Forum » Pomoč in nasveti » ADSL share - 3 mrežne kartice
ADSL share - 3 mrežne kartice
Roman ::
Ali bi lahko share-al ADSL, ce bi imel 3 mrezne kartice. Ena za ADSL, drugi dve pa za connection za dva druga racunalnika. Dve mi delata brez problema.
Stvar bi mi nadomestila HUB(za 3 rac), ker je 10/100 hub predrag(okrog 30.000 pomoje).
Predlogi?
Stvar bi mi nadomestila HUB(za 3 rac), ker je 10/100 hub predrag(okrog 30.000 pomoje).
Predlogi?
piek ::
Hum, clovek, preglej najprej ponudbo pa ti bo marikaj bolj jasno. Tudi hubi niso vec tako pretirano dragi. 10/100Mb za 4 racunalnike je cca. med 10 in 15 tisocaki. Kak no-name tajvanski model bi mogoce dobil se celo ceneje.
LP
piek
LP
piek
---
Finish it off if you started it!
---
ns-miha ::
hub stane 6 al 7 jurjev. je od geniusa in je v obliki mrezne kartice z dodatnimi porti. Dela super, ma pa za 5 masin še gor prkluct. Da dela super vem ker jo posedujem. Dobra je za ADSL al pa za mrezno klanje. z driverji sploh ni problema, dobis za vse (linux, win9x,win200/xp,beos,dos,netvare....)
aja prodaja jih pa PCX computers al pa njegove pooblaščene firme.
aja prodaja jih pa PCX computers al pa njegove pooblaščene firme.
Mislim, da bo to prava stvar. Priklopi se pa verjetno na PCI in ne potrebuje pol napajanja in ostalih stvari.
Hm, jest se to nism izvedu, lahko pa si preberes na strani od geniusa. To se pomoje imenuje GS4050N 5 port N-way Switching Hub. Grem je dons u PCX vse prasat pa bom pol vec povedu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ADSL- dva kompaOddelek: Pomoč in nasveti | 2556 (1980) | Gandalfar |
» | Ker switch mi priporočate (čim cenejši!!!)Oddelek: Kaj kupiti | 1114 (859) | bastadu |
» | Mrezna karta za ADSLOddelek: Kaj kupiti | 1403 (1169) | Igor |
» | Povezovanje treh računalnikovOddelek: Strojna oprema | 1050 (855) | ns-miha |
» | mrežna-problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1682 (1410) | Jinxy |