»

Nova anketa

Slo-Tech -
Na NESTu me zanima predvsem:
ne pridem68%
(472)
druženje11%
(73)
igre10%
(69)
predavanja6%
(39)
morje3%
(24)
delavnice3%
(18)
Skupaj glasov: 695


Prijave so že več kot 50% zasedene. V primeru, da bo prostor preveč hitro zaseden, bomo verjetno zagotovili nekaj mest več.

Tokrat nas zanima, kako preživljate začetek poletja.

48 komentarjev

Nova anketa!

Slo-Tech -
Spletni brskalnik, ki ga najraje uporabljam je:
Internet Explorer;36%
(393)
Firefox;32%
(352)
Mozilla;16%
(175)
Opera;10%
(112)
nekaj šestega.4%
(47)
Netscape;2%
(18)
Skupaj glasov: 1097

Torej sem imel prav ... v komentarjih na novico za tole anketo ste se skoraj pobili, a vsak hvali svojega konja, ups, brskalnik. Internet Explorer torej na prvem mestu, Firefox takoj za njim. Zanimivo je, da je prvih nekaj ur po objavi ankete z veliko prednostjo vodil Firefox, kar nam da vedeti, da ga uporabljajo predvsem tisti, ki veliko časa preživijo na Slo-Techu in verjetno internetu nasploh. Anketo sem namenoma pustil tako dolgo, saj se je lepo videlo kako je s časom in s prijavljanjem uporabnikov, ki manj pogosto obiščejo Slo-Tech naraščal odstotek Internet Explorašev. Malce me je razočarala Opera, za katero sem mislil, da bo do sedaj pridobila že kaj več uporabnikov, Mozilla pa je verjetno izgubila marsikateri odstotek na račun njenega "stranskega projekta" Firefoxa.

Prejšnjič sem vam tudi obljubil, da...

55 komentarjev

Nova anketa!

Slo-Tech -
Z IRC-om se ukvarjam:
nikoli.30%
(214)
redko;22%
(158)
Neprestano;16%
(109)
pogosto;15%
(103)
občasno15%
(103)
Kaj je to IRC?2%
(16)
Skupaj glasov: 703


Glede na to, da smo ravnokar zaključili s sejmom, nas zanima, kje oziroma na kakšen način ste izvedeli za našo stran. Anketo je predlagal Mate - specialist elektrotehnike [:D] .

7 komentarjev

Modifikacija trdega diska

LAN Addict - Dandanes, ko se diski zelo hitro ter preveč kvarijo, jih najbolje pustiti pri miru, ko enkrat delujejo in upati, da se ne bodo odločili prekiniti svojega poslanstva. No, na LAN Addict so si ogledali izjemno modifikacijo trdega diska. Bralec je namreč v trdi disk vgradil plexi okno, tako da lahko vidi glave diska, disk pa je, ne boste verjeli, po posegu celo deloval. Kakorkoli že, tega ne počnite sami, ako so vam vaši podatki dragi. Klik!

0 komentarjev

Nova anketa

Slo-Tech - Glede na to, da si lahko sedaj sami izbirate stil (nekaj jih še pride), nas zanima, katerega bi bilo bolje pustiti za privzeto vrednost... sedanjega, belega ali lila. Posledice odločitve boste trpeli sami.>:D

20 komentarjev

Nova anketa

Jaz - Pač, v duhu novega tisočletja, smo zamenjali tudi anketo. Če se spomnite, je bila predpredzadnja anketa o vaši najljubši hrani. Tokrat vas sprašujemo, kaj najraje srkate. Navali, narod, res nas zanima vaše mnenje!

Aja, pa še od mene: Srečno novo leto, desetletje, stoletje ter tisočletje. Kaj vam je bolj všeč?

1 komentar