»

Novosti

Slo-Tech - Če še niste opazili, je že od včeraj na strani nova recenzija, ki jo je spisala sfinga15. Je Gospodar prstanov res vreden vseh svojih oskarjev? Klik!

Poleg tega smo pa danes v forumu spremenili ime oddelka Prva fronta v Operacijski sistemi, saj se nam zdi, da je tak naziv oddelka dosti bolj razumljiv. Toliko da veste [:D].

8 komentarjev

Nova recenzija

Slo-Tech - Naša nova recenzentka, sfinga15, je za nas opisala še en DVD. Leta 2001 izdan film, v katerem se razkažeta (khm [:D]) seksi Angelina Jolie ter mačo (khm [:D]) Antonio Banderas. Je dober? Kako se gospodična Jolie obnese v vlogi severnoameričanke iz konca 19. stoletja? Pa Antonio Banderas kot bogataš? Klik!

3 komentarji

Nova recenzija

Slo-Tech - Tokrat filma nista opisala DrSergioDJ ali Slaine, temveč je debitirala nova recenzentka, sfinga15 (ki ni stara 15, ne, ni, pokvarjenec! [:D]). Kakorkoli - Ajda je opisala film The Piano, Klavir, ljubezensko dramo, ki je leta 1993 pobrala Schindlerjevemu seznamu tiste nagrade, ki jih je pač lahko, saj sta bila filma en drugemu zelo bok ob boku. Klik!

2 komentarja