kateri server ima kateri jezik ?
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | eMule FAQOddelek: Omrežja in internet | 7221 (5647) | Spc |
» | težave z mulo in routerjemOddelek: Omrežja in internet | 2062 (1844) | Goldee |
» | eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9889 (8359) | Eru |
» | ADSL visoka hitrost??Oddelek: Omrežja in internet | 1849 (1215) | BaRtMaN |
» | Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?Oddelek: Programska oprema | 2646 (1920) | cybermedo |