» »

KKS > Triera > UPC > Telemach

KKS > Triera > UPC > Telemach

««
132 / 363
»»

Tilen ::

Kanal HRT2 je zatemnjen zaradi F1. Telemach je pa očitno izkoristil to za malo reklame. Dobra fora. :))
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Spc ::

haha.
Vidim, da bomo nehali še TV gledat.
Sploh nisem vedel, da je F1 slučajno sem opazil neke telemach reklame pa mi je bilo zelo čudno kje je HRT2.
Bilo bi najboljše če bi se lahko uporabnik odjavil od tistih kanalov, ki jih zatemnijo kajti ne vidim razloga zakaj bi mogel plačevati za telemach-ove reklame.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Spc ()

V-i-p ::

Odjavil bi se od kanala ki ga enkrat na 14 dni ponudnik zatemni med prenosom F1 za dve uri? Sam vi na štajerskem koncu pa res niste normalni no :).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Nima se kaj zatemnjevat kanalov dokler se za njih plačuje.
Gledam pa kaj hočem ? ali bo sedaj to tako kot bodo na SAZASu rekli: Gledate lahko samo to to in to ob tej tej in tej uri.
Drugo se ne sme gledat, lahko pa seveda non-stop gledate telemach reklame, tudi po 2 uri.
Zakaj potem sploh oddajate HRT1 / HRT2 / ORF1 / ORF2 .. itd itd če je to ilegalen prepovedan program, da se ga mora blokirati ? Zgleda, da so HRT1 / HRT2 / ORF1 / ORF2 pirati, saj je potrebno te programe zatemnit.

Še malo pa bomo lahko jedli in kupovali samo to kaj bodo rekli na SAZASu.

Nekaj se dogaja z gateway-i...
http://xi-networks.net:8005/cgi-bin/smokeping.cgi?displaymode=n;start=2010-05-16%2017:48;end=2010-05-16%2018:08;target=Triera.Gateway

Zgodovina sprememb…

JK007 ::

Spc, očitno ne razumeš kako je kaj z avtorskimi pravicami.
....... www.kabelska.net .........

Čudno, da takšnih avtorskih pravic ni bilo 7 let nazaj.

So bile, vendar TV SLO ni nikoli gušla ostalih TV postaj - saj pa vidiš, da je problem samo s tistimi športi, ki so na POP-u in kanalu A. Še malo, pa bodo gušli tudi za serije in filme, ki so tako na PRO plusovih programih ter ostalih opragramih.

Od televizijskih hiš, ki oddajata programa ORF1 in HRT2 oziroma od njihovega zakonitega zastopnika SAZAS smo prejeli odredbo, ki določa, da v skladu s pogodbo zatemnimo prenose VN Formule 1 na omenjenih programih. Ker so pravice predvajanja prenosov VN Formule 1 ekskluzivne glede na območje, bo podjetje Telemach odredbo spoštovalo, saj jo morajo spoštovati vsi telekomunikacijski ponudniki fizičnega dostopa do televizijskih vsebin. Podjetje Telemach je omenjeno odredbo dolžan izvesti v skladu z zahtevami programskih dobaviteljev, zastopnikov ali določb predpisov o kabelski retransmisiji. Pravico predvajanja prenosov VN Formula 1 ima za slovensko območje Pro Plus, lastnik programa POP TV.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

LOL od kdaj pa SAZAS zastopa ORF ?
:))

Šala leta.
Kaj te ma avstrija / hrvaška z SAZASOM ? - NIČ !

A če gledam preko satelita pa sem pirat ?
>:D

Saintek ::

Zame je čisto preprosto, dokler ne zatemnijo formule na RTL mi dol visi za htv orf pa pop tv. Če pa zatemnijo še RTL pa formule ne gledam več :)

Jaz ne gledam ne formule, ne fuzbala ampak čez par let se bo zgodilo, da pač neboš smel gledati določenih programov, nadaljevank, filmov, ker bo SAZAS tak reko in pika. Tv providerji pa se bodo poakali v hlače.

So bile, vendar TV SLO ni nikoli gušla ostalih TV postaj - saj pa vidiš, da je problem samo s tistimi športi, ki so na POP-u in kanalu A. Še malo, pa bodo gušli tudi za serije in filme, ki so tako na PRO plusovih programih ter ostalih opragramih.

