Forum » Loža » Stran za vodenje mesečnih stroškov
Stran za vodenje mesečnih stroškov
Zdutor ::
Pozdravljeni!
Obstaja kakšna slovenska spletna stran, ki bi omogočala vpis stroškov in evidenco le-teh skozi mesec?
Obstaja kakšna slovenska spletna stran, ki bi omogočala vpis stroškov in evidenco le-teh skozi mesec?
mujek ::
Sam sem si naredil preglednico v google sheets, in obrazec (form) preko katerega vnašam podatke (preko web strani).
Prilagodljivo in dela vsepovsod. Ni pa offline kot kakšna aplikacija.
Prilagodljivo in dela vsepovsod. Ni pa offline kot kakšna aplikacija.
[D]emon ::
Kaj pa Toshl ? Imas tudi mobilno aplikacijo.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
wifree ::
Hej! Imaš srečo, dejansko obstaja celo slovenska spletna stran :) mojaporaba.si. Sam sem pred kratkim iskal in vmes naletel na tole.
Spajky ::
Zvezek in kemik + žepni kalkulator; low tech + najbolj sigurno!
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
sumoborac ::
Sam sem stestiral en kup teh aplikacij (slovenskih in tujih). Imel sem specificne zelje vodenja vec racunov in user&passs sistem, tako da sem se lahk logiral na web in ne v local-data.
Zmagovalec mojega izbora: buxfer
Zmagovalec mojega izbora: buxfer
Prid sm al pa tm ostan...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenske spletne trgovine prodajajo kitajsko robo (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 10982 (5168) | MrPhoneClick |
» | Plača Junior Full Stacked Web Developerja + UI/UX Design (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 14168 (11752) | secops |
» | Kako priti iz nič čim hitreje do službe v IT industriji? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20038 (17166) | vostok_1 |
» | Web scraping - legalnost ?Oddelek: Programiranje | 2296 (1957) | BlueRunner |
» | Manj znane varnostne ranljivosti PHP programske kodeOddelek: Novice / Varnost | 4280 (2955) | R33D3M33R |