Forum » Zvok in slika » Airplay adapter
Airplay adapter
Andrej_ID ::
A obstaja kaksen Airplay usb/adapter? Imam iPad ampak nobene airplay naprave. Imam pa Onkyo receiver TX-SR606. Obstaja kaksna resitev, da bi preko Airplaya predvajal muziko? Kaksen dongle?
baltso ::
Imaš za moje pojme dve idealni rešitvi:
1) apple tv
(kupiš rabljenega / starejši model...) morda pa imaš že kak streamer pa polej če se tam da kaj urediti?
ta rešitev je super ker lahko čisto vso multimedia streamaš tudi na tv/receiver (gledaš youtube, slike direkt na tv) ali pač samo poslušaš.
2) najbolj ugodna rešitev pa je preko bluetootha (direkt na onkyota - samo audio)
http://www.logitech.com/en-us/speakers-...
pri nas ga dobiš za 26eur.
Ali pač zaupaš kitajcem in si ga nabaviš na ebay/dx za cca 3eure (vprašanje, koliko dober domet itd..)
1) apple tv
(kupiš rabljenega / starejši model...) morda pa imaš že kak streamer pa polej če se tam da kaj urediti?
ta rešitev je super ker lahko čisto vso multimedia streamaš tudi na tv/receiver (gledaš youtube, slike direkt na tv) ali pač samo poslušaš.
2) najbolj ugodna rešitev pa je preko bluetootha (direkt na onkyota - samo audio)
http://www.logitech.com/en-us/speakers-...
pri nas ga dobiš za 26eur.
Ali pač zaupaš kitajcem in si ga nabaviš na ebay/dx za cca 3eure (vprašanje, koliko dober domet itd..)
Ja sej to izhajam iz tega, da moja maticna nima bluetootha in sm en kitajski usb dongle za dva evra nabavil in mam lepo bluetooth na racunalniku. Torej zdej iscem neki podobnega za airplay.
Hvala za tele linke, bom pogledal za tale logitech, apple tv mi je pa predraga zadeva pa itak imam PS3, ne rabim se ene podobne skatlice za multimedijo. Rabim nekaj cim cenejsega samo za musko.
Hvala za tele linke, bom pogledal za tale logitech, apple tv mi je pa predraga zadeva pa itak imam PS3, ne rabim se ene podobne skatlice za multimedijo. Rabim nekaj cim cenejsega samo za musko.
baltso ::
Kaj ima tukaj matična veze? A nisi rekel, da hočeš streamat direkt z ipada. A PS3 ne prebavi airplaya? Sigurno se najde kaj...
Sicer pa potrebuješ bluetooth audio receiver, ne dongle za računalnik. Ipad ima bluetooth. Ta receiver ima stereo izhod, ki gre na ojačevlec in ga naprimer polinkas na cd na Onkyotu.
Ipad -> bluetooth receiver -> onkyo.
Kitajce sem omenil, ker je teh receiverjev morje na ebayu.
Pa če se vrnem k tvojem osebnem računalniku, v tem primeru lahko tudi iz pc-ja streamaš na onkyota.
Oz iz vseh naprah, ki imajo bluetooth...
To je pač najcenejša rešitev.
Poglej kaj zmore PS3...
Sicer pa potrebuješ bluetooth audio receiver, ne dongle za računalnik. Ipad ima bluetooth. Ta receiver ima stereo izhod, ki gre na ojačevlec in ga naprimer polinkas na cd na Onkyotu.
Ipad -> bluetooth receiver -> onkyo.
Kitajce sem omenil, ker je teh receiverjev morje na ebayu.
Pa če se vrnem k tvojem osebnem računalniku, v tem primeru lahko tudi iz pc-ja streamaš na onkyota.
Oz iz vseh naprah, ki imajo bluetooth...
To je pač najcenejša rešitev.
Poglej kaj zmore PS3...
Sem ze narocil tale Logitech adapter :)
Maticno sem omenil samo kot analogijo na to kaj iscem :)
Maticno sem omenil samo kot analogijo na to kaj iscem :)
Danes sem dobil ta adapter od Logitecha! Super je, tocno to sem potreboval. Priporocam vsem, ki imajo potrebo po tem!
Hvala baltso za nasvet!
Hvala baltso za nasvet!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Denon AV sprejemnik AVR-X250BTOddelek: Zvok in slika | 2922 (2324) | Darko! |
» | Nakup A/V Receiverja (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 48826 (30291) | Anney |
» | Brezžični prenos zvoka od tablice na hifi ojačevalec (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10496 (9424) | axee |
» | Zvočni sistem za 500€ (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8524 (5822) | PlayRoom_si |
» | Apple TV, iOS 4.1Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 16462 (15206) | lurker |