Forum » Igre » Time waster of a week I
Time waster of a week I
Gandalfar ::
Torej pravila so cisto preprosta:
odklikajte na ta naslov: http://www.seethru.co.uk/zine/south_coa... in igrajte igrico.
Po parih urah igranje boste dosegli svoj rezultat. Ce si ga upate objaviti odgovorite na to temo SAMO z rezultatom.
Bodite posteni
ce se bo dalo bom vsak teden objavil podobno temo. Predloge,komentarje in pripombe pa kar na moj mail.
odklikajte na ta naslov: http://www.seethru.co.uk/zine/south_coa... in igrajte igrico.
Po parih urah igranje boste dosegli svoj rezultat. Ce si ga upate objaviti odgovorite na to temo SAMO z rezultatom.
Bodite posteni
ce se bo dalo bom vsak teden objavil podobno temo. Predloge,komentarje in pripombe pa kar na moj mail.
- spremenil: Gandalfar ()
ABX ::
Še en, ki nima kaj delat.
V četrtem poskusu 500, več ni dobro za moje živce.
V četrtem poskusu 500, več ni dobro za moje živce.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
rc-car ::
759
Bom jutri kaj več probal...
Bom jutri kaj več probal...
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Area_51 ::
767 6 poizkus. 7 poizkus 854. 8 poizkus 1102 Za danes jutri bo sigurno več, Je pa čisto perprosta.
Area 51
MadMax ::
797 v 4. poskusu.
Za kaj vec nimam zivcev
Za kaj vec nimam zivcev
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
rc-car ::
1672
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rc-car ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje monitorja (monitor refresh rate)Oddelek: Navijanje | 2253 (1898) | radmannsdorf |
» | Slovenca druga in četrta na tekmovanju navijalcev v Avstriji (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 5577 (3922) | tiborrr |
» | 3d mark 2003 (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Navijanje | 32986 (17133) | R33D3M33R |
» | Flešanje gf4 420??? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3995 (3252) | Keki |
» | To je neki! [ flash online igre ]Oddelek: Igre | 1396 (975) | Hux |