»

WebCamp Ljubljana 2017

Slo-Tech - V soboto, 22. aprila, slovenska spletna skupnost ponovno organizira konferenco WebCamp Ljubljana 2017. Vsebinsko je razdeljena na frontend, backend in DevOps vsebine. Kdor pa danes želi ostati na tekočem z vsemi novostmi pa se skoraj zagotovo nekaj časa počuti tudi čisto zgubljenega. Zato bo pa dodatni poudarek na skrbi zase in kako se ubraniti izgorelosti in pritiskom vodstva.

Do 31. januarja še zbiramo prijave za predavanja. Majhne lokalne konference so odlično izhodišče za kasnejše večje konference in s tem tudi boljše karierne zmožnosti. Pomagali vam bomo pri pripravah in poskrbeli, da bo vaše predavanje nasploh uspešno.

V primeru, da bi samo prišli poslušat, se prijavite na dopisni seznam in obvestili vas bomo, ko bodo na voljo zastonj karte. Predavanja v letu 2016 in...

16 komentarjev

Webcamp 2015 - Embrace Constraints

WebCamp 2015

Slo-Tech - 14. marca 2015 bo v sodelovanju s Fakulteto za računalništvo in informatiko v Ljubljani skupnost spletnih razvijalcev in navdušencev organizirala WebCamp 2015. Dogodek, v angleškem jeziku, je namenjen tako izkušenim razvijalcem kot tistim, ki to še želijo postati. Vsebine bodo pokrivale frontend, backend in devops. Med več kot 300 udeleženci pa boste zagotovo našli dovolj zanimivih sogovornikov.

Organizacija dogodka po principu BarCampov (po naše: nekonferenc), pa pomeni, da predavajo udeleženci in da lahko vsakdo prijavi predavanje. Prijave sprejemamo še do petka, 13. februarja.

Prve brezplačne vstopnice bodo na voljo že v sredo, 18.2.2015. Ogledate si lahko tudi lanska predavanja.

Več na webcamp.si.

9 komentarjev

Webcamp Spring 2014 Ljubljana ponovno med vami!

WebCamp.si - Ponovno se bodo odprla vrata za vse ljubitelje računalništva, spletnega dizajna ter mobilnih aplikacij - Webcamp spring 2014 Ljubljana, In sicer v soboto 26.aprila 2014 v sodelovanju z OCWC Global 2014 na Fakulteti za računalništvo in informatiko (FRI) na Tržaški cesti 25 v Ljubljani s pričetkom registracije ob 8:30 ter uvodnim nagovorom ob 9:15. Predavanja sledijo od 9:30 naprej. Ne skrbite, vmes boste deležni prigrizkov, kosila ter tudi hidracije. Konec dogodka se načrtuje okoli 16:00 z druženjem ob pijači.

Če ste že pozabili, kaj točno predstavlja Webcamp, vam osvežim spomin: WebCampLjubljana je konferenca, na kateri se udeležence tudi spodbuja, da se predstavijo s kakšno zanimivo temo ali pa povedo svoje mnenje, vprašajo itd. Več za osvežitev spomina in ogled video posnetkov prejšnih dogodkov Webcampa - http://video.webcamp.si/

Letošnja tema so spletne tehnologije v...

6 komentarjev

Dan za podjetne talente - 24.4.2012

Slo-Tech - V torek 24. aprila ob 15.15 bo na Fakulteti za elektrotehniko (P2) sklop predavanj - kako s pomočjo podpornih programov prevzeti prihodnost v svoje roke in uspeti v tehnološkem podjetništvu.

Na dogodku bodo Tibor Klajnšček, CTO na Zootfly, Matej Zalar, CEO Visionect-a in Aleksander Vojnovič, CEO Oust.me predstavili kako so zakorakali na podjetniško pot in s katerimi izzivi se soočajo. Profesorji iz univerze, predstavniki tehnološkega parka in podjetij pa vam bodo predstavili, kako vam lahko različni programi pomagajo vašo idejo spremeniti v tehnološki start-up.

Prav tako bodo predstavljeni finalisti in zmagovelc Imagine Cup 2012. Več informacij.

0 komentarjev

WebCampLjubljana

WebCamp.si - V soboto, 22. oktobra, bo na Fakulteti za Elektrotehniko (in Fakulteti za Računalništvo in Informatiko, Tržaška c. 25) ponovno organizirana nekonferenca WebCampLjubljana, kjer predavate udeleženci sami. Tema so spletne tehnologije, ki danes obsegajo tako klasični splet kot mobilne naprave ter zahtevajo tudi nove podjetniške in marketinške prijeme.
Udeležba je brezplačna, prve vstopnice pa bodo na voljo danes ob 11h dopoldne, lahko pa si jo zagotovite mimo vrste tako, da vnaprej prijavite predavanje.

Več o dogodku na webcamp.si.

29 komentarjev

RealTime WebCampLjubljana

Slo-Tech - Po jesenskem WebCampu, posnetke iz katerega smo objavili tudi na Slo-Techu, je sedaj čas za naslednjega. Tokratni WebCamp ima temo Real-Time in je vsem, ki so mnenja, da so obstoječe spletne tehnologije preprosto prepočasne. V bolj razvijalsko obarvanih temah bomo med drugim debatirali o XMPP (tehnologija, ki poganja Google Talk), Comet (Facebook Chat) ter seveda Twitter API-ju. V primeru, da se prepoznate v zgornjih buzzwordih, prijavite svojo temo in se nam pridružite v soboto, 20. februarja v Hekovniku.

1 komentar

WebCampLjubljana

Slo-Tech - Tudi v naših krajih počasi spoznavmo nekonference, ki jih oblikujejo kar udeleženci sami. Po dveh BarCampih sedaj naznanjamo WebCampLjubljana, ki je namenjena vsem ki se ukvarjajo s spletnimi tehnologijami - od razvijalcev in oblikovalcev pa do piscev besedila in SEO optimizatorjev.



WebCampLjubljana se bo odvijal v soboto, 28. novembra 2009, v konferenčni dvorani Tehnološkega Parka Ljubljana. Udeležba je brezplačna, vstopnico pa si najlažje zagotovite tako, da do nedelje prijavite naslov vašega predavanja.

Se bo še kdo opogumil in pripravil svoj tematski BarCamp?

8 komentarjev