Forum » Loža » Youtube
Youtube
Qcube ::
Linko ::
Mogoče kdo ve, zakaj se mi youtube sam pauzira in sporočaPredvajanje videoposnetka je začasno zaustavljeno. Želite nadaljevati z ogledom?
Uporabljaš iste bluetooth slušalke na dveh napravah istočasno?
Ne, tole je na PC, kjer imam priključene samo logitech zvočnike...
PARTyZAN ::
To je zato, ker poslušaš glasbo (najverjetneje) z autoplay. Google bi ti rad prodal naročnino na Play Music.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefo...
https://addons.mozilla.org/en-US/firefo...
blblb ::
Mogoče kdo ve, zakaj se mi youtube sam pauzira in sporočaPredvajanje videoposnetka je začasno zaustavljeno. Želite nadaljevati z ogledom?
Uporabljaš iste bluetooth slušalke na dveh napravah istočasno?
Ne, tole je na PC, kjer imam priključene samo logitech zvočnike...
Firefox...?
lp, blblb
Evstera ::
Youtube mi kdaj pa kdaj nabije "Prijavite se, da potrdite svojo starost. Videoposnetek morda ni primeren za nekatere uporabnike."
Tudi pri posnetkih, ki očitno niso problematični. To uploader presodi, za kaj naj bo potrebna prijava, al youtube sam ugiba?
Če nimaš google računa, je kakšen ovinek za ogled takega posnetka?
Recimo konktretno zadnja stvar ki sem jo hotel pogledati:
Tudi pri posnetkih, ki očitno niso problematični. To uploader presodi, za kaj naj bo potrebna prijava, al youtube sam ugiba?
The Player ::
Youtube mi kdaj pa kdaj nabije "Prijavite se, da potrdite svojo starost. Videoposnetek morda ni primeren za nekatere uporabnike."
Če se prav spomnim je to stvar vsakega posameznika, da določi ali je stvar ok ali samo za 18+. Seveda s tem, da je stvar na ogled samo s prijavo za osebe starejših od 18+ let se s tem avtomatično odpoveduješ kakršnikoli monetizaciji videov
Je pa youtube "zelo dober" pri ugotavljanju ali je video primeren za monetizacijo ali ne. Meni je demonetiziral videje, kljub temu, da so čisto primerni brez kakršnekoli odrasle vsebine v njih.
Se pa da zaobiti videje s starostno omejitvijo tako, kot si ti nalimal zgornji video na forum in te ne sprašuje po prijavi.
lara2 ::
Kako youtube beleži oglede videoposnetkov? To pomeni, da ko kliknemo na videoposnetek, se zabeleži en ogled več, ali ko pogledamo do konca se zabeleži en ogled več?
lp, lara.
lp, lara.
nonamer123 ::
Pozdravljeni!
Imam program za downloadanje videjev YoTubeToClick in imam problem, da vedno, ko bi rad downloadal kakšen video, dobim to napako: failed to retrieve data.
any ideas?
Hvala
lp
Imam program za downloadanje videjev YoTubeToClick in imam problem, da vedno, ko bi rad downloadal kakšen video, dobim to napako: failed to retrieve data.
any ideas?
Hvala
lp
GrX ::
nonamer123 je izjavil:
Pozdravljeni!
any ideas?
Hvala
lp
Ne rabiš nobenega programa za downloadat YT vsebino. To lahko počneš z browser-based orodji, kot je naprimer https://www.y2mate.com/en45
Mogoče ni tako advanced kot posamezni programi, vsekakor pa opravi svojo nalogo..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GrX ()
nonamer123 ::
Vem, ne delam zase, za kolega, ki hoče uporabljat ta program in nama obema vrže isto napako..
mtosev ::
saj za vecino browserjev so add-oni/plug-in, ki omogocajo download.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
OK.d ::
Ali moraš pri YT Music imeti premium varijanto, da ga lahko uporabljaš v avtu - Android Auto?
LPOK.d
miki2019 ::
yoco ::
Sorry ker pišem v stari temi! Dve vprašanji:
1. še komu YT pod recommended zadnje čase kaže en kup balkanskih (politika, glazba, oddaje)? nikoli nisem gledal, tako mi gre že pošteno na živce.
2. mejbi kod ve, če se da izvedeti naslov videa, ki je zbrisan v playlisti?
1. še komu YT pod recommended zadnje čase kaže en kup balkanskih (politika, glazba, oddaje)? nikoli nisem gledal, tako mi gre že pošteno na živce.
2. mejbi kod ve, če se da izvedeti naslov videa, ki je zbrisan v playlisti?
bambam20 ::
mailer ::
Kar naenkrat ne morem uporabljat preslednice za pisanje v iskalniku youtuba, Povsod drugod deluje.
Očitno nisem edini:
Očitno nisem edini:
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mailer ()
mailer ::
Zdaj se je presledek vrnil ampak vsak pritisk na tipko vstavi dva znaka
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
Nagi Bator ::
marshall ::
bom kar tule vprašal, se mučim že nekaj časa in nikakor da usposobim podnapise na YT, če uporabim možnost ANG-SLO deluje, vendar se vsili opcija ANG samodejno-SLO. Takrat prevod ne deluje v nobenem jeziku razen v ANG...
