»

Slo-Tech gre naprej

Slo-Tech - Slo-tech se spet prenavlja za vas. Ker želimo čim bolj izboljšati vašo izkušnjo pri branju vsakodnevnih novic, smo pri naših hrčkih naročili njihovo razvrstitev v različne skupine.

Skupine so zaenkrat vidne pri vsaki posamezni novici kot povezava na arhiv, kjer si lahko preberete več vsebine iz želenega področja. V kratkem bomo omogočili tudi iskanje ter naročanje na posamezne skupine novic. Kasneje pa sledi še nekaj presenečenj.

Ker so razvrstitev naredili naši hrčki, ki so znani po svoji nenatančnosti (trenutno 98,5%), vas prosimo za malo potrpežljivosti v naslednjih dneh, ko bomo odpravili večino preostalih napak. Če bi nam želeli pri tem malo pomagati, nam prosimo sporočite sezname povezav na novice, ki so po vašem mnenju razvrščene napačno (če nam sporočite, kam bi novica po vašem mnenju dejansko spadala, pa bomo še toliko bolj veseli).

64 komentarjev

Spremembe

Slo-Tech - Sedaj za registrirane uporabnike deluje tudi t.i. modra črta pri novicah. Če vas moti, si jo lahko izklopite v osebnih nastavitvah.

Dodatek: Vsi ki imate težave s prikazom novic se prosim ponovno prijavite (odjavi me / prijavi me).

25 komentarjev

Nova lastnost foruma

Slo-Tech - Mogoče boste v bližnji prihodnosti (ja, že dela) opazili tanko modro črto pri izpisu sporočil v forumu. Črta označuje mejo med že videnimi in novimi prispevki. Če se vam zdi, da bi kakšna druga barva ustrezala bolje, nam to prosim sporočite. Če vas stvar moti, si jo lahko izklopite v osebnih nastavitvah. Seveda stvar deluje samo, če ste prijavljeni.

34 komentarjev

Še en testni pisun

Jaz - Zaradi izjemno velike pridnosti dotičnega osebka, sem A.L.T.a vklopil na sedemdnevno preizkusno dobo pisuna najbolj zanimivih novic v slovenskem medijskem prostoru . A.L.T. ima sedem dni, da se izkaže. Na dan bo moral napisati minimalno tri novice. Naj vas samo še opomnim: Pretorijanec se je v preizkusni dobi izkazal za zelo sposobnega, artikulativnega, ažurnega ter zanimivega pisca novic ter bo ostal. Za A.L.T.ovo usodo pa boste, če se administratorji ne bomo mogli domeniti, glasovali vi. A.L.T., potrudi se .

10 komentarjev