Forum » Zvok in slika » Ati ISA tv tuner in win 2000
Ati ISA tv tuner in win 2000
Boky ::
Ati uradno Isa tv tunera v Win2000 ne podpira, me pa zanima, ce se da vseeno kako usposobit TV v Win 2000 z tem tunerom. Sam se nisem nic experimentrial, me pa vseeno zanima ce je komu kaj (ne)uspelo.
- spremenil: Boky ()
Kekec ::
Jaz imam en tv tuner ISA ki se priklopi na kartico se in mi je sicer delal pod Win2000 z nekimi beta gonilniki mal je tezilo vsakic ko sem kanal spreminjo ampak nic groznega!
Kekec to imas ATI-ja ? Ce mi ne bo delalo, te bom prosil za te beta gonilnike.A na ati-jev HP-ju so se gor ?
gorazd ::
Mislim da sem jest uporabil prve beta gonilnike za Win2000. TV je delal, samo ko si želel zamenjat kanal je javil eno napako, a je zadeva vseeno delala. Snemanje pa odpade.
:)
Kekec in Gorazd, a vesta tocno kere gonilnike sta uporabila ? Jih se imata ? keri Multimedia center sta uporabila ?
thanx!!!
thanx!!!
Bom v ponedeljek pogledal v sluzbi, kjer sem to imel instalirano pa tudi gonilniki se obstajajo verjetno kje na disku tako da dobis vec informacij! Do takrat pa upam da nebom pozabil!
Imam MMC 7_1 verjetno so beta jih nimam vec instalirane dolgi so cca 8.7 MB brez DVD podpore!
Če maš kako možnost da ti kam naložim povej!
Če maš kako možnost da ti kam naložim povej!
Kaj pa gonilniki za graficno kartico ? A ves slucajno katega si uporabu ? Aja jaz imam tuner povezan z rage128.
Uporabnik ::
sicer ko dela tale tuner je majka, sam kolk sm se pa zajebu , ker itak večino casjta ne dela, ker majo take frke z temi gonilniki, da je kriza
Kaboom ::
http://www.worldismine.org/computers/at...
evo to stran sem najdel z googleom. ampak še nisem poskusil. jaz imam ATI Rage Pro grafično in ATI ISA TV Tuner in win 2000, sedaj bom poskusil it po navodilih, samo ne glih zdaj :) postajte kake rezulte...
evo to stran sem najdel z googleom. ampak še nisem poskusil. jaz imam ATI Rage Pro grafično in ATI ISA TV Tuner in win 2000, sedaj bom poskusil it po navodilih, samo ne glih zdaj :) postajte kake rezulte...
Uporabnik ::
tm piše da morš met MMC 7.1 in še neki, pa gonilnike 6.35, torej ne tv player 6.3 ... v bistvu nimam pojma kaj hočjo, sicer sem se pa že neak odpovedu atiju, vsaj za enkrat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tv TUNER-jiOddelek: Zvok in slika | 2636 (1864) | Predator |
» | KATERA JA NAJBOLJŠA TV KARTICA !?Oddelek: Zvok in slika | 1835 (1433) | Boky |
» | TV tunnerji - kako je z njimi?Oddelek: Kaj kupiti | 1664 (1256) | megaubo |
» | xp in ati TV tunerOddelek: Programska oprema | 1211 (1098) | Uporabnik |
» | DIVX FilmiOddelek: Zvok in slika | 2030 (1549) | Nemelk |