» »

Samsung nexus

Samsung nexus

Maxximus ::

Nabavil pred kratkim, super telefon...Ampak, obljubljeno mi je blo, da ima 16 GB spomina...In potem vidim, da jim imam dejansko manj kot 14 GB...Kje za božjo voljo sta 2GB??? Ima še kdo ta fon?

Lp

KoMar- ::

Od drugih zahtevaš natančnost... no, verjetno si hotel napisat Galaxy Nexus. Obstaja namreč tudi še Nexus S in Nexus One (dobro, ta je od HTC).

Kar se tiče tvojih težav z velikostjo pa: tako kot pri diskih proizvajalci ne uporabljajo faktorja 1024, poleg tega pa verjetno storage že zasedajo določene prednameščene stvari.

Boobiz ::

Mislm da ti razliko poberejo za sistemsko particijo or whatver. Tud moj SGS 8GB ima samo 5.8GB USB storiđa na voljo za uporabo in 1.5GB sistemske particije s katero lahko delaš squat.
I'm drunk, what's your excuse?

martincek1 ::

Obljubljeno je bilo da ima 16GB in da ima inštaliran Android. Lahko ga izbrišeš, pa bo 16GB prostora.

Maxximus ::

KoMar... A Galaxy Nexus ni od Samsunga morda? Nikjer nisem dodal črke S ali One... Pa če že hočeš biti natančen...zadaj na telefonu še na veliko piše Google! Sicer pa...Js temu pravim nateg in nič drugega! O.k., kupiš zunanji disk s 500 gb in dejansko vidiš, da imaš za uporabo na voljo 475gb...ajde, se nekak sprijazniš, pa glih tak ni pošteno do kupca, js temu pravim zavajanje in pika! Pr 16 GB, da ti pa "sunejo" 2 gb, mi pa ni vseeno...To je očitno zavajanje. Ampak to je postalo že tak stalnica... Pa kaj mene briga faktor 1024 in ne vem kaj še vse...Potem pa greš v avtomobilski salon recimo, kupiš recimo Astro z 1.6 l prostornine in 80 kw...pri prvem prehitevanju pa ugotoviš, da to ni to...Zaradi drugačnega faktorja (1024) proizvajalca drugače računa prostornino in kilowate...Aha, torej sem kupil avto z 1400 cm3 in 72 kw...plačal pa močnejšega...
Uglavnem, hvala za odgovore in lep pozdrav ;)

Mavrik ::

Ti se pizdiš ker si šao v avtomobilski salon, kjer je pisalo da ma avto 100KM, potem pa pogruntaš da ima 75kW.
The truth is rarely pure and never simple.

Maxximus ::

Mavrik je izjavil:

Ti se pizdiš ker si šao v avtomobilski salon, kjer je pisalo da ma avto 100KM, potem pa pogruntaš da ima 75kW.


A ti je blo treba to? Nikjer nisem mešal enot...

panteist ::

Tudi jaz ti priporočam, da izbrišeš androida dol in boš imel en precej drag 16GB "kao usb". A si opazil, da ko kupiš računalnik s prednaloženim operacijskim sistemom, da tam tudi nekaj prostega diska manjka, ki je obljubljen v reklami. Aja, ali pa formatirani USBju tudi nikoli nimajo obljubljene kapacitete. Res je grozno to zavajanje kupcev :) Verjetno zanalašč odščipnejo nekaj GB/MB

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: panteist ()

HarryRed ::

Neverjetno. Eni ste res smešni za kakšne zadeve se pritožujete. To je jasno vsakemu frocu, da pač ni vseh 16GB namenjenih uporabniku. Mobitel dejansko ima 16GB prostora, vendar je logično, da nekaj prostora zavzame operacijski sistem, poleg tega pa še je nekaj prostora v rezervi za vse nadgradnje operacijskega sistema. Svašta, kaj vse najdeš tukaj gor.

Aja pa še to. Napisal si Samsung nexus in iz tega žal ni razvidno za kateri mobitel sploh gre, tako da ne vem zakaj si se razkuril na enega izmed uporabnikov foruma, ko je zastavil to vprašanje. V tem tvojem stavku pač ni razvidno ali gre za samsung galaxy nexus ali za samsung nexus s. Na žalost model Samsung nexus ne obstaja, če smo že natančni.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: HarryRed ()

Ziga Dolhar ::

Ampak ne na tem forumu.

*klik*
https://dolhar.si/


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

WSJ: Nexus 9 prihaja kmalu

Oddelek: Novice / Android
216927 (4709) FlyingBee
»

Samsung Ace-aplikacije se ne nalagajo, ker je premalo prostora na telefonu, na SD kar

Oddelek: Mobilne tehnologije
183451 (3226) d4vid
»

Samsung Galaxy Nexus (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
15235322 (23658) Robi :P
»

Googlova prireditev začasno odpovedana, malha novosti poka po šivih (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
7116918 (12948) PrimozR
»

Samsung Galaxy Nexus (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
7227494 (22890) Keyser Soze

Več podobnih tem