Forum » Programska oprema » S cim si kdo kaj spece?
S cim si kdo kaj spece?
goba ::
Mi ni dalko miru, da si nisem dolpobral in zapekel Easy CD Creator. 100 mega al neki tadzga. Ga tkoj zamenjam za dva, ma ne en prazen CD-R. Mislem, to much.
frudi ::
čisto isto kot [t502] :)
nero, clonecd, cdrwin.
nero, clonecd, cdrwin.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
tha_man ::
Easy CD Creator 4. Trenutno testiram petko, pa ne bom več dolgo (sucks!).
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
OmegaBlue ::
Ja za glasbo pa fajle z diska Nero za kopiranje CD-je v z zaščito pa ClonyXL+CloneCD.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Kriko ::
Nero v glavnem, CloneCD za kopije, Finston CD Creator pa za poprskane,delno pokvarjene cd-je, ker zna določene tsvari popravit ter za glazbo ker se da delat kompilacije!
Kriko ::
Ni vedno zlato vse kar se sveti! Probaj si ga najdet na internetu ali pri kakšnemu kolegu ali mi piši na mail, pa probaj:)
Tomi ::
In v čem je fora tega Finstona? Ker sem malo informativno pogledal na Google, pa ga ne najde...
metrodusa.blogspot.com
Brez wareza, prosim..
Ker na prvi strani, ki sem jo našel, je Finson CD Creator vreden € 42,04..
Ker na prvi strani, ki sem jo našel, je Finson CD Creator vreden € 42,04..
metrodusa.blogspot.com
Hmm, sploh nimajo strani v angleščini... Al pa jaz ne najdem
Saj nisem rekel, da ne smete imeti dema, samo za kaj več pa ne uporabljajte foruma
metrodusa.blogspot.com
[t502] ::
warez verzijo Nerota sigurno
Ce reces, da nimas niti enega ilegalnega programa za snemanje se lazes :D
Ce reces, da nimas niti enega ilegalnega programa za snemanje se lazes :D
goba ::
Nero
CloneCD
PlexTools
FireBurner
BlindWrite/Read
Feurio!
NTI CD-Maker
Easy CD Creator (menjam za prazen CD-R)
WinOnCD
CDRWin
EAC
ClonyXL
Finson CD Creator
Pozna kdo se kaj???
CloneCD
PlexTools
FireBurner
BlindWrite/Read
Feurio!
NTI CD-Maker
Easy CD Creator (menjam za prazen CD-R)
WinOnCD
CDRWin
EAC
ClonyXL
Finson CD Creator
Pozna kdo se kaj???
Hehe, Pek
Tisto v XP-jih je v bistvu zelo okrnjeni ECD Creator, ampak je zadeva precej bedna. Predvsem me moti da vsakič ko dropaš fajl na 'cd' ga nekam kopira. In potem, ko je vse končno pripravljeno in daš snemat, vsseskupaj *še enkrat* nekam kopira in traja in traja. Kr' neki Pa še ne moreš si nastavit niti na kakšen način naj bo posneto niti karkoli drugega. Uporabno za kak fajl na rw posnet, za kaj drugega pa ne preveč.
Tisto v XP-jih je v bistvu zelo okrnjeni ECD Creator, ampak je zadeva precej bedna. Predvsem me moti da vsakič ko dropaš fajl na 'cd' ga nekam kopira. In potem, ko je vse končno pripravljeno in daš snemat, vsseskupaj *še enkrat* nekam kopira in traja in traja. Kr' neki Pa še ne moreš si nastavit niti na kakšen način naj bo posneto niti karkoli drugega. Uporabno za kak fajl na rw posnet, za kaj drugega pa ne preveč.
LojzePek ::
No sej men itak ni delal na eni bolj stari pecki. Fajl je se skopiral, ko bi pa moral zacet pect pa je zacel neki jamrat, da ne more pohat.
goba: eno verzijo Nera, ne vem točno katero, in pa slovenski update..
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KAJ MENITE - ZA PEČENJE cd-JEVOddelek: Programska oprema | 1954 (1557) | Paramedic |
» | Kateri program za peko?Oddelek: Programska oprema | 2145 (1082) | Kriko |
» | Zakaj CLONE-CD ni zanesljiv ali kako skopirati Audio CD?!Oddelek: Programska oprema | 2565 (2292) | dualband |
» | program za pečtOddelek: Programska oprema | 2043 (1864) | JLP |
» | S kom pecete audio cd-je?Oddelek: Programska oprema | 2221 (1818) | celica |