» »

Računalnik ne prepozna več usb ključka

Računalnik ne prepozna več usb ključka

mAXTER ::

Pozdravljeni,
naletel sem na eno čudno težavo in sedaj ne vem ali je problem v win7 sistemu ali samem usb ključku. Pred časom sem za v avto kupil verbatimov 32gb usb ključ, ki je na računalniku deloval brez problema, gor se je posnelo par gb mp3-jev in je blo to to. Danes pa sem opazil da mi avdio sistem v avtu noče predvajati glasbe z usb ključka in sem ga poskusil priklopiti na računalnik. Hec je v tem da se driverji inštalirajo in vse vendar se ne zažene autoplay, niti usb-a ni vidnega v explorerju. Enako se je nato zgodilo še na drugem računalniku z win7 sistemom. Driverje je inštaliralo, prikazalo ga ni nikjer. V disk managementu sem poskusil na novo dodati črko pogona in mi usb sicer zazna vendar samo kot nov pogon z črko kateri pa je kao prazen.
Če bi mi mogoče kdo znal odgovoriti v čem bi lahko bila težava bi bil zelo hvaležen da lahko zadevo čimprej dam v garancijo (v primeru da je šel usb). Ko vstavim notri drug usb ključ pa ga zazna lepo normalno in se tudi zažene autoplay.

L.p.
  • spremenil: mAXTER ()

mAXTER ::

Ko sem ga po nekih priporočilih poskusil formatirati preko command prompta z ukazom "Format (X:) /FS:FAT32 /U", mi je izpisalo naslednje: "Cannot open volume for direct access"

Torej to najverjetneje pomeni da je usb fuč?!?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nadgradnja Windows 10 (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
8726111 (21231) R1710
»

SSD upgrade: BIOS najde disk, windows inštalacija ne (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
6518925 (1163) Mare2
»

USB ključ - problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
217035 (4272) deninho1989
»

Dva izmed treh USB-ključev okužena, pazite na osebne podatke!

Oddelek: Novice / Varnost
4213032 (9963) fosil
»

USB boot

Oddelek: Strojna oprema
229803 (9252) T-Majo

Več podobnih tem