TV SLO ?
Kaj te ma tukaj zraven TV SLO če pa Telemach zatemni program in ne TV SLO oz. pop tv.

Pravico predvajanja prenosov VN Formula 1 ima za slovensko območje Pro Plus, lastnik programa POP TV.

Od kje pa ima sedaj pravico pop tv to prenašat ? saj pa vsi prenašajo ne samo pop tv .. recimo RTL je eden izmed takšnih. A RTL pa ima slovenske pravice ali kaj ?
Plus tega če ima samo pop tv pravice za slovensko območje kaj potem astra in drugi stateliti delujejo ilegalno v naši državi ? saj po tej logiki nebi smeli oddajati v sloveniji pa vseeno oddajajo po sloveniji.

Matheeew ::

Tudi meni ni všeč tole. Pa vseeno bi o tem konkretnem primeru sklepal, da....

- Pro plus je edini kupil pravice za predvajanje Formule 1 v Sloveniji.
- HRT, ORF nimajo pravic za predvajanje Formule 1 v Sloveniji.
- Očitno je zastopnik od ORF in HRT SAZAS.
- Pro plus se obrne na zastopnika (SAZAS) in zahteva temnitev. Pri tem se verjetno sklicujejo na to, da ORF in HRT kršita pravice s tem, ko dopuščata predvajanja te vsebine v Sloveniji. Po možnosti Pro plus zagrozi z tožbo in zadeva je rešena.

KuntaKinte ::

mi,ki plačujemo kabelsko nikoli nismo zahtevali od pro plusa,da odkupi pravice za formulo 1

:)

Mislim, da ni treba posebej razlagati zakaj Pro plus zahteva temnitev.

no danes se je pa spet začelo..
CELOTEN TABOR NIMA INTERNETA ŽE 3 URE.
Na telemachu trdijo, da je nekdo prerezal kabel in da zadevo urejajo.
Klical sem jih ob 10:20 nakar mi je gospod rekel, da bo popravljeno v roku 20 min ampak kot vidite še sedaj ni zadeva rešena, plačujem pa 70EUR na mesec za takšen crap od interneta.
;(

Zgodovina sprememb…

To se nam dogaja:
http://xi-networks.net:8005/cgi-bin/smokeping.cgi?displaymode=n;start=2010-05-17%2010:00;end=2010-05-17%2013:50;target=Triera.Gateway

Interneta sfali pač tak ker lahko za 3 ure 44min oz ker je pač nekdo prerezal kabel, zadnjič pa se je en zaletel z avtom v kabel to se pač dogaja tukaj na taboru ker baje sami pijanci vozijo.
Jutri pa se bo mogoče ptič poakal na kabel pa bo prežrlo kabel in net ne bo deloval spet 4 ure.

Tudi meni ni všeč tole. Pa vseeno bi o tem konkretnem primeru sklepal, da....

- Pro plus je edini kupil pravice za predvajanje Formule 1 v Sloveniji.
- Očitno je zastopnik od ORF in HRT SAZAS.
- Pro plus se obrne na zastopnika (SAZAS) in zahteva temnitev. Pri tem se verjetno sklicujejo na to, da ORF in HRT kršita pravice s tem, ko dopuščata predvajanja te vsebine v Sloveniji. Po možnosti Pro plus zagrozi z tožbo in zadeva je rešena.

1. april ?
Da nebi jaz zdaj kje kupil pravice, da imam samo jaz lahko odprto trgovino v celi sloveniji in evropi ter se morajo vse druge trgovine in konkurenca dol zapret kajti slovenci lahko samo pri meni kupujejo in basta.

RTL pa jih ima ?

Potem pa naj gre tožit ORF in HRT ter ostale me zanima kdo bo zmagal.
HRT on ORF pa se naj zapreta in obvestita svoje državljane, da jih pop tv toži in da ne smejo več oddajat.

Zgodovina sprememb…

Spc je izjavil:

LOL od kdaj pa SAZAS zastopa ORF ?
:))

Šala leta.
Kaj te ma avstrija / hrvaška z SAZASOM ? - NIČ !

A če gledam preko satelita pa sem pirat ?
>:D

Preko satelita F1 na HRT in ORF ne moreš spremljat nekodirano ! Če pa jih, pa si res pirat.

Če bi kabelska prejemala TV signal ORF-a in HRT-ja preko satelita bi imel več kot polovico programa že v štartu kodiranega ( zatemnjenega ). In to se bo slejkotprej tudi zgodilo ( tak kot je to zdaj na RAI UNO ).

