Forum » Operacijski sistemi » firmware za Samsung J7 (SM-J710FN)
firmware za Samsung J7 (SM-J710FN)
#000000 ::
Iščem a najdem samo neke indijske in francoske različice ter še nekaj drugih, a eng ali slo različice nikjer ne najdem, telefon kupljen na mobitelu a nikjer programja, smart-swich od samsunga ga pa sploh ne zazna, odin ga, a noben firmware ne ustreza, zadeva zašteka in ne pusti naložit ničesar, takoj error na zaslonu aparata
gusto ::
xda develope je izjavil:
Pa a si slep ali si prehitro gledal?
https://www.sammobile.com/firmwares/gal...
Si ti slep? J7 != J5. Sem jaz tudi gledal na Sammobile, pa ga ni, čudno.
BivšiUser2 ::
Si ziher glede modela fona? Na sliki je SMJ710F ti pa sprašuješ za verzijo s n jem na koncu.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
BivšiUser2 je izjavil:
Si ziher glede modela fona? Na sliki je SMJ710F ti pa sprašuješ za verzijo s n jem na koncu.
Sem sem, na nalepki je tole
Te pa na njega vsaj probaj ruknit custom Rom če že originalnega ne najdeš. Mi je pa čudno vse skupaj. Videl sem že Slo Rom na bolj eksotičnih Samsung napravah. Uradni support ne pride v poštev?
Si vklopu OEM unlock v dev options?
Jest 100% nee, ker je telefon fazi REM (globoko spanje) in ga ne obudi nič, tako da NE in tud ne vem če je to mel vklopljeno lastnik, vidim samo da ima FRP lock ON.
BivšiUser2 je izjavil:
Te pa na njega vsaj probaj ruknit custom Rom če že originalnega ne najdeš. Mi je pa čudno vse skupaj. Videl sem že Slo Rom na bolj eksotičnih Samsung napravah. Uradni support ne pride v poštev?
Uradni mislm da ne ker je ven iz garancije (telefon je od soseda)
custom rom pa treba pomojem malo izbirat, ker ponavad so kr bugasti ?
maš katerega v glavi ? mislm predlog če lahko ? LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
No FRP lock mi ni težava imam geslo tako da ni zime, težava je edino ker ne prime nobenga firmwara wedno nek error al pa ugasne in se prižge samo še če ga startaš v DL mode.
Ja to bi slo super, a iz nekega razloga, KIES ne podpira tega telefona J710F ali J710FN, enostavno napiše da ni podprto in konča zadevo.
Ma zdele bom probal še tale ROM pa da vidmo če ga zbudim.
https://forum.xda-developers.com/galaxy...
https://forum.xda-developers.com/galaxy...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
Malo sem pozen, si ga zbudu? V glavi sem mel ta linkan rom pa se me prehitel.
Ma zbudil se je, ampak vedno ko preko odina nalagam kak firmware mi zdaj napiše da je narobe nekaj s .pit fajlom, kako zakaj ne vem. Ko pa probam naložit ta rom pa me zajebe kerm, nekako ne prepozna SD kartice, sen probal ž z štirimi različnimi pa isto, enako nekako odstraniš FRP a ob naslednjem poskusu nalaganja twrp zadeva napiše da ne gre zaradio FRPja kako prikladno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Team phoenix Slovenija - kriptovalute?Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 4135 (3005) | Kebo |
» | kje dobit wago sponke ?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3510 (3181) | #000000 |
» | kje bi lahko kupil tako baterijo ?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1399 (971) | D3m |
» | win 7 Home Premium 64 bit, slovenščina nijetOddelek: Operacijski sistemi | 3427 (3190) | #000000 |
» | podpisa za referendum proti 2 tiru ne gre oddati elektronskoOddelek: Loža | 1836 (1275) | #000000 |