Forum » Mobilne tehnologije » Dodajanje slik v google maps mi ne deluje ?
Dodajanje slik v google maps mi ne deluje ?
vinkop ::
Pri prejšnem telefonu Samsung Galaxy s10+ nisem imel teh težav. S pixlom pa že nekaj dni poskušam dodati kakšno sliko pa ne gre. Samo tekst in ocena se vidita. Slika se sicer naloži in je vidna nekaj trenutkov, nato pa izgine
Kaj bi lahko bilo narobe nastavljeno ali pa ima morda google kakšna nova pravila glede objavljanja ?
Kaj bi lahko bilo narobe nastavljeno ali pa ima morda google kakšna nova pravila glede objavljanja ?
vinkop ::
osvežujem temo, ker nikakor ne morem razvozlati zakaj samo meni noče naložiti slik v google zemljevide. Ima kdo kako potezo več zakaj mi ne gre ? V nasprotnem primeru pa mi povejte kako naj vse moje prejšnje objave izbrišem iz google zemljevidov, ker ne mislim se več potem ukvarjati s tem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Huawei ter Google aplikacijeOddelek: Loža | 4893 (4081) | fikus_ |
» | google maps - način, kako eliminirati neugodno mnenjeOddelek: Omrežja in internet | 4263 (2552) | Joze_K |
» | Send my location - standard?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4252 (3335) | MrStein |
» | Offline satelitska slika Slo za Android telefoneOddelek: Mobilne tehnologije | 3662 (3362) | denabiker |