Ali vam v Chrome brskalniku - posodobljen ponudi cast button za castanje iz Youtube Music strani na druge naprave v istem omrežju?
Namreč na Google play music je stvar delovala, zdaj mi pa sploh ne ponudi varijante- cast button, celo preko menija 3 dots-pretakanje ne najde nobene naprave.
Preko telefona mi cast normalno deluje.
Namreč na Google play music je stvar delovala, zdaj mi pa sploh ne ponudi varijante- cast button, celo preko menija 3 dots-pretakanje ne najde nobene naprave.
Preko telefona mi cast normalno deluje.
LPOK.d
marshall ::
sem nekako uspel rešit, YT se je skregal z Adguard-om, zato sem ga posodobil, ter vse osvežil, pač če komu to pomaga...
polozweii ::
Ali youtube omogoča da s pritiskom tipk na tipkovnici video skoči par sekund nazaj ali naprej?
Edina tipka na tipkovnici ki jo youtube upošteva je play/pavza. Zraven sta še tipki za previjanje naprej in nazaj ampak na youtube nimata funkcije.
Edina tipka na tipkovnici ki jo youtube upošteva je play/pavza. Zraven sta še tipki za previjanje naprej in nazaj ampak na youtube nimata funkcije.
12c0 ::
0-9, 0 skoči na 0% videa, 9 na 90% videa, smerne tipke so 5s nazaj/naprej in volume 5% gor/dol, če pa gledaš na žepnem računalniku pa 2x tapni na levo/desno stran videa za 10s nazaj/naprej.
shadeX ::
Ne, to je del algoritma.
YT preferira videje glede na watch time in sploh pri glasbi je to izrednega pomena, ker pustimo dolge komade ali playliste da se predvajajo v nedogled. Algoritem pač mora vedet a nekdo zadaj aktivno posluša ali ne. Dodatno prihranijo na bandwithu.
YT preferira videje glede na watch time in sploh pri glasbi je to izrednega pomena, ker pustimo dolge komade ali playliste da se predvajajo v nedogled. Algoritem pač mora vedet a nekdo zadaj aktivno posluša ali ne. Dodatno prihranijo na bandwithu.
m0LN4r ::
Razlika v kvaliteti je ogromna. Kvaliteta glasbe na youtube je kot medium na spotify.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Alien123 ::
Je tale Vanced sposoben streamati na built-in feature od Receiverja, TVja? Je kvaliteta glasbe boljsa, kot na YT? Je mozno, da vec uporabnikov streama v eno playlisto, ki se potem predvaja na omenjenih dveh napravah?
A vanced uporablja isti Google Account, kot Youtube?
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
jshadlsa232 ::
Je tale Vanced sposoben streamati na built-in feature od Receiverja, TVja? Je kvaliteta glasbe boljsa, kot na YT? Je mozno, da vec uporabnikov streama v eno playlisto, ki se potem predvaja na omenjenih dveh napravah?
Vanced je v bistvu moddan originalni Youtube app, tako da zna vse kar zna originalni app, z dodanimi funkcijami (ad blocker).
Z Google accountom se lahko loginas, ce namestis dodatno microG komponento, ki je v bistvu reverse engineeran Google Services vmesnik. Prek microG vmesnika nato telefon komunicira z Google storitvami, v tem primeru pac z Youtubom. Se pa priporoca, da se Googlov Youtube app odstrani, oz. onemogoci.
Mam ravnokar pred sabo, kje je oz. kako izgleda button za cast to device?
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
BorutK-73 ::
Nihče ne uporablja Vanced tukaj?
Kaj je to?
https://vancedapp.com/
YT brez reklam
Seveda ga ni na play store-u.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
shadeX ::
Reklame me sicer ne motijo. Bolj je problem to da brezplačna verzija ne laufa v ozadju, kar negativno vpliva na porabo baterije in nenamerne pritiske na zaslon.
Mam ravnokar pred sabo, kje je oz. kako izgleda button za cast to device?
Ali sploh obstaja ta možnost?
LPOK.d
Boobiz ::
ne pozabite na še eno alternative yt/vanced: https://newpipe.net/
newpipe zna delat playliste, followat creatorje, predvajat v ozadju, predvajat z ugasnjenim zaslonom, downloadat videe... vse to brez uporabe google računa.
newpipe zna delat playliste, followat creatorje, predvajat v ozadju, predvajat z ugasnjenim zaslonom, downloadat videe... vse to brez uporabe google računa.
I'm drunk, what's your excuse?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blokiranje oglasov v YouTubu ni dovoljeno (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 38636 (925) | sbawe64 |
» | Youtube začel upočasnjevati uporabnike z ad blockerjem (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 12674 (2099) | KTr1sk |
» | YouTube namenoma počasnejši, če nimate Chroma (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14946 (2837) | rusilec |
» | android youtube v ozadju je možno? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9753 (1679) | stevemcq_ |
» | youtube oglasiOddelek: Loža | 6368 (5019) | bf4ed |