RTL jih tudi nima, samo očino niso dali zahtevka za zatemnitev, kot so ga dali Hrvati:
 Zatemnitev

Zatemnitev

JK007 je izjavil:

ne moreš spremljat nekodirano ! Če pa jih, pa si res pirat.
Če bi kabelska prejemala TV signal ORF-a in HRT-ja preko satelita bi imel več kot polovico programa že v štartu kodiranega ( zatemnjenega ). In to se bo slejkotprej tudi zgodilo ( tak kot je to zdaj na RAI UNO ).

Sploh ne rabim satelita DVB-T si postavim pa imam HRT signal, pravtako ORF, torej sem pirat.
Glede satelita pa sem imel v mislih druge kanale, ki tudi prenašajo "ilegalne" vsebine, kot je recimo RTL.

V-i-p je izjavil:

RTL jih tudi nima, samo očino niso dali zahtevka za zatemnitev, kot so ga dali Hrvati:
 Zatemnitev

Zatemnitev

A to je SAZAS spisal ?
Čakam dan, ko bo prepovedano gledati kaj druga kot slovensko televizijo.

Zgodovina sprememb…

djordjevic ::

OK, meni tudi tole zatemnjevanje ni všeč, ampak, Spc, kaj si ti malo trd? HRT kupi pravice za prenos na ozemlju Hrvaške, SAZAS je tu zgolj posrednik med HRT in kabelskimi operaterji.
No grave is deep enough to keep us in chains.

djordjevic je izjavil:

OK, meni tudi tole zatemnjevanje ni všeč, ampak, Spc, kaj si ti malo trd? HRT kupi pravice za prenos na ozemlju Hrvaške, SAZAS je tu zgolj posrednik med HRT in kabelskimi operaterji.

Sorry tega ne razumem.

SAZAS tega ne počne iz lastne zlobe, ampak zato ker te reči mora dati naprej, sicer bi najbrž fasal kako tožbo zaradi omogočanja kraje avtorskih pravic.

Spc, razlika je, če da kabelski operater v shemo programe, ki se oddajajo preko stelita ( in imajo dovoljenje za oddajanje za celo Evropo ) in za programe, ki se oddajajo preko zemeljski oddajnikov ( in imajo dovoljenje samo za teritorij države, v kateri oddajajo ). Zdaj pa ne vem al nočeš to razumet al pa nas samo jebeš.
Obstajajo zakoni, katerih se moreš držat - minili so časi, ko smo imeli v shemi SKY-jeve programe, Premiere in podobne.

JK007 je izjavil:

minili so časi, ko smo imeli v shemi SKY-jeve programe, Premiere in podobne.

Malo za šalo, malo zares - to so bila zlata leta. Sky Movies, The Movie Channel, Premiere ...

JK007 je izjavil:

Spc, razlika je, če da kabelski operater v shemo programe, ki se oddajajo preko stelita ( in imajo dovoljenje za oddajanje za celo Evropo ) in za programe, ki se oddajajo preko zemeljski oddajnikov ( in imajo dovoljenje samo za teritorij države, v kateri oddajajo ). Zdaj pa ne vem al nočeš to razumet al pa nas samo jebeš.
Obstajajo zakoni, katerih se moreš držat - minili so časi, ko smo imeli v shemi SKY-jeve programe, Premiere in podobne.

Ne, ne jebem vas pač zanima me zakaj je to tako.
Če nima HRT in ORF dovoljenja oddajati v sloveniji, zakaj jih potem telemach vključuje v tv shemo?

Gre samo za določene prenose (F1, UEFA etc.).

Saj pravim, še malo pa bodo zemelske verzije teh programov odstranli iz sheme in dali noter satelitske verzije ( bodo pač kodirani polovico časa )

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JK007 ()

JK007 je izjavil:

Saj pravim, še malo pa bodo zemelske verzije teh programov odstranli iz sheme in dali noter satelitske verzije ( bodo pač kodirani polovico časa )

RTL ni kodiran pa tudi prenaša "ilegalne vsebine"

Sade ::

Dejmo enkrat razcistit glede zatemnitev, vse se je zacel ko je zacel pop tv oddajat formulo in zahtevat , da se zatemni HRT, tak se je zacel.

