Novice » Apple iPhone/iPad/iPod » Programske novosti iz Appla: macOS 13, iOS 16, iPadOS 16
tomaz- ::
že, včeraj nekaj po 15 uri ga je Frenk pripeljal s cisterno....Samo še prelijejo ga v telefone
c3p0 ::
Mike_Rotch je izjavil:
Nastavi tipkovnico na Croatian - PC (System preferences - Keyboard - Input sources) pa imaš afno na option+v
Motijo me pozicije oglatih in zavitih oklepajev na tej tipkovnici, se pa da vse rešit s Karabiner Elements.
clip ::
Pozdravljeni
Na mojem iphonu imam nameščen IOS 16 beta 5 in ker sem nov uporabnik Appla, me zanima, ali se mi bo telefon kasneje posodobil na uradno verzijo, ki pride septembra ?
Hvala
Na mojem iphonu imam nameščen IOS 16 beta 5 in ker sem nov uporabnik Appla, me zanima, ali se mi bo telefon kasneje posodobil na uradno verzijo, ki pride septembra ?
Hvala
Pozdrav od Clipa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Programske novosti iz Appla: macOS 13, iOS 16, iPadOS 16 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 10126 (5963) | PINki |
» | Ipad air 4 256 gb vs air 5 64 gbOddelek: Kaj kupiti | 1126 (873) | zee |
» | Applova pomladna predstavitev: čip M1 v vsako stvar (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 22984 (17564) | Step2en Wolf |
» | Applove novosti, ki niso iPhone: Watch, iPad in storitveOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 5620 (3832) | MrStein |
» | Applove novosti: iPad Air 2, iPad Mini 3, novi iMac z Retino, OS X 10.10, iOS 8.1 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 61747 (54121) | Nummy |