» »

Inteligenca uporabnikov brskalnikov

Inteligenca uporabnikov brskalnikov

Highlag ::

Tule sem našel eno zanimivo čtivo: klikni me nežno

Pričakovano?
Never trust a computer you can't throw out a window

KoMar- ::

Ne. Meni se pa zdi, da so bolj "mentalno preprosti" vsi tisti, ki so šli hitro menjat IE za Firefox, da bi ostali "kul".

Gray_Warden ::

večina pajacev ki takoj zamenjajo ie za firefox so "dumb" kot piše v naslovu tvojega članka. Zakaj? Zato ker niso sposobni niti stestirati ie9 in podati konkretnega mnenja. Stalno nabijajo o problemih ki jih je imel ie6 (v tistih časih je bil firefox res boljši), ne zavedajo pa se da firefox ni več to kar je bil.

Izbira brskalnika danes je za povprečnega uporabnika le še takšna, da gledajo kater brskalnik ima bolj privlačen uporabniški vmesnik in gledajo kaj o nekem brskalniku govorijo na forumih. Drugače pa bo praktično vse delalo povsod približno enako (govorim o povprečnem uporabniku in ne o geeku).
Why so serious?

RejZoR ::

Dejmo narediš še raziskavo o povezanosti IQ-ja s trebljenjem rib. Ker tole ima točno toliko povezave z inteligenco.

Jezst sem šel na Firefox pred leti prvotno zaradi varnosti, kasneje pa sem ga vzljubil zaradi dodatkov, ki jih IE nima sploh. Sedaj sem šel na Chrome samo zato ker sem imel težave s Firefoxom. Na drugi strani imam bratranca, kateremu sem pred leti namesto IE6 priporočal Firefoxa in sedaj prisega nanj, ker mu je enostavno všeč. Spet tadrugi že leta prisega na Opero. Zato ker se da predelat menuje in vmesnik kakor mu je volja. IE9 pa ne pozam, da bi uporabljal kdo od bližnjih, ker imajo še vedno ali Firefox, ki so ga začeli uporabljati pred leti ali pa imajo WinXP in IE9 sploh ne morejo imet.
Kar pa ni vezano na inteligenco ampak na druge faktorje.
Kar naredi ta članek čist brezvezen.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Bananovec ::

Če gledamo, da IE uporablja večina in da večina ljudi ni najbolj na stopnji Einsteina, je to normalno. Nebi pa rekel, da so neumni. Če že, potem neuki.
Zdaj pa še poiščimo nekaj, kar nam bo pokazalo, da ima OP low IQ. Po možnosti še ena tako [bedno] novico s še bolj [bednim] naslovom.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

nuclear ::

@Gray_Warden, če veš, da je IE6 imel probleme ne pomeni, da si pajac, ampak genij. Dopovej to mojim strankam, ki še 70% uporabljajo IE6 na miljon računalnikih.

Drugače pa sem osebno zamenjal IE za firefox ob prihodu zaradi TABOV,.. Sprobal sem Safari, Opero, Chrome, ampak zaradi tega ker FF nudi že vse(vsi so za FF ponavljali na koncu, tudi IE), zakaj menjati..
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB

opeter ::

Ob izidu IE6-ke je bil takratni Internet Explorer najboljši brskalnik ... je pa res, da ga je čas povozil.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

• spremenil: opeter ()

darkolord ::

vsi so za FF ponavljali na koncu
v bistvu niso.

Looooooka ::

Za tist %ie6 uporabnikov znajo biti krive predvsem namenske aplikacije in internet strani podjetij.Ce hocjo zamenjat browser morajo iti v prenovo teh sistemov.Se prav bi sel njihov cas in denar za upgrade, ki ga trenutno ne rabijo(ker jim posel na stari opremi ocitno laufa brez problemov).
Ce bi se dal sluzbene in domace masine lociti pri teh statistikah bi verjetno ie6 uporabnikov padel(no pa procent vseh ostalih tudi)...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Na voljo prva beta Firefox 4 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
7622056 (19447) Bananovec
»

Internet Explorer vztrajno izgublja

309115 (8084) Mordecai
»

Firefox prehitel Internet Explorer 6 (strani: 1 2 )

8610284 (222) Lion29
»

Brskalnika Internet Explorer in Firefox v Sloveniji skoraj izenačena (strani: 1 2 3 4 )

15815994 (12592) poweroff
»

Google poziva k prenahanju uporabe Internet Explorerja (strani: 1 2 )

5410987 (7954) boolie

Več podobnih tem