»

Svetleči molex konektorji

ModAsylum - Da, ledice so zelo pomemben pripomoček za vse modifikatorje, ki jih potem navesijo vsepovsod po svojih računalnikih. Na ModAsylum je tako moč zaslediti zanimivo modifikacijo, kjer so ledice uporabljene na zelo zanimiv način. Pritrdili so jih namreč v molex konektorje, ki sedaj med delovanjem računalnika lepo svetijo. V povezavi z neonko in pleksijem gotovo primorejo k lepšemu ohišju. Klik!

8 komentarjev

LED destrukcija

Bit Technologies - Veliko smo tega že rekli v forumu, a vedno se najde nekdo, ki nima pojma, kako zvezati LED diodo, da bo lepo svetila in se ne skurila. Na Bit-Techu je bilo CheeseManu nekega dne dolgčas, pa se je spomnil, da bi lahko skuril kakšno ledico, bralcem v poduk. Celotni življenski krog LED diode je prvič poslikal, nato pa še posnel in spravil v krajši članek. Kaj je na koncu ostalo? Tole:

0 komentarjev

Še ena zanimiva modifikacija

vir: Pheaton
Pheaton - Tale modifikacija prihaja iz iste strani in je tudi nekaj posebnega, zato sem se odločil, da jo obravnavam posebej. Modifikator je za razliko od prejšnjega tipa uporabil malce bolj umirjeno modificiranje, saj svojega ohišja ni odel v rdeče barve in simbole "srp+kladivo", ampak v les. Kot lahko vidite na sliki je končni izdelek zelo lep in je navdušil do te mere, da so ga proglasili za modifikacijo meseca.

1 komentar

Test optičnih mišk

Dan's DATA - Optične miške so postale že kar nuja, če hočete imeti kvalitetno in nezahtevno orodje s katerim lahko brez problemov premikate kurzor v Wordu ali pa natančno merite v vaši najljubši streljačini. Najlepša odlika optičnih mišk je, da jih ni treba čistiti (ko vsak mesec iz svojega Logitech Pilota vlečem trakove svinjarije se kar zgrozim). Sicer se včasih zgodi, da se senzorju malce zmeša, ker se nanj nalepi kakšna smet, vendar pa je to tudi vse. Slaba lastnost optičnih mišk pa je (kot pravijo nekateri uporabniki), da ne omogoča tako natančnega premikanja kurzora, kot to zmorejo klasični glodalci na kroglico. Kljub tej pomanjkljivosti pa so optične miške še vedno razred zase (če ne drugega, predstavljajo fetiš za modifikatorje, ki tako radi zamenjujejo LED diode ;)). In kateri primerki so trenutno najboljši? Hja, gotovo tisti, ki jih je trenutno pretestiral Dan - Microsoft Wheel Mouse Optical, Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0 in Logitech MouseMan Dual Optical. Miške je opisal po...

1 komentar

Mrežice za ventilatorje

Club Overclocker - Kar nekaj vode je že preteklo, odkar sem zadnjič dal povezavo na kakšen test teh precej koristnih pripomočkov. Kot gotovo že veste, so mrežice za ventilatorje bile do nedavnega namenjene samo kot varovalni pripomoček, ki je preprečeval, da bi kakšna stvar (prst? ) po nesreči zašla v ventilator. No, sčasoma, ko so modifikatorji pridobili vse več "pravic" in ko so predstavljali dovolj veliko kupno moč, pa so se proizvajalci teh mrežic začeli ukvarjati tudi z dizajnom. Tako smo lahko čez nekaj časa dobili "mrežice" v obliki "nuke" ali "biohazard" znaka, kmalu pa še pobarvane izvedenke le-teh (saj veste, kako so modifikatorji nori na žive barve ). No, če želite spet videti kakšen (krajši) test teh stvarc, potem oddeskajte na ClubOC, kjer so testirali "mrežice" podjetja ZXMods.

0 komentarjev

Nekaj za modifikatorje ...

Club Overclocker - Po dolgem času spet en kratek test lučk in neonk, ki so so ga pripravili na ClubOC. Tam so stestirali neonko in neke čudne svetleče cevke, ki jih lahko tudi upogibamo. Gotovo ni treba poudarjati, da se naložba v te stvari splača samo, če imate v ohišje vdelano okensko modifikacijo. Tisti, ki imate radi lepo razsvetljena ohišja se gotovo ne boste preveč sekirali, ko boste odšteli $36 za opisani komplet. Morda pa se tudi motim ...

0 komentarjev