» »

Naročanje preko Aliexpress

Naročanje preko Aliexpress

««
195 / 195
»
»»

matobeli ::

"choice" izdelke izberi, hitro pride in brez dodatnih dajatev. Nad 10eur je brezplačna poštnina.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matobeli ()

Groot ::

Choise ali pa Aliexpress Saver Shipping bo oboje brez dodatnih stroškov. Za Ciniao opcije pa žal ne sledim več kakšno je stanje, ker niti ne izbiram te možnosti.

geofull ::

Tnx.
Kako je kaj s 'Customer Reviews'? Nad koliko se gleda da je ok? Nad 4.7? 4.8? Pri koliko reviewih? Pri 500 ali več?

Kirabanka1 ::

Kaj bi lahko uporabil za vklop pralnega stroja saj se mi ne da vedno hoditi v klet? Ena varianta je Switchbot, druga pa Smart plug. Pred tem bi bil pralni stroji seveda pripravljen, nastavljen bi bil program ter mehčalec in detergent. Gumb za vklop je kar precej trd in ne vem če Switchbot to zmore.

V-i-p ::

Pametno vtičnico. Prižgi gumb, nastavi program, nafilaj boben, detergent, mehčalec in ko hočeš prat, preko telefona vklopi pa je.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Kirabanka1 ::

Verjetno res. Za sušilnega bom pa rabil Switchbot. Zanima me ali se ta Switchbot lahko aktivira 2x? Se pravi, da 2x pritisne.

OK.d ::

Ne vem če boš to rešil s pametno vtičnico, ker elektronika od stroja verjetno ne bo sama od sebe vklopila zadeve in bo potrebno potrditi vklop.
LPOK.d

CyberPunk ::

A zdaj še vedno vse dostavlja Express One? Oz. a karkoli pride tudi preko Pošte Slovenije?
Da vem, ali naročam na službeni naslov ali domačega, ker mi gre na k*%& ta njihova izključno dopoldanska dostava, ko te sredi sestanka pokličejo "jest mam paket za vas, a ste doma"...

Irbis ::

Ravno danes mi je dva paketa prinesla Pošta Slovenije. Prejšnji teden pa Express One.

dr.Akula ::

CyberPunk je izjavil:

A zdaj še vedno vse dostavlja Express One? Oz. a karkoli pride tudi preko Pošte Slovenije?
Da vem, ali naročam na službeni naslov ali domačega, ker mi gre na k*%& ta njihova izključno dopoldanska dostava, ko te sredi sestanka pokličejo "jest mam paket za vas, a ste doma"...

Ali Saver pripelje Pošta Slovenije. Ampak če naročiš več izdelkov, ki so poslani s Saver, jih potem v centru ponavadi združijo v eno vrečo in gre ven kot Standard, ki ga pa spet pripelje EO. Najbolje počakati nekaj dni med naročili.
ni podatka

blink ::

Dispute za en nedostavljen paket sem odprl, zadnji tracking info je iz 5.9.2024 nekje na sredi poti, nato pa ne duha ne sluha, danes sem sele lahko odprl dispute. Trenutno sem na dvodnevnem "decision waiting time", vse je se vedno znotraj AE protection obdobja.

Moram se kaj narediti? Slikovnih/video dokazov itak nimam.

Irbis ::

Počakaš, da ti povedo odločitev. Trgovec te poskuša prepričati, da počakaš, če ti trgovec noče vrniti denarja, gre stvar v odločanje AliExpressu, tam so mi potem vrnili denar brez kakšnih komplikacij.

Ales ::

V vsakem primeru, če bi te trgovec poskusil prepričati, da prvo zapri dispute in da ti bo potem vrnil kupnino ali kaj podobnega, ne nasedaj. Ne rečem, da bi in tudi niso vsi trgovci nateguni, samo omenim za vsak primer...

domeski ::

Naročil paket. Prispeti bi moral do 20.9. Na ecsc-logistics.com vidim da je paket prisel 11.09. v ˝destination country (warehouse/logistic center)˝. Od takrat ne duha ne sluha.
Na dispute mi ne refundajo, ker je paket kao še v tranzitu.
Na ecsc-logistics.com so mi odgovorili naj kontaktiram našo pošto, ker imajo omejen tracking.

Kje sedaj najti paket. Koga prijeti za jajca.
p.s. Našel sem prek sledenja Pošte Slovenije, da je bilo: -12.09. Pošiljka v PLC LJ usmerjena pošti
Koga sedaj kontaktirati in kako do paketa ali so ga morda že vrnili pošiljatelju

V-i-p ::

Se mi zdi, da je tale paket dobil noge, žal :].
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

darkolord ::

Boš moral počakati na konec roka dobave, potem pa odpreš dispute in boš dobil vračilo denarja.
««
195 / 195
»
»»