Nobena tuja tv si ni sama spomnala da bi se jih zatemni, to je od njih zahtevu slovenski lastnik pravic( pro+, tv2, sport...)!!!!!!!!!!!!!

NI HRT zahteval , da se ga zatemni, ampak je to zahtevu pro+ od hrt-a, ker je prevec ljudi gledal tam in niso mogl tok dober prodat reklame, zato pa so nekateri operaterji oddajal FM radijsko postajo zvok od HRT2, da si lahko tam poslusal kometar.

Pred casom je isto zahetvu tv3 v casu tekem , ki so jih prenasal.

Isto je blo pred casom ne vem al sportklub al pa sport tv, je zahtevu zatemnitev DSF-a v casu tekem, za vse kabelske sisteme , ki nimajo vkljucenega njihovega programa.........

Ce bi se katerakoli tv spomnala pri kaki novi nanizanki al pa filmu(za katerega ima pravice za SLO) , ki bi ga prej vrtela katera hrvaska al pa kaka zanimiva tv , bi lahko tudi zahteval zatemnitev, ampak jo se ne..

Rtl se sam zato ni zatemnjen , ker ga ocitno ne glede dost ljudi, oz. se jim zdi da ga ne....

Sade je izjavil:

Dejmo enkrat razcistit glede zatemnitev, vse se je zacel ko je zacel pop tv oddajat formulo in zahtevat , da se zatemni HRT, tak se je zacel.

Nobena tuja tv si ni sama spomnala da bi se jih zatemni, to je od njih zahtevu slovenski lastnik pravic( pro+, tv2, sport...)!!!!!!!!!!!!!

NI HRT zahteval , da se ga zatemni, ampak je to zahtevu pro+ od hrt-a, ker je prevec ljudi gledal tam in niso mogl tok dober prodat reklame, zato pa so nekateri operaterji oddajal FM radijsko postajo zvok od HRT2, da si lahko tam poslusal kometar.

Pred casom je isto zahetvu tv3 v casu tekem , ki so jih prenasal.

Isto je blo pred casom ne vem al sportklub al pa sport tv, je zahtevu zatemnitev DSF-a v casu tekem, za vse kabelske sisteme , ki nimajo vkljucenega njihovega programa.........

Ce bi se katerakoli tv spomnala pri kaki novi nanizanki al pa filmu(za katerega ima pravice za SLO) , ki bi ga prej vrtela katera hrvaska al pa kaka zanimiva tv , bi lahko tudi zahteval zatemnitev, ampak jo se ne..

Rtl se sam zato ni zatemnjen , ker ga ocitno ne glede dost ljudi, oz. se jim zdi da ga ne....

No to pa je že boljša razlaga.
Torej to nam pop tv in sazas delata ker se bojita konkurence in sem imel jaz prav.

Torej v tem primeru, da bi gledal DSF preko satelita pa bi bil pirat ?
Kot vemo je DSF free for all, torej ne kodira signala, nikoli.

Zgodovina sprememb…

GrimReaper ::

Spc je izjavil:

Meni zaenkrat zadnjih 10. dni dela vse vredu.
http://xi-networks.net:8005/cgi-bin/smokeping.cgi?target=Triera.Gateway

Je pa res, da imam vpisan statični ip in zraven DHCP requester, ki pošilja DHCP requeste tako, da verjetno niti ne opazim če kaj dol pade.

Pa bi se ti dal napisat kako se to zrihta, verjamem da je nekje v tej temi že bilo, samo res nimam časa brskat. Imam pa Windows 7.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W

GrimReaper je izjavil:

Spc je izjavil:

Meni zaenkrat zadnjih 10. dni dela vse vredu.
http://xi-networks.net:8005/cgi-bin/smo...

Je pa res, da imam vpisan statični ip in zraven DHCP requester, ki pošilja DHCP requeste tako, da verjetno niti ne opazim če kaj dol pade.

Pa bi se ti dal napisat kako se to zrihta, verjamem da je nekje v tej temi že bilo, samo res nimam časa brskat. Imam pa Windows 7.

Po domače:
Nastaviš statični ip katerega ti dodeli DHCP strežnik, na istem PCju pa še laufaš program, ki vsako minuto ali sekundo pošlje DHCP request, neglede na to koliko je ura ali če internet deluje ali ne.

