Prijava

Prijava

Personalizacija

Forum » Zvok in slika » PC na TV - splošni nasveti

PC na TV - splošni nasveti

Registriraj se strani: « 1 ... 22 23 24 »»

Klemeen :: 13. nov 2008, 21:25:40

Niti nisem gledal kaj preveč te teme, tako da brez zamere, če ste to že kje napisali.
Rad bi povezal računalnik z tvjem, kupil sem s-video kabel in scart priključek, tako da dam s-video kabel v scart priključek in to v tv, drugo stran pa v grafično na kompu. Povezal mislim da sem prav, samo zdaj me zanima, kako naredim, da bo slika z kompa na tvju oz. kako pogledam kak film? Nekaj sem bral o gonilnikih in to, to imam naložene gonilnike za grafično, potem na kompu predvajam video, na tvju izberem AV, a še vedno ne dela. Kaj narediti? Kaj izbrati na kompu da bo delal film na tvju? Rabil bi čimprejšen odgovor, če se da. Hvala vsem, pa brez zamere, če ste o tem že kaj pisali...

Klemeen :: 13. nov 2008, 23:11:45

Niti nisem gledal kaj preveč te teme, tako da brez zamere, če ste to že kje napisali.
Rad bi povezal računalnik z tvjem, kupil sem s-video kabel in scart priključek, tako da dam s-video kabel v scart priključek in to v tv, drugo stran pa v grafično na kompu. Povezal mislim da sem prav, samo zdaj me zanima, kako naredim, da bo slika z kompa na tvju oz. kako pogledam kak film? Nekaj sem bral o gonilnikih in to, to imam naložene gonilnike za grafično, potem na kompu predvajam video, na tvju izberem AV, a še vedno ne dela. Kaj narediti? Kaj izbrati na kompu da bo delal film na tvju? Rabil bi čimprejšen odgovor, če se da. Hvala vsem, pa brez zamere, če ste o tem že kaj pisali...

Evo sem nekako zrihtal in mi sedaj kaže na tvju, ampak z črno belo sliko (!!) in brez zvoka. Zvok dobim tako, da dokupim še poseben kabel, če se ne motim, zakaj je črnobela slika pa nevem???

podtalje :: 17. nov 2008, 13:02:38

Preberi prvo objavo te teme, pa bo malo več jasno.

tyaz :: 17. nov 2008, 19:30:14

Tv imam priklopljen na r9600pro.
V catalistu sem nastavil TV na "clone", pa mi v VLCju ne kaže videa ne na tvju ne na monitorju, samo sivo ozadje, sound dela.

A je treba v vlcju kaj nastavit?

EDIT:
če dam na extend ali stretch je isto

EDIT2:
Dela v media player classic, ampak bi vseeno rad da dela v vlc :)
Anyone?
http://www.turnofftheinternet.com/

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tyaz (17. nov 2008 ob 19:39:59)
Registriraj se strani: « 1 ... 22 23 24 »»