»

Nov članek!

Slo-Tech - Totimato se je ob pogledu na svoje umazano drap računalniške priveske globoko zamislil in dobil napad barvanja in olepševanja njegovega namizja. Ker pa se mu ob igranju iger potijo roke, miško prebarva tako, da se na njej ne bo nikoli več videlo prstnih odtisov. Prav tako si tudi modro osvetli del tipkovnice, tako da je nanj ponosen celo modro modri alien-w.

Branje obvezno!

6 komentarjev

Nov članek

Slo-Tech - Po predstavitvah tehnologij Radeona 9700, katerega poganja ATIjev čip R300, se je Senitel odločil, da še on spiše svoje videnje paradnega konja kanadskega grafičnega giganta. Spisal je zelo poučen članek o tehnologijah, ki jih prinaša R300, o njegovih prednostih, slabostih ter implementaciji v Microsoftovi že deveti različici knjižnice DirectX. Branje obvezno!

7 komentarjev

Nov članek

Slo-Tech - Po kakšnem tednu odmora od člankov smo se vrnili. Tokrat nas je presenetil eden od forumašev - nojus - saj je poslikal ter opisal postopek modifikacije svojega ohišja. Vanj je izvrtal luknje za ventilatorje, vgradil pleksi steklo ter varčno žarnico. Celotno ohišje je, z ventilatorji in CD enotami vred, nato še pobarval. Branje obvezno.

8 komentarjev

Nov članek

Slo-Tech - Vsem je že najbrž enkrat prišlo na misel, da bi izgledalo izjemno lepo, če bi se njihov računalnik svetil v vse smeri. V tem primeru pride v poštev vgraditev neonske luči, katere vgraditev je opravil tudi naš alien-w. Članek je zanimiv, poučen in hkrati tudi zabaven (čeprav večina znanstvenikov meni, da administratorji Slo-Techa nimajo smisla za humor, saj naj bi se stopil v morju sevanja). Branje obvezno, itak.

7 komentarjev