Forum » Na cesti » Registracija traktorja brez papirjev
Registracija traktorja brez papirjev
Aramis ::
Pozdravljeni,
oče je imel traktor ursus 335. Kupljen nov - letnik 1970. Ampak nikoli registriran. Papirjev nikjer ne najdemo.
Je kdo kaj podobnega že izvedel? Baje sta potrebni 2 priči? To se lahko naredi na UE ali na tehničnem?
oče je imel traktor ursus 335. Kupljen nov - letnik 1970. Ampak nikoli registriran. Papirjev nikjer ne najdemo.
Je kdo kaj podobnega že izvedel? Baje sta potrebni 2 priči? To se lahko naredi na UE ali na tehničnem?
fikus_ ::
Prej bo pa še potrebna homologacija. Klici RTI Marobor, pridejo tudi na dom.
LPP LJ bolj komplicira.
LPP LJ bolj komplicira.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Aramis ::
Hvala,
connel - ja vem. Pač zvečer ob 19h težko kaj tam izvem. Sem pač tu vprašal, če kdo kaj ve, oz že to počel.
connel - ja vem. Pač zvečer ob 19h težko kaj tam izvem. Sem pač tu vprašal, če kdo kaj ve, oz že to počel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prodaja starega avtomobila - kupec želi mene kot prodajalca pooblastiti za prepis v nOddelek: Na cesti | 3329 (1482) | MIHAc27 |
» | Dedovanje ex izven zakonskemu partnerju. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11480 (3644) | Mato989 |
» | nakup avta z 2-ge rokeOddelek: Na cesti | 1627 (1254) | Heavy |
» | Pravniški nasvet - pogodba o oddaji sobe v stanovanju/hiši (študentu)Oddelek: Loža | 2841 (2212) | St235 |
» | Delodajalec zbira podatke o svojih zaposlenih. Katere lahko ?Oddelek: Problemi človeštva | 6800 (5142) | BlueRunner |