» »

Dobra dash cam

Dobra dash cam

Kapitan Jack ::

Mi lahko kdo svetuje eno dobro dash cam.

Probal sem Viofo A119 Mini 2 in mi je neuporabna. Najprej zato, ker vsakic zacne sama od sebe snemat. Mogoce je to vredu funkcija za tiste, ki zelijo konstantno snemanje, ampak meni je to neuporabno, ker potrebujem snemanje samo takrat, ko jaz to zelim.

Ja, ima opcijo voice kontrole, ko reces "stop video", ampak to mi je bedno pri tej kameri, ker potem kar nekaj piska - najbrz da te opozarja, da se snemanje ne izvaja. Meni spet bedno. Ce izklopim audio in vse te beep sounde, potem spet ne dobim glasovne potrditve.

Ce recem stop video, naj mi rece video snemanje ustavljeno in to je to. Ne rabim dodatnih piskov in opozoril. Ce recem snemaj, naj snema in to je to.

Najraje bi imel kamero, brez LCD zaslona, ker je to neuporabna zadeva. Namrec enkrat ko to zalimam na sajbo, je konec z igranjem nastavitev, posebej ko rabis nekaj adhoc.

Ta kamera ima sicer wifi in se lahko uporablja preko telefona.

Tale gre nazaj. Rabim samo front kamero.

anonymo ::

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: McMallar ()

Sindrom ::

Jaz imam tudi tale Viofo in sicer A119 Duo, ki sem ga kupil po predlogih na Reddit-u, pa sem nad njim zelo razočaran. Najprej mi je crknila posodobitev, kar pomeni, da kamere ne morem več nadgraditi na novejši firmware (pa da ne omenjam kako avtorji ne znajo pravilno oštevilčiti posameznih izdaj). Poleg tega pa kamera poleti v vročih dneh naključno preneha snemati sredi vožnje in prične piskati. Tudi na njihovem forumu nisem dobil kake resne pomoči, nakar so mi nato account z nekega razloga zamrznili. Tako da stran od teh Viofo kitajcev! Fuj!
"If privacy is outlawed, only outlaws will have privacy." - Phil Zimmerman


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Avto kamera (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
7715207 (2202) predi
»

avto kamera (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
5410740 (3422) Kodi
»

Katero nadzorno kamero za v furgon kombi?

Oddelek: Kaj kupiti
212202 (1633) Arctander
»

Avto kamerca (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9518284 (12324) strumf666
»

Digitalna kamera (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
636061 (5162) Caligula

Več podobnih tem