GrimReaper ::

Eto, od danes naprej ne dela več digitalna, za tiste ki smo na analogni seveda.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W

Opa. Zato mojemu dedku ne dela ama ništa in me kliče ves paničen? Ob tem pa se itak mojster za kabelsko (KRS Slivnica) že tri tedne obotavlja, odkar mu je naročil zamenjavo paketa za malo boljšega. Ampak fino tole - izklop brez opozorila. Lepo.

Zgodovina sprememb…

djordjevic je izjavil:

Opa. Zato mojemu dedku ne dela ama ništa in me kliče ves paničen? Ob tem pa se itak mojster za kabelsko (KRS Slivnica) že tri tedne obotavlja, odkar mu je naročil zamenjavo paketa za malo boljšega. Ampak fino tole - izklop brez opozorila. Lepo.

To je danes vse normalno.
Bo treba novo robo kupit pa fajn plačat.
Mogoče je pa SAZAS zahteval zatemnitev digitalnih programov,da morajo bit kodirani ... kaj te veš.

Zgodovina sprememb…

Ravno prebral opozorilo na spletni strani Telemacha datirano s 17.5.2010, da bodo počasi začeli izklapljati kanale. Banda jedna. Lep nateg na suho.

djordjevic je izjavil:

Ravno prebral opozorilo na spletni strani Telemacha datirano s 17.5.2010, da bodo počasi začeli izklapljati kanale. Banda jedna. Lep nateg na suho.

Ja par ur pred izklopom so napisali obvestilo na njihovo spletno stran.

"Da nebi jaz zdaj kje kupil pravice, da imam samo jaz lahko odprto trgovino v celi sloveniji in evropi ter se morajo vse druge trgovine in konkurenca dol zapret kajti slovenci lahko samo pri meni kupujejo in basta."
@Spc: Za eksluzivo še nisi slišal?

"Potem pa naj gre tožit ORF in HRT ter ostale me zanima kdo bo zmagal."
Sploh ni dvoma kdo bi zmagal.

Sicer RAI zatemnjuje športne prenose brez, da bi jih kdo opozarjal.

Še enkrat - ne pravim, da se strinjam. Samo razlagam zakaj prihaja do zatemnjevanja. Vsaj kot jaz to razumem.

SmeskoSnezak ::

Ob tej ukinitvi digitalnih kanalov, se mi poraja vprašanje. A bodo zvestim strankam brezplačno nadgradili analogne trojčke v digitalne? Če bodo toliko fer, bodo digitalnim trojčkom znižali ceno za ~10EUR in vsem ponudili nadgradnjo. Jaz sicer ne vidim smisla v digitalnem paketu, ker je za nas , analogne uporabnike, oderuško dražji (ja, 5eur za nek sprejemnik mi nič ne pomeni, če se ne zviša kompletna kvaliteta storitev!!)
Vsaj take izkušnje imamo z internetno nadgradnjo. Bila je zastonj in se je konec koncev splačala. ;)

Sicer pa kolikor se jaz spomnim, je bilo rečeno, da se bo dalo digitalne kanale spremljati le nekako pol leta ... torej kot preizkusno, brezplačno za vse, zatem pa se ukine. Pol leta je minilo.
@ Pusti soncu v srce... @

LapD ::

Sej pa nadgradnja je zastonj al sm kje kaj spregledal? No edino naročnina je višja odvisno od paketa pač.
web&motion designer

Internet so vedno zastonj "nadgradili". Si dobil večjo hitrost za isto ceno. To mislim ;)
V tem primeru paketov, pa bi lahko ceno znižali vsaj na isto , če se analogni paketi ukinjajo. Torej zastonj "nadgradnja" na digitalni paket, če me razumeš. Ne mislim 5eur doplačevati, sprejemnik ni vreden tega denarja :P

Tom-Cat ::

Ja, cena je ista za analogni in osnovni digitalni paket... tako da ne vem kaj se folk buni. To, da bodo zaklenili prakticno vse programe, pa ze vemo skoraj eno leto...

Začetni digitalni paket:
63 digitalnih programov
Brezplačen digitalni sprejemnik (ali conax modul)
16,00 EUR na mesec

Jaz imam največji analogni paketek. :))

Jaz se ne bunim, le racionalno razmisljam :P

bosslipxx ::

Lahko mi nekdo pojasni, zakaj na DTV nimam vseh programov. Sem seznanjen s sporočilom na telemachovi strani, samo mi ni jasno.

