»

Slo-Tech je na morju

Koncentracija na višku

Slo-Tech - Ekipa Slo-Techa vsem, ki se niso udeležili letošnjega NESTa, pošilja lepe pozdrave z morja. Nočno deževje in splošno poslabšanje vremena sta blagodejno vplivala na temperaturo okolice, kar je še izboljšalo vzdušje. Tekmovanja v igrah so že v polnem zamahu, blagodejno osvežitev oz. prekinitev igralcem med posameznimi skupinami pa nudijo odlična in uporabna predavanja v dobro klimatizirani predavalnici. Če niste tukaj, vam je lahko žal, saj je počutje in dogajanje izvrstno!

123 komentarjev

NEST 2009

Slo-Tech - Še dober teden nas loči od letošnjega NESTa. Prostor je trenutno 55,5 odstotno zaseden, prijave pa sprejemamo še do petka. Vse ekipe, zainteresirane za tekmovanje CTF v administraciji strežnikov, prosimo, da nam po elektronski pošti sporočijo, kateri je njihov najljubši operacijski sistem.

Na program je bilo dodanih nekaj novih predavanj, ki so vsekakor vredna ogleda. Glede na vprašanja v zvezi s tekmovanji v različnih igrah pa bi radi še enkrat ponovili znano Slo-Tech geslo: Igra se vse (in karkoli). Tekmovanja s smiselnim številom tekmovalcev na koncu dobijo v podelitev nagrade v vrednosti sorazmerni s številom tekmovalcev.

55 komentarjev

NEST is back, baby!

Slo-Tech - NEST, tradicionalni g33kovski žur na sončni strani Alp, ki vam prinese edini dober izgovor, da v najhujši poletni vročini zapustite svoje udobno klimatizirano domovanje in se odpravite v širni svet (s svojim kavnim mlinčkom pod roko, se razume!), se tudi letos vrača in vam daje priložnost, da ob ledeni kavi, pici in pivu dokončno ovržete ali potrdite obstoj nezemljanov, ugotovite, kdo je porušil WTC, premeljete, ali je trenutna generacija Intelovih procesorjev res boljša od AMD-jevih, če je Microsoft res potrebno našeškati po zadnji plati, če so represivni organi Slo-Techa res bili krivični do vam ljube strani in predebatirate vse ostale probleme civilizacije, ki vam jih v neskočnem nizu tem ni uspelo dokončno rešiti čez leto.

Najhujši nasprotniki bodo lahko preverili, koga je več v hlačah tudi v igrah (za zmagovalce bodo kot vedno na voljo nagrade), bolj umirjeni pa se bodo z veseljem udeležili predavanj, ki bodo obsegala vse od osnov mikrokontrolerjev do h4x0r1ng CTF-ja, prav...

55 komentarjev

NEST 2009 išče predavatelje

Slo-Tech - Verjetno ste že slišali marsikatero govorico o letošnjem NEST-u, a niste bili prepričani, če ji gre verjeti, saj je bila napisana v Anonimnem eksperimentu. V tem trenutku vam še ne bomo razkrili, katere izmed njih so resnične, vam pa dajemo možnost, da se kot predavatelj prijavite na letošnji NEST.

Iščemo posameznike, ki bi bili pripravljeni z nami deliti svoje znanje, od tega, kako se hitrostno namesti Windowse do tega, kako bi najlažje osvetlili svoj računalnik kot novoletno jelko. Seveda pa lahko tudi predstavite kak inovativen projekt ali predlog, kako rešiti svet pred temno stranjo.

Kot vedno naj prijave tem romajo na team@slo-tech.com, kjer boste dobili tudi vse dodatne informacije.

40 komentarjev

Snežna freza

CPU Tweak - Ena bolj ne kot ja računalniška. Spet je huda zima, zunaj je minus 20°C, naneslo je meter in pol svežega snega (pe ne pri nas ), vam pa se enostavno ne da kidati snega in bi raje sedeli pred televizijo. Zato so sestavili snežno frezo na daljinsko vodenje. Lepo boste v hiši na toplem in boste frezo z joystickom krmilili po dvorišču. Kamera na mašini pa vam bo dajala sliko, kje freza je in kaj počne. Zanimivo. Tukaj.

2 komentarja