Imam paket Dtv 3.0 M in na dveh TV aparatih dva digitalna sprejemnika, v vsakem pa imam vstavljeno kartico. Na HDTV aparatu imam vse programe, v otroški sobi na "stari" katodni televiziji pa samo, v digitalni shemi, tiste, ki so jih pustili nekodirane. Ko pa na stari TV izklopim digitalni sprejemnik vidim vse programe.

Je komu jasno, ali bom moral skleniti dve naročnini, za dve televiziji.
slo-fishing.si

Zgodovina sprememb…

Pokliči pa vprašaj. Meni je bilo rečeno, da nucaš sprejemnik za katodno teve, za hdtv pa ne, če imaš dvb-c in mpeg4 podprto.

TELEMACH KUPIL MEDIJSKE PRAVICE ZA ANGLEŠKO NOGOMETNO LIGO PREMIER LEAGUE .
Avtor teksta: Vito Plavčak

Podjetje Telemach, vodilni ponudnik televizije, interneta in telefonije v Sloveniji, je v skladu s svojo strategijo zagotavljanja novih in kakovostnih televizijskih vsebin za obdobje treh let kupil ekskluzivne pravice za predvajanje najbolj elitnega nogometnega državnega prvenstva na svetu, angleške lige Premier League.

Medijske pravice za enega najbolj gledanih nogometnih prvenstev, angleško ligo Premier League, je Telemach pridobil za vse vrste televizijskega oddajanja komercialnih in nacionalnih televizijskih programov (free-to-air TV, satelitska televizija, kabelska televizija, IPTV, ...).

Nakup licence za distribucijo velja za vse države bivše Jugoslavije (Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Kosovo, Makedonija, Črna Gora). V skladu s pristopom regionalnega sodelovanja se kot prvi partner pojavlja program Sportklub, na katerem bodo lahko uporabniki v naslednjem letu spremljali najrazburljivejše tekme nogometnih zvezdnikov v Angiji. Telemachova distribucijska strategija vključuje tudi odstopanje prenosov določenega števila tekem vodilnim zemeljskim televizijskim postajam v regiji, kar bo podjetje urejalo v sodelovanju s podjetjem IMG, vodilnim globalnim podjetjem na področju športnega marketinga, ki je prevzelo vlogo agenta za ligo Premier League za to regijo.
V dobi najsodobnejših tehnologij, ki jih Telemach prinaša prek vsebin svoje digitalne televizije, velja omeniti tudi to, da potekajo zaključni pogovori o prenosu tekem v visoki ločljivosti, ki bi tako postale sestaven del Telemachovega HD paketa.
Ditka MAUČEC, direktorica prodaje in marketinga pri Telemachu: >>S pridobitvijo medijskih pravic za angleško nogometno ligo Premier League Telemach dokazuje svojo vodilno vlogo pri zagotavljanju ekskluzivnih vsebin in programov, ki bogatijo izkušnjo prednosti najsodobnejših tehnologij digitalne televizije, in utrjuje svoj položaj vodilnega ponudnika zabavnih vsebin v Sloveniji. Naš končni cilj je naročnikom zagotoviti najzanimivejše prenose tako filmskih, kulturnih in izobraževalnih kot tudi športnih vsebin v visoki ločljivosti ter jim omogočiti aktivno upravljanje prenosov v živo z možnostmi ustavljanja, previjanja in snemanja.<<

Pa mastno zalužit z novo digitalno televizijo.

Mene sicer zanima, koliko je to sploh zakonito, kar se je naredilo. Okej, ne rečem, digitalna naj se komplet zakodira, če je politika podjetja, da bodo cuzali denar na vsakem koraku, da pa brez opozorila (pardon, z opozorilom na isti dan) zakodirajo tudi večino programov na analogni, ki jo normalno plačuješ ... To pa je svinjarija brez primere.

djordjevic: tole si pa mal zabluzil. Analogne ni noben tikal in ni nikakor zaklenjena, saj tudi bit ne more.

Dedek pravi, da na analogni nima, recimo, POP-TV, poleg tega pa naj bi mu manjkalo precej programov, ki jih je prej imel (sony televizor z dvb-c sprejemnikom). Moram sicer videti zadevo na lastne oči, ampak v vsakem primeru ta poteza ni vredna tako velikega podjetja, kakršno naj bi Telemach bilo.
««
132 